Kleine kleurrijke en minimalistische houten prefab woning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleine kleurrijke en minimalistische houten prefab woning

TILL BEHNE TILL BEHNE
Moderne huizen van COLECTIVO CREATIVO Modern
Loading admin actions …

Deze prachtige prefab woning komt uit de koker van de Colombiaanse architecten van Colectivo Creativo. Aan de buitenkant valt het op door het kleurrijke hout. Je zou er een lapjeskat in kunnen zien. En daarmee past het huis ook perfect in de groene en natuurlijke omgeving. De binnenkant is daarentegen strak en minimalistisch. Het huis bestaat vrijwel helemaal uit hout, maar doordat er gekozen is voor verschillende houtsoorten is het geheel wel visueel aantrekkelijk. De grote ramen die uitzicht bieden op de prachtige omgeving en de smaakvolle inrichting maken dit tot een klein maar fantastisch prefab huis.

Eén met de natuur

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen in verschillende kleuren past het prefab huis heel goed in de omgeving. Beschut onder de grote boom lijkt het huis bijna één met de natuur. En met zo veel buitenruimte is de beperkte binnenruimte helemaal niet zo erg.

Terras

Naast al het groen is er ook nog een terras bij het huis. Ook hier is gekozen voor hout en dus past het goed bij de prefab woning. Doordat er gekozen is voor een minder brede plank is er wel een duidelijk contrast.

Keuken

Eenmaal binnen zien we dat in één foto zowel de keuken, als de eetkamer en de woonkamer gevangen kunnen worden. En dat is ook niet zo gek. Het hele prefab huis meet maar 36 vierkante meter. Toch hebben de architecten, door te kiezen voor verschillende soorten hout, een open en ruimtelijk karakter weten te creëren. En in de keuken vind je alles wat je nodig hebt.

Uitzicht

Het open karakter van het prefab huis is ook te danken aan de enorme ramen die helemaal van de vloer tot het plafond reiken. De zwarte kozijnen geven een mooie balans aan het vele hout. En het uitzicht door de ramen is niet anders dan fenomenaal te noemen.

Eetkamer

De bescheiden eetkamer biedt ruimte voor een gezellig diner voor twee. Ook is er nog ruimte voor een kast. Ook vanuit hier is het uitzicht zeer aangenaam en doordat de schuifdeuren helemaal open kunnen, lijkt de prefab woning nog weer een stuk ruimtelijker. En de houten muren lenen zich bij uitstek voor het ophangen van kunst of mooie lijfspreuken.

Werkkamer

Loop je na de eetkamer de gang in, kom je zowaar nog twee vertrekken tegen. De eerste is de werkkamer. Prima afgesloten van andere ruimtes en dus heerlijk om je in terug te trekken en te werken. Veel meer heb je niet nodig. Andere fraaie werkkamers vind je hier.

Logeerkamer

Een tweede blik op de werkkamer verraadt dat het hier gaat om een ruimte met een dubbele functie. Achter het bureau staat namelijk nog een slaapbank en dus kan je in dit kleine prefab huisje ook gewoon logees ontvangen. Ook in deze kamer zien we een ruim bemeten raam zodat claustrofobische neigingen de kop in worden gedrukt.

Slaapkamer

Het laatste vertrek van dit prachtige prefab huis is de slaapkamer. De kamer heeft een goed formaat en lichtinval van alle kanten. Ook in deze kamer is weer goed te zien hoe de verschillende houtsoorten van muur, vloer en plafond perfect bij elkaar passen doordat ze verschillend zijn. Ben je nou geïnspireerd geraakt en wil je zelf ook in een prefab huis wonen? Lees dan dit Ideabook even heel aandachtig. Mocht je nog hulp nodig hebben van een professional, kan dat natuurlijk altijd.

Is deze 36 vierkante meter tellende prefab woning wat voor jou? Laat hieronder je comment achter.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!