Een bijzonder gezellig blauw huisje ! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een bijzonder gezellig blauw huisje !

Stoa. Stoa.
Hedgerows Moderne huizen van Trewin Design Architects Modern
Loading admin actions …

We vonden die oergezellige blauw huisje aan de rand van Dartmoor National Park, dit ongelooflijk opvallende pand heeft een verhaal te vertellen! De stijl van deze bungalow stamt uit de jaren dertig en heeft het qua sfeer helemaal. Het leistenen dak heeft een authentieke look die tot de verbeelding spreekt. Deze woning is deel van de historie van de streek en sluit in zekere zin aan op de kenmerkende architectuur van de streek, waarin hout als bouwmateriaal veelvuldig terugkeert. Ook de patronen van de bungalow passen in het historische plaatje. Maar het is ook een woning met eigentijdse aspecten, zo wordt er gebruik gemaakt van moderne warmtetechnologieën als zonne-energie en een warmtepomp. Een woning waarin je met een gerust hart woont omdat deze supergroen is! Loop even met ons mee door de woning! Laat je inspireren!

Eerste blik op de woning

Niet alleen de kleur van de woning trekt de aandacht, maar ook de grootte en de vorm van het pand doen ons omkijken. Het ecologische aspect van de woning is een derde punt dat tot de verbeelding spreekt. Het huis is als een kameleon, want het past op één of andere manier perfect in de natuurlijke context. Zie jij jezelf als genieten van de vrijheid die deze bungalow je te bieden heeft. Wandel even verder met ons mee!

Milieuvriendelijk

Deze foto laat zien waarom deze woning milieuvriendelijk is. De zonnepanelen passen perfect bij de kleur en vorm van de bungalow, zo wil je het graag zien, want ook het oog wil wat. Deze milieubewuste aspecten maken de woning extra mooi, want tegenwoordig kom je als architect niet meer weg met een grijs huis. Groen is de toekomst en alle beetjes helpen! We wandelen rond de woning en beseffen ons des te meer dat een ecologische leefwijze wél bereikbaar is. Eenvoudige aanpassingen aan je woning openen de weg naar een beter milieu. Laten we naar binnen gaan!

Keuken

We wandelen rond in de woning en het wordt direct duidelijk dat er geen concessies gedaan worden aan de ecologische filosofie van de woning. Kortom, in deze woning is alles gericht op het moderne leven, maar wel op een milieuvriendelijke wijze. Een voorbeeld daarvan zijn de vele raampartijen die voor veel zonnewarmte zorgen en de ledlampen die nauwelijks energie verbruiken. Dit is een van de mooiste interieurs die we ooit in een bungalow tegengekomen zijn. Met een expert creëer je al snel een droomkeuken!

Genieten

Helder wit van binnen en fris blauw buiten; wat een combinatie! De houten vloer herinnert ons aan het ecologische concept dat zo belangrijk is geweest bij de bouw van de woning. Deze keuken is supermodern, maar oogt daarbij ook zeer huiselijk. Precies wat je wilt als bewoner. Let ook op de zwarte accenten, prachtig! Vanuit deze kamer heb je een onovertroffen uitzicht, daarbij zorgt het hout voor een ontspannen sfeer. Deze woonkamer is de absolute belichaming van het goede leven. De inrichting is comfortabel en ingetogen. Het huis is ondanks zijn grote klasse toch bijzonder bescheiden, dat komt zeker door de organische look die samen met de schitterende lichtsfeer voor een excellente ambiance zorgt. De mooie houtkachel is een gezellige toevoeging aan de kamer en daarbij een herinnering aan het zelfvoorzienende, ecologische karakter van de woning. Zelfvoorzienend zijn betekent hier dat je je eigen energie opwekt, eigenlijk zoals het vroeger ook was, maar dan een stuk milieuonvriendelijker.

Slaapkamer

Elke kamer van deze bungalow is om in te lijsten. Het grote aantal ramen en deuren biedt de bewoners een prachtig uitzicht op de omgeving, waardoor de ambiance binnen gewoon uniek te noemen is. Wat een fantastische manier om een diepe verbondenheid met de natuur uit te drukken! Ook hier in de slaapkamer hebben we zicht op de buitenwereld; in de avond kijken de bewoners graag even naar de nachtelijke hemel. Terwijl buiten de natuur overdag als een levend kunstwerk voortdurend veranderd. Binnen en buiten zijn één, waardoor we soms de wanden van de bungalow even vergeten. Gunt deze woning ons een blik in de toekomst? Tips voor de slaapkamer vind je hier!

Werkkamer

We sluiten af in de werkkamer van de woning, want een woning moet ook betaald worden. Gelukkig zijn de stookkosten voor de woning bijzonder laag. In deze kamer is de beschikbare ruimte goed gebruikt, zodat de verdeling tussen de opberg- en leefruimte in balans is. Het mag nauwelijks nog een verrassing heten, maar deze studiekamer heeft een schitterend uitzicht. Ecologische projecten kunnen heel mooi zijn, dit huis bewijst dit! 

Tot zover de tour door de woning. We hopen dat je de inspiratie die je zocht gevonden hebt! Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en woonideeën.

Design van de hoogste kwaliteit is nu bereikbaar geworden. Klik hier om Frans topdesign te bewonderen!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!