Luxe look voor een familiehuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Luxe look voor een familiehuis

Stoa. Stoa.
Woonhuis Doorn Landelijke huizen van De Zwarte Hond Landelijk
Loading admin actions …

Natuurlijk houden we je altijd op de hoogte van de meest uiteenlopende projecten, daarbij mikken we steevast op de projecten met een uitgesproken look, gewoon om je te inspireren. Vaak ontdekken we een stijl die we van te voren niet konden bevroeden. En verrassingen zijn natuurlijk het allerleukst! Vandaag hebben we een prachtig huis voor je in petto dat gebouw is op het Hollandse platteland, dus we houden het vandaag lekker dicht bij huis! Dit gebouw is gerealiseerd door het spraakmakende architectenbureau De Zwarte Hond. Laten we hieronder eens kijken welke kennis, creativiteit en kunde er in het huis is toegepast. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

Eerste kennismaking

Woonhuis Doorn Landelijke balkons, veranda's en terrassen van De Zwarte Hond Landelijk Stenen
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

Laten we beginnen bij het begin, namelijk in mooi tuin van de woning. We hebben een mooie zicht op de gevel van de woning. De lichte baksteen ziet er prachtig uit. Let op het sterke contrast met het donkere dak. We zien al direct dat we niet te maken hebben met een gewoon gebouw. Dit designhuis doet onze stoutste dromen waarheid worden. Let ook op het interessante dakterras dat gedragen wordt door de slanke zuilen. Eenvoud en elegantie zijn hier de sleutelwoorden.

Afstand

Woonhuis Doorn Landelijke huizen van De Zwarte Hond Landelijk Stenen
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

We doen een paar stappen terug en zien direct hoe groot de buitenruimte is. Dit is een woning die volledig toegespitst is op het genieten van de bewoners. Vooral de enorme breedte van de woning valt op. In dit huis bevindt het grootste deel van de leefruimtes zich op de begane grond, daarmee heerst er een grote eenheid tussen de verschillende zones. De grote ramen van de woning zorgen voor een boeiende lichtval die binnen voor een fantastische ambiance zorgt.

Romantische passage

Woonhuis Doorn Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van De Zwarte Hond Landelijk Hout Hout
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

Deze passage zorgt voor de nodige romantiek, vooral het feit dat deze bekleed is met hout spreekt tot de verbeelding. Het is in feite een weg van het terras naar de straat, waardoor het voor je gasten een stuk eenvoudiger is om de buitenruimte achter de woning te betreden. Zeker als je buiten een feest houdt is deze oplossing erg praktisch. Let ook op de subtiele verlichting aan het plafond, het raam links en de bijzondere klinkers. Echt bijzonder! Samen met een gedreven expert creëer je snel een prachtige buitenruimte!

Woonkamer

Woonhuis Doorn Landelijke woonkamers van De Zwarte Hond Landelijk
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

We beginnen onze wandeling door het interieur in de spectaculaire woonkamer. Het eerste dat ons opvalt is het plafond met de dubbele hoogte. Deze woonkamer heeft een grote transparantie en ruimtelijkheid, daarom is de ambiance hier zo plezierig. Vooral de raampartijen zorgen voor een goede woonsfeer, want we voelen ons gewoon beter in een licht interieur! De warmte wordt verzorgd door de haard, typisch een romantische warmtebron. En wat dacht je van de vloer! Let ook even op de muurschildering achter de eettafel, deze zorgt voor de natuurlijke look waar we zo van houden. Je kunt aan het interieur zien dat de bewoners dol zijn op de natuur om hen heen. En zeg nu zelf; in deze ruimte kan toch iedereen de ontspanning vinden!

Keuken

Woonhuis Doorn Landelijke keukens van De Zwarte Hond Landelijk Hout Hout
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

Hier werpen we een blik in de keuken waarin een schitterende lichtsfeer aanwezig is. Deze keuken is direct naast de eethoek gerealiseerd, waardoor de communicatie tussen de twee zones bijzonder makkelijk is. Het kleurenpalet in de keuken is ingetogen en wordt gekenmerkt door een kalme visualiteit. Grijs, wit en houtkleur zijn dominant. Een aanvulling op deze kalme ontwerptrant is het minimalistische ontwerp van de meubels. Zo wordt het wel erg fijn om maaltijden te bereiden! Koken als meditatieve bezigheid…

Badkamer

Woonhuis Doorn Landelijke badkamers van De Zwarte Hond Landelijk
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

We zien hier een prachtige badkamer die helemaal toegesneden is op het wooncomfort van de bewoners. Het ruimte bad biedt je de ideale plek om te kunnen genieten van het fabuleuze uitzicht. De glaswand is erg handig, want deze voorkomt dat de hele ruimte nat wordt als je aan het douchen bent. Let ook op de prachtige spiegel, deze reflecteert het groen landschap vol van leven. De grijze tegels zorgen voor een meditatieve ambiance. Meer mooie ideeën voor je badkamer kun je hier vinden!

Dagsluiting

Woonhuis Doorn Landelijke huizen van De Zwarte Hond Landelijk Stenen
De Zwarte Hond

Woonhuis Doorn

De Zwarte Hond

We nemen afscheid van de woning als de zon langzaam zakt. Deze woning heeft ons bijzonder verrast en daarbij geïnspireerd. De grote oprit is als een warm welkom gevat in een ruim(hartig) ontwerp. Het huis spreekt van een bijzondere monumentaliteit die we in de kern ervaren als typisch Nederlands. Nog eenmaal kijken we om, om vervolgens verder te gaan naar het volgende mooie project. Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de mooiste projecten en leukste woonideeën. 

Deze woonkamer heeft een zwoel uitzicht! Ga met ons mee naar Brazilië!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!