Hypermoderne woning in het bos | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Hypermoderne woning in het bos

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van ATV Arquitectos Modern
Loading admin actions …

Er zijn maar weinig mensen die kunnen zeggen dat ze in een bos vol oude bomen en wilde dieren leven. Echter, de gelukkige eigenaars van dit fantastische project uit Argentinië leven deze droom. Het huis waarin ze met veel plezier wonen heeft een sterke verbinding met het bosgebied daar omheen. Zo ervaar je pas echt hoe het is om in tune met de natuur te leven. Wij van homify laten je natuurlijk niet zomaar deze woning zien, dit doen wij omdat we geloven dat dit huis voor veel inspiratie kan zorgen bij het creëren van je eigen woonconcept! Wandel daarom met ons mee, dan leiden we je rond in deze prachtige villa in het bos.

Sprookje

Het huis staat op een bescheiden manier in de bosrijke omgeving. Het is bijna alsof de woning een natuurlijke aanvulling is op de omgeving. Natuurlijk hebben we hier wel met de bouwkunst te maken, maar deze is zo subtiel dat de woning in deze setting gewoon klopt. De geometrische structuur is gevormt in het uitgestrekte glas, dit wordt vervolgens omlijst door de mooie houten geveldelen. Deze woning spreekt een moderne ontwerptaal, waarin modern (glas) en hout (traditioneel) een geheel eigen plek hebben.

Ruimte

De bewoners van deze villa zijn dol blijf, want nu kunnen ze hun interesse voor de natuur de vrije ruimte geven. Het is de landelijke huiselijkheid van de woning die ons direct betoverd heeft. Deze villa is nu zelf onderdeel van het verhaal van het landschap geworden. Let op de schitterende dialoog die de woning met de omgeving heeft. Echt een oord om heerlijk in te kunnen wonen. Voor de dromers, de schilders, de kunstenaars en levensgenieters is deze villa het summum van genieten.

Open

Het is beslist geen sinecure om een huis te bouwen dat onder de naaldbomen groeit. De hellingen zorgen voor verschillende uitdagingen die voor een geheel eigen look in de architectuur hebben gezorgd. Het drama van het landschap, en de bijzondere ontwerptrant van de woning, gaan een boeiende interactie aan. Lijnen en hoeken vormen een visuele dans die onze fantasie op hol brengt.

Centrale punt

Het centrale punt bevindt zich op de begane grond, hier komen de verschillende leefruimte samen, zoals de keuken, eetkamer en lounge. Deze ruimten zijn de belangrijkste punten van samenkomst voor het gezin. De ruimte wordt als het ware omlijst door gepolijst beton en wordt uitgedost met uiteenlopende vormen van hardhouten panelen. Merk ook op hoe de hele ruimte geopend wordt door de handige schuifdeuren. Zo ontstaat die bijzondere transparantie die binnen en buiten laat samenvloeien.

Samen eten

Het interieur is een verzameling van weldoordachte details met een hoogwaardige afwerking. De vele uiteenlopende accenten zijn perfect afgestemd op de moderne inrichting. De maaltijd wordt altijd met veel aandacht genoten in dit huis. Eten op de bank is daarom uitgesloten, want de familie hecht aan de familierituelen. Gezamenlijk de maaltijd gebruiken hoort erbij. Niet alleen van de maaltijd wordt genoten, ook de ruimte valt in de smaak. En wel wat meer dan dat alleen, want zeg nou zelf, deze ruimte is toch prachtig! Samen gezellig genieten van het diner terwijl je tevens geniet van het schouwspel van de ondergaande zon, dat klinkt goed toch? Ook voor een romantisch etentje is deze ruimte meer dan geschikt.

We eindigen onze tour door dit prachtige huis met een blik in de slaapkamer. De hoge plafonds zorgen voor de juiste ambiance die aansluit bij de sfeer van de omgeving waarin de hoge bomen dominant zijn. Het enorme bed zorgt voor een mooie structuur in deze kamer, dus ga lekker liggen en geniet van het uitzicht! Elke ochtend worden de eigenaars in deze slaapkamer verkwikt wakker. Je wordt gewekt door de geluiden en geuren van het bos, zo stap je nooit met een verkeerd been uit bed. Geluk is hier binnen handbereik!

Deze sfeermakers zijn bijzonder en vertrouwd! Klik hier voor de mooiste ideeën voor je open haard!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!