Boswoning met eclectische looks prikkelt de creativiteit! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Boswoning met eclectische looks prikkelt de creativiteit!

Stoa. Stoa.
Dean Cottage, Eddleston van Chris Humphreys Photography Ltd
Loading admin actions …

Soms kom je een woning tegen waar je direct diep van onder de indruk bent. We zeggen soms, want onze cultuur is zo beeld gericht, dat we veel stijlen en ontwerpen al wel eens ergens anders gezien hebben. Wij van homify zorgen er natuurlijk voor dat we de spreekwoordelijke krenten uit de pap halen. Alleen de meest bijzondere ontwerpen passeren hier de revue. Ook vandaag hebben we een prachtige woning voor je gevonden. In dit artikel nemen we je mee naar Dean Cottage, Eddleston te Schotland. Het huis waar we doorheen wandelen heeft wat je noemt uitzonderlijke eclectische looks. Het eclectische aspect schuilt in de volkomen creatieve wijze waarop de verschillende stijlen (oude en nieuwe) samengebracht zijn. Het is huis is duidelijk een éénheid met twee uitgesproken gezichten. Kijk met ons mee naar deze prachtige woning en doe gewoon inspiratie op voor je eigen woonconcept.

Gevel

We kijken nu van een afstand op de woning. Het wordt direct duidelijk dat de woning een uitzonderlijke look heeft. Let ook op de schitterende dialoog tussen de omgeving en de woning, ondanks de uitgesproken visualiteit die uit het gebouw spreekt gaat deze architectuur toch op in de natuurlijke context. Zo bij het water gelegen heeft de woning een welhaast poëtische uitstraling die geen mens bekoord laat. Samen met een expert creëer je al snel je ideale woning!

Afstand

We kijken nu van een afstand op de woning. Het wordt direct duidelijk dat de woning een uitzonderlijke look heeft. Let ook op de schitterende dialoog tussen de omgeving en de woning, ondanks de uitgesproken visualiteit die uit het gebouw spreekt gaat deze architectuur toch op in de natuurlijke context. Zo bij het water gelegen heeft de woning een welhaast poëtische uitstraling die geen mens onbekoord laat. De ruwe grond steekt bijzonder af bij de strakke looks van de woning. Samen met een expert creëer je al snel je ideale woning!

Keuken

In deze keuken is alles gericht op de sfeer. Koken is in onze tijd een belangrijke hobby geworden waarin veel mensen een afleiding gevonden hebben. Deze kookervaring wordt versterkt als de omgeving waarin je werkt goed ontworpen is. Dee keuken heeft de look die aansluit met de passie die veel mensen voelen voor deze culinaire kunst. Let op de dakramen en de grote raampartij recht voor ons, het daglicht heeft in deze ruimte vrij spel. Het wat te denken van het minimalistische ontwerp van de meubels? Echt een design dat past bij onze moderne woonopvattingen.

Eetkamer

Deze eetkamer is de sociale kern van de woning. Het drukke gezin, dat in deze woning huist, vindt elke dag de tijd om samen te eten. Dit doen ze graag, omdat je zo de tijd hebt om lekker te kletsen. Vanuit de kamer heb je een mooi uitzicht op de omgeving. Ook voor een romantisch diner is deze ruimte zeer geschikt. Opvallend is het contrast tussen de donkere bar en de lichte wanden. Ook voor de moderne kunst is er een plek ingeruimd, deze fleurige kunst geeft een extra vibe aan deze eetkamer. Helemaal van deze tijd! Meer mooie ideeën voor je eetkamer kun je hier vinden!

Trappenhuis

In dit trappenhuis vinden we de eclectische essentie van de woning. Het mooiste van de verschillende stijlen komt hier samen: de ingetogen houtkleur en de zuivere wanden met een minimalistische ontwerptaal, te midden van deze kalme visualiteit vinden we het traditionele bouwmateriaal hout, dat tevens een mooie dialoog aangaat met de bosrijke omgeving. De moderne kunst (hoe eclectisch) vinden we in de vorm van het ietwat abstracte wandkleed, dat tevens een verwijzing is naar de adellijke wandkleden, die nu nog in de burchten en kastelen van weleer te vinden zijn. Het daglicht animeert de hal, en maakt deze tot een meditatieve ruimte van waaruit de bewoners graag even door het raam naar buiten turen. Een hal die precies past bij het gevoel van de omgeving. Met dit beeld sluiten we de rondleiding door de woning af. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de mooiste woonideeën en trends voor je interieur.

Met deze tips geef je je interieur een prachtige look.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!