Bakstenen designwoning met een unieke look | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Bakstenen designwoning met een unieke look

Stoa. Stoa.
Broad Street House, Suffolk Moderne huizen van Nash Baker Architects Ltd Modern
Loading admin actions …

We treffen dit coole project in Broad Street, geen wonder dat het de naam Broad Street House draagt. Het is een nieuwbouwproject dat precies hetgeen heeft wat we associëren met de contemporaine architectuur. Het huis is eigenzinnig en heeft een gedurfd design. Deze woning maakt gebruik van een palet van natuurlijke kleuren en bestaat uit traditionele materialen (handgemaakte stenen, eikenhouten geveldelen) die er voor zorgen dat deze moderne woning past binnen de bestaande authentieke context. Het huis staat namelijk in een authentieke dorp, dat een geheel eigen sfeer en look heeft. Natuurlijk moest deze nieuwe woning daarop aangepast worden. De mensen woonachtig op het platteland van Suffolk, die niet bekend staan om hun dynamische opvattingen ten aanzien van de architectuur, zijn toch heel erg content met dit prachtige huis. Juist omdat het zo goed aansluit bij de gebouwen die al in de omgeving aanwezig zijn. Hieronder nemen we je mee op een tour door de woning, zodat jezelf de mooie looks van het pand kunt bewonderen. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Gevel

Front elevation of Broad Street House, Suffolk Moderne huizen van Nash Baker Architects Ltd Modern Stenen
Nash Baker Architects Ltd

Front elevation of Broad Street House, Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

De woning komt in de plaat van een lelijke jaren tachtig woning die de bewoners van het dorp al jaren een doorn in het oog was. Deze nieuwe woning past zoals gezegd wel goed in de context van het dorp. Het nieuw huis is bijzonder modern als het gaat om de indeling van de leefruimtes, deze zijn te omschrijven als open, ruim en bijzonder licht. Ook vinden we in de woning hier en daar handige werkplekken, zodat er naar hartenlust thuisgewerkt kan worden. Het is geen sinecure om een huis te bouwen waarin een heel gezin het naar de zin heeft. Maar in dit geval voelen ze zich allemaal zeer thuis in het nieuwe huis.

Close-up

Front elevation of Broad Street House, Suffolk Moderne huizen van Nash Baker Architects Ltd Modern Stenen
Nash Baker Architects Ltd

Front elevation of Broad Street House, Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

De woning heeft een mooie afwerking waarbij het rustige kleurenpalet direct opvalt. Het is ook echt een palet dat past bij onze tijd. Deze tinten geven de woning een bescheiden look, maar zonder dat het geheel ongeïnspireerd of saai overkomt. Geen wonder dat de bewoners het hier zo goed naar de zin hebben. En wat een ruimte! De rode bakstenen van de gevel hebben echt een eigenzinnige look die direct overtuigd. Het is mooi dat alle materialen, die voor de bouw van de woning gebruikt zijn, afkomstig zijn van lokale handwerklieden, zo stimuleer je de lokale economie en bespaar je op de milieubelasting, die anders ten gevolge van het verre transport van de materialen op zou treden. Deze woning past door zijn natuurlijke look goed in de agrarische traditie (qua bouwstijl) van het landelijke Suffolk.

Woonkamer

​View of the kitchen from the dining area at the house at Broad Street in Suffolk Moderne keukens van Nash Baker Architects Ltd Modern
Nash Baker Architects Ltd

​View of the kitchen from the dining area at the house at Broad Street in Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

Hier treffen we de open woonkamer, deze is helemaal ingericht volgens de hedendaagse woonnormen. Het gezin zit nu vaak in de open woonkamer bij elkaar. Een stuk gezelliger! Het is ook een zeer functioneel ingerichte ruimte, want deze eetzone grenst aan de strak ontworpen keuken, waardoor de kok en de gasten een gezellig onderonsje kunnen hebben. Een slim design dus, en wat een licht!

Keuken

​The kitchen at the house at Broad Street in Suffolk Moderne keukens van Nash Baker Architects Ltd Modern
Nash Baker Architects Ltd

​The kitchen at the house at Broad Street in Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

Wat een keuken! Dit is nu typisch een voorbeeld van een geslaagde combinatie tussen natuurlijke (hout) en minimalistische kleuren (wit). We zijn direct onder de indruk van deze heldere keuken, waar wij onszelf wel in zien koken. Koken is tegenwoordig een ontspannende activiteit die ook vaak als hobby wordt uitgeoefend. Er is veel aandacht voor en mensen worden er blij van. Dus een geschikte keuken thuis is voor deze hobbyisten geen overbodige luxe. Ook voor de functionele kok beschikt deze keuken over een ideale inrichting, deze is functioneel, maar ook zeer esthetisch. Het beste van beide werelden! Samen met een expert creëer je als snel je ideale keuken.

Slaapkamer

​The master bedroom at the house at Broad Street in Suffolk Moderne slaapkamers van Nash Baker Architects Ltd Modern
Nash Baker Architects Ltd

​The master bedroom at the house at Broad Street in Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

Deze slaapkamer maakt het mogelijk om nooit meer met een verkeerd been uit bed te stappen. Het uitzicht is hier in één woord fenomenaal. De natuur stroomt met het daglicht naar binnen, interieur en landschap gaan een dans aan en stromen visueel in elkaar over. In deze slaapkamer kun je even gaan liggen om te relaxen, terwijl je in de avond direct in slaap valt. Deze kamer heeft door zijn rustige kleurenschema een kalme sfeer. Precies hetgeen we zoeken in de avond! Meer mooie slaapkamerideeën vind je hier!

Badkamer

​Upstairs bathroom at the house at Broad Street in Suffolk Moderne badkamers van Nash Baker Architects Ltd Modern
Nash Baker Architects Ltd

​Upstairs bathroom at the house at Broad Street in Suffolk

Nash Baker Architects Ltd

We zijn bijna klaar met de tour, maar nog niet helemaal. Graag laten we je de mooie badkamer nog even zien. Deze heeft een perfecte inrichting en een bezoekje aan het bad zorgt voor meditatieve, heilzame momenten voor jezelf. De badkamer is vaak de parel van een woning, gewoon omdat je dikwijls zo fijn kunt relaxen in deze ruimte. Ook in deze kamer kom je helemaal tot rust. Al was het maar vanwege het prachtige uitzicht op het platteland. Je wordt volkomen één met de natuur in deze mooie ruimte!

Kijk met ons mee naar deze indrukwekkende woning!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!