Een schitterend ingericht appartement

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Een schitterend ingericht appartement

Johan van Dijk Johan van Dijk
Woning Rijswijk:  Eetkamer door Atelier Perspective Interieurarchitectuur
Loading admin actions …

Jaren 30 woningen kom je in elke stad in Nederland wel tegen. Deze huizen worden gekenmerkt door een mooie architectuur, maar de ruimte binnenshuis is niet altijd even efficiënt ingedeeld. En dat was ook precies het probleem waar de bewoners van dit fraaie appartement in Rijswijk tegenaan liepen. Gelukkig hebben de interieurarchitecten van Studio 8791 uit Den Haag er alles aan gedaan om het huis zo in te richten dat je hier lekker ruim kunt wonen. Vooral de sfeer die ze aan het geheel hebben toegevoegd spreekt ons zo ontzettend aan. Ben je benieuwd geworden? Laten we snel gaan kijken!

Oud en nieuw

Zodra je de gang van dit appartement binnenstapt, wordt je aangenaam verrast door de combinatie van oud en nieuw. En dat is dan ook vooral een gevoelskwestie! Er is gekozen voor een schitterende eclectische mix van rustieke en moderne elementen. Het gevolg is dat er een super ontspannen sfeer is ontstaan. Het meest leuke wat je hier kunt zien is toch wel de halfopen muur met de zwarte kast: wat een ontzettend leuke manier om meer (optische) ruimte te creëren.

Pasteltinten

Met pasteltinten is de woonkamer een zeer ontspannen ruimte geworden. Je zou hier toch zo op de bank neer willen ploffen om een avondje lekker te relaxen? De kleuren zorgen naast sfeer ook voor een heel erg ruimtelijk gevoel en dat is natuurlijk zeker niet onbelangrijk.

Hout

De invloed van hout in deze woning mag duidelijk zijn. De robuuste houten vloer zorgt voor heel veel warmte in het huis. Daarnaast krijgt het er ook een duidelijk ouderwets tintje van en dan in de positieve zin van het woord! Een leuk houten wandmeubel sluit er ook erg goed op aan. Die vormen van die kast zorgen trouwens voor een erg leuk retro tintje! In combinatie met de kleuren krijg je namelijk ook een klein beetje het gevoel dat je teruggaat naar de jaren 50.

Aan tafel!

Gezellig tafelen is in dit huis ook geen probleem. Het gezelschap kan vanwege de ruimte niet te groot zijn, maar de gelukkigen die hier wel aan mogen schuiven kunnen genieten van een gezellige entourage. Het ronde retro-achtige zie je hier ook weer terug komen. De kuipstoeltjes voegen daar weer een erg leuk hedendaags component aan toe. Verder is het ook een ideale tafel om als werkplek te gebruiken, zeker met de heerlijke lichtinval die je op deze plek hebt. Geen probleem om hier een aantal uurtjes druk te werken of te studeren.

Lampjes

De lampjes boven de eettafel laten we je graag nog even in deze detailopname zien. Gewoon omdat het er zo leuk uit is komen te zien! Zeker met aandacht voor details zoals een paar simpele bloemen in hele leuke vazen. Zo kun je maar weer zien dat je met kleine accessoires een fantastisch effect kunt bereiken.

Blauw

Na pastelachtig mintgroen komen we in het interieur nog een andere pasteltint tegen: prachtig zacht blauw. Ook weer zo’n kleur waar je gelijk ontspannen van wordt! Het fraaie kastje is een aanrader om in huis te halen, maar het meest leuke blijft toch die staande lamp. Door de lampenkap net even in een iets andere kleur blauw uit te voeren, springt die als het ware uit de muur!

Sanitair

Het sanitair heeft ook een opknapbeurt ondergaan en we laten je dan ook graag ter afsluiting nog even een kiekje uit de badkamer zien. Is het geen plaatje zo met het groen? De plantjes maken dit plaatje helemaal compleet!

Heb je lekker inspiratie op kunnen doen en wil je nog zo’n fraai interieur zien? Vergeet dan zeker niet om dit artikel ook even te bekijken!

Ben je ook zo aangenaam verrast door dit interieur? We vernemen je reactie graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!