Kleine woning superleuke stijl! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Kleine woning superleuke stijl!

Stoa. Stoa.
APARTMENT “VERBI” Minimalistische woonkamers van Polygon arch&des Minimalistisch
Loading admin actions …

Eenvoud en functionaliteit gaan dikwijls hand in hand. Vandaag laten we je zien hoe een kleine woning functioneel ingericht kan worden en zelf beschikt over een grote ruimtelijkheid. Tegenwoordig worden de woningen steeds kleiner en kleiner, vooral in de grote stad is dit het geval. Dat komt natuurlijk door het tekort aan woonruimte in die urban context. Ondanks zijn kleine formaat is het huis dat we je vandaag laten toch erg prettig om in te wonen. In deze kleine woning is een eigentijds woonconcept te hanteert waardoor de woning niet alleen functioneel, maar ook zeer esthetisch oogt. Typisch een project voor homify dus! Een woning vervuld van sfeer en frisheid. Kijk met ons mee en doe de nodige ideeën op!

Keuken

APARTMENT “VERBI” Minimalistische keukens van Polygon arch&des Minimalistisch
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

Het ingetogen kleurenschema past precies bij de houten deuren en de lichte touch die we hier in de ruimte ervaren. De inbouwkasten van de keuken maken een grote indruk op ons. Ze steken mooi af bij het wit! En wat te denken van de artistieke panelen? Deze kleuren werken sterk op ons zicht in. De muur in de keuken is lichtgrijs en biedt zo een neutrale ondergrond voor de kleuren, als een canvas voor een kunstwerk. De aparte eetzone heeft een mooie vloer die qua stijl net even anders is dan de vloer van de keuken. Deze keuken heeft een typische eigentijdse inrichting die je direct weet te overtuigen!

Edelsteen

APARTMENT “VERBI” Minimalistische woonkamers van Polygon arch&des Minimalistisch
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

Een van de meest opvallende zaken in de woning is de geometrische inrichting. Deze was nodig om een zo efficiënt mogelijk indeling van de beperkte ruimte te kunnen realiseren. De woning heeft een indeling die de vorm van een diamant laat zien, dit is te zien als je de woning schematisch van boven bekijkt. De verschillende objecten in de woning brengen de nodige sfeer, en haken in bij het totaalconcept. Je ziet dat dit een designwoning is, want alles past precies bij elkaar. Let op de vloeren, het tapijt en de geometrische lamp. Al deze elementen creëren de juiste ambiance.

Badkamer

APARTMENT “VERBI” Minimalistische badkamers van Polygon arch&des Minimalistisch Tegels
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

De badkamer is klein, functioneel en zeer indrukwekkend! Het ontwerp is verfijnd: let op het mozaïek met de grijstinten, deze geeft een bijzonder karakter aan de ruimte. De witte wastafels passen zeer goed in het plaatje, ze komen mooi uit tegen de achtergrond van de mozaïeken op de wand en meubels van natuurlijk hout. Ondanks de tegenstellingen is deze woning toch een harmonieus geheel. Samen met een expert richt je snel een ideale badkamer in.

Woonkamer

APARTMENT “VERBI” Minimalistische woonkamers van Polygon arch&des Minimalistisch
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

Ook de woonkamer heeft een beperkte leefruimte, maar door de charmante looks en de slimme indeling voelen de bewoners zich hier op en top thuis. De woonkamer werd rond een centraal punt ingericht, dat punt is de lichtgrijze bank. Voor dit punt werd gekozen vanwege de vorm en het kleurenschema. Een andere belangrijke factor in deze woonkamer is de stoel, deze draagt bij aan de mooie geometrie in de kamer. Let ook op het kleurrijke tapijt en de schitterende wanden. De prachtige lichtsfeer breng het hele interieur in al zijn kleur tot leven!

Slaapkamer

APARTMENT “VERBI” Minimalistische slaapkamers van Polygon arch&des Minimalistisch
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

We gaan ons bezoek je aan het huis afsluiten, maar niet voordat we je meenemen naar een slaperige wereld waarin ontspanning zeker op de loer ligt. Maar goed ook, want we hebben het hier over de mooie slaapkamer van het huis! In deze kamer komen de bewoners tot rust na een dag hard werken. Ook is er in de avond de nodige ruimte voor een beetje ontspanning, deze vinden we in de vorm van een mooie tv. Natuurlijk is deze kamer ook geschikt voor het nodige vermaak op de zondagochtend; even zappen vanuit bed is heerlijk, nietwaar? Genieten wordt hier met een hoofdletter geschreven! Meer mooie ideeën voor je slaapkamer kun je hier vinden!

3D

APARTMENT “VERBI” van Polygon arch&des Minimalistisch
Polygon arch&des

APARTMENT “VERBI”

Polygon arch&des

Om je een goed beeld te geven van de vorm van de woning laten we je hier een drie-dimensionale weergave van de woonruimte zien. Het hele ontwerp ademt functionaliteit en kundigheid. Precies overeenstemmend met de werkelijkheid, die we zojuist met onze eigen ogen hebben kunnen zien. Deze woning bewijst dat een beperkt woonoppervlak geen belemmering hoeft te zijn bij het creëren van een excellent familiehuis. De bewoners voelen zich helemaal thuis in deze mooie woning. Een inspirerend huis met prachtige voorbeelden van eigentijdse interieurarchitectuur!

De open haard is een bron van gezelligheid. Kijk met ons mee en laat je inspireren!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!