Een kleurrijk modern appartement | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een kleurrijk modern appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne slaapkamers van Joana França Modern
Loading admin actions …

Een relatief klein appartement hoeft er helemaal niet klein uit te zien! De juiste interieurarchitect weet een huis zo in te delen dat een heerlijke compacte woonruimte ontstaat met een ruim gevoel. Een zeer kleurrijk voorbeeld van zo’n modern appartement gaan we in dit Ideabook bekijken. Fotograaf Joana França maakte schitterende foto’s van dit interieur. Zie jij het zitten om zo’n kleurrijk interieur te hebben of kies je toch liever voor wat minder kleuren om je heen? Misschien denk je daar na het zien van deze mooie foto’s wel heel anders over!

Open concept

De keuken, eetkamer en woonkamer zijn hier in één ruimte ondergebracht en hebben toch allemaal hun eigen plekje gekregen. Vooral de kast tussen de woonkamer en de keuken zorgt voor een mooie afscheiding. En door het aanrecht over te laten lopen in de eettafel wordt ook deze overgang op een prachtige manier opgelost. Je hebt hier twee kamers in één! Maar ook de compacte keuken heeft een grootse uitstraling gekregen. Waar het blauw in de woonkamer duidelijk aanwezig is, is geel hier de leidende kleur. Maar wel op zo’n subtiele manier dat het bijna niet opvalt.

Minigalerie

De woonkamer van dit appartement lijkt wel een minigalerie! Aan schilderijen is hier geen gebrek. Het is een kwestie van smaak, maar het zorgt voor een gezellig en sfeervol geheel. De blauwe muur en de overige witte muren zorgen op een bepaalde manier, zeker in combinatie met redelijk strakke meubels, ook voor een bepaalde rust. En het valt niet te ontkennen dat de ruimte erg ruim overkomt. En is je opgevallen dat hier geen ramen zichtbaar zijn? Je ziet het bijna niet doordat er voor gekozen is om een gedeeltelijke verlaging in het plafond aan te brengen waaruit licht komt. Een prima vervanger van daglicht! Uiteraard zijn er wel enkele ramen aanwezig voor echt zonlicht in het huis.

Comfortabel slapen

Deze slaapkamer is zeker niet een van de ruimste slaapkamers die je op homify kunt vinden. En toch doet de kamer meer dan ruim genoeg aan! Een zeer comfortabel en groot bed en heel veel kastruimte kenmerken de kamer. Kleine details, zoals de bijzondere gele lamp, trekken hier ook zeker de aandacht. Ook hier is door de toevoeging van enkele kleine accessoires een hele eigen en kunstzinnige sfeer ontstaan.

Gele knaller

De badkamer is ook vrij klein qua ruimte, maar ook weer groots in beleving. Het wastafelmeubel mag met recht een gele knaller worden genoemd! Het geel geeft heel veel diepte aan deze badkamer, zeker ook in combinatie met de leuke tegels op de vloer. Een ander ruimtelijk effect wordt bereikt door de grote spiegel. Spiegels doen het natuurlijk altijd goed om een ruimte groter te doen lijken, maar in een badkamer is een grote spiegel sowieso onmisbaar.

Multifunctionele ruimte

In tegenstelling tot veel andere kleinere appartementen is hier nog een extra slaapkamer aanwezig. Op de foto wordt gelijk duidelijk dat dit een multifunctionele ruimte is geworden. Er kan hier gestudeerd worden, gewerkt worden en gelogeerd worden! Het bureau biedt zelfs aan twee mensen plaats. En uiteraard is ook hier weer meer dan voldoende aandacht besteed aan accessoires zodat de kamer een eigen ‘look’ heeft. Daarnaast is er, net zoals in de andere slaapkamer, heel veel kastruimte aangebracht.

Minibar

Voor we afscheid van dit huis gaan nemen, nog even detailfoto van de leuke kast midden in de woonkamer. De functie is onder andere die van minibar! Het is niet verkeerd om hier met een drankje op de bank of aan de eettafel te kunnen ontspannen. Een zeer geslaagde oplossing voor het inrichten van een klein appartement.

Ben je nog niet uitgekeken op kleinere appartementen? Sla dit project dan ook niet over!

Zou je in zo'n appartement als dit willen wonen? Laat het ons weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!