Top 5: Woontrends die echt niet meer kunnen in 2017 (en andere populaire artikelen)! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Top 5: Woontrends die echt niet meer kunnen in 2017 (en andere populaire artikelen)!

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Listed Townhouse Macclesfield Moderne huizen van guy taylor associates Modern
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over woontrends die echt niet meer kunnen in 2017. De andere artikelen, waarin een aanbouw en opslagideeën  besproken worden, waren ook super populair, check meteen of er ook iets voor jou tussenzit. En mis nummer 5 niet over en woning waar je zeker verliefd op wordt..              

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Woontrends die echt niet meer kunnen in 2017

Je dacht dat je net de laatste trends een beetje in de gaten had? Let dan even op want een aantal daarvan hebben hun hoogtepunt alweer gehad. Voorkom dus dat je investeert in iets wat een eendagsvlieg was en eigenlijk alweer passé is. We vertellen je welke trends in 2017 alweer outdated zijn. Zo weet je zeker dat je geen miskoop doet! Check het snel!

2. Ideeën voor een aanbouw die iedereen kan betalen!

Single Storey Extension, Roxborough Rd II Moderne huizen van London Building Renovation Modern
London Building Renovation

Single Storey Extension, Roxborough Rd II

London Building Renovation

Wij van homify begrijpen je helemaal wanneer je een fantastische – door architecten ontworpen – aanbouw ziet, je als eerste denkt dat deze waarschijnlijk een klein fortuin heeft gekost. We willen eigenlijk liever geen enorme investeringen in ons huis doen want in deze tijden is het ook niet zeker of je dit weer volledig terugverdient. Maar soms hebben we gewoon onvoldoende ruimte in ons huis. Dit kan zijn omdat je gaat samenwonen of omdat er gezinsuitbreiding is. Het kan ook zijn dat we graag een kantoor of praktijk aan huis willen starten. Of een speciale hobby die veel ruimte nodig heeft. Maar het kan ook een te kleine keuken zijn waarin je graag een eethoek zou willen plaatsen. 

En om onze bankrekening redelijk gevuld te laten, nemen we een flink aantal opties met je door waarmee je je huis kunt uitbreiden. Kijk je mee?

3. Slimme opslagideeën voor buiten die je nog niet kende…

modern  door TreeSaurus, Modern Massief hout Bont
TreeSaurus

Bicycle storage

TreeSaurus

Opslagruimte buiten kun je nooit genoeg hebben. Maar wist je dat deze opbergruimte helemaal niet groot en onaantrekkelijk hoeft te zijn ook al is de ruimte in je tuin of terras beperkt? We laten je 7 wat minder voor de hand liggende manieren zien om je spullen op te bergen. Zo blijft je huis zowel binnen als buiten netjes en georganiseerd. Opslagruimte in de tuin is zeer belangrijk want we hebben vaak veel fietsen, tuinmateriaal en -meubilair. 

Dus kijk even mee en laat je verrassen door onze praktische tips!

4. Supergave loft in een authentiek pand

Loft Sixty-Four Moderne huizen van EVA architecten Modern
EVA architecten

Loft Sixty-Four

EVA architecten

We zijn dol enthousiast, want we hebben een supergave woning gevonden waarin we je graag willen rondleiden. We nemen je mee naar een voormalig kantoor en werkplaats. Deze is recentelijk volledig gerenoveerd en omgebouwd tot loft. Het pand is 20 meter diep! Mede daardoor was het vroeger vrij donker in het interieur. Tijdens de verbouwing was het belangrijk dat de lichtinval zou verbeteren. We gaan zien of dat gelukt is! De opdrachtgevers wilden graag een zogenaamde loft in hun authentieke pand, een woning die aanvoelt als één ruimte. Een truc die dan gebruikt kan worden is de vide, het ontbreken van plafonds tussen de verschillende verdiepingen in het pand. 

We kunnen niet wachten om je deze woning te laten zien. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

5. Een woning waar je zeker verliefd op wordt..

Refurbished outrigger Moderne huizen van guy taylor associates Modern
guy taylor associates

Refurbished outrigger

guy taylor associates

We gaan vandaag kijken naar een ongelooflijk mooi huis in de Georgiaanse stijl. Deze architectuur stijl ontstond in Engeland tussen 1720 en 1840 en werd uiteindelijk ook in de Britse koloniën toegepast. De stijl dankt haar naam aan de Britse koningen George I tot en met George IV. De woning die we vandaag bezoeken heeft een grote make-over gehad, zo is de achterkant van de woning grondig gewijzigd, waarbij uiteindelijk een spannende open-plan layout gemaakt is waarin een keuken, eethoek en leefruimte voor het hele gezin gerealiseerd zijn. 

Kijk snel met ons mee en geniet mee van deze sfeervolle woning.

Welk artikel is jouw favoriet?
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!