Een modern en warm thuis | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een modern en warm thuis

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne eetkamers van margarotger interiorisme Modern
Loading admin actions …

Niet elk huis voelt aan als een thuis. Wat is jouw eigen ervaring op dit gebied? We hopen natuurlijk heel erg dat jouw huis ook echt je thuis is en als dat niet het geval is dan helpen we je graag mee om er voor te zorgen dat jij ook een echt thuis hebt. Het project dat we nu gaan bekijken heeft die hulp zeker niet meer nodig, het is een modern en warm thuis geworden. Een prachtige woning voor een gezin gelegen op een schitterende locatie. Geniet op het Spaanse eiland Mallorca van dit prachtige stukje interieurarchitectuur van Margarotger Interiorisme.

Adembenemend ontspannen

Je wordt gelijk ontspannen als je deze afbeelding bekijkt. Op een adembenemende manier kun je hier helemaal tot rust komen. Zittend op het terras en uitkijken over de mooie omgeving of ontspannen baantjes trekken in het ruime zwembad. Maar dit is nog maar het begin. Als je denkt dat dit de mooiste plek van het huis is dan ben je nog niet binnen geweest!

Uitgebalanceerde woonkamer

De woonkamer wordt gekenmerkt door een prachtig evenwicht, alles is hier perfect uitgebalanceerd! De eclectische stijl bestaat voornamelijk uit landelijke en moderne elementen. De warme houten vloer heet je op een landelijke wijze welkom, terwijl de witte kleuren en het stoere plafond een stevige moderne basis aan de kamer geven. De bank nodigt uit om heerlijk op te ontspannen en mijmerend over de omgeving uit te kijken. Mocht je ook wat anders willen zien dan het landschap dan zet je de televisie aan, maar wij denken stiekem dat die met zo’n mooie omgeving vaker uit dan aan is!

Moderne open ruimte

De moderne open keuken en de eetkamer vormen samen één ruimte maar kunnen door middel van een schuifdeur ook van elkaar afgescheiden worden. De moderne elementen zijn hier ook duidelijk aanwezig. De moderne eethoek is daarvan een mooi voorbeeld en dit geldt uiteraard ook voor de keuken. Het landelijke en aardse tintje zit vooral in de kleurstelling. Juist die kleurenkeuze zorgt voor het ‘thuisgevoel’ van dit huis.

Welkom in de keuken

De keuken valt op door de grote omvang. Een groot aanrecht met een spoelbak en een kookeiland waar nog een extra wasbak in verwerkt is. Een modern en strak uiterlijk, maar ook de aardse tonen komen hier terug in de comfortabele zithoek die toegevoegd is. Hier kun je lekker ontspannen eten en kan de eettafel bewaard worden voor meer uitgebreide diners met een groter gezelschap. En ook hier kun je door de grote ramen weer prachtig naar buiten kijken en genieten van het ongerepte landschap.

Minimalistische slaapkamer

Voor de slaapkamer is een meer minimalistische stijl gekozen. Een zeer simpel, maar comfortabel, bed en een royale kastenwand zijn de enige grote blikvangers. De houten vloer en het houten nachtkastje geven echter meer dan voldoende warmte waardoor slapen ook een vorm van thuiskomen geworden is.

Lichte badkamer

Aan ramen is in deze badkamer geen gebrek! Hierdoor is ook in deze ruimte een zeer ontspannen klimaat geschept, niet in de laatste plaats door de strakke landelijke vormen en kleuren die gebruikt zijn. De grote douchecabine heeft ook zijn eigen raam: zelfs onder het douchen kun je van de omgeving blijven genieten!

Kleurrijke kinderkamer

Door subtiel gebruik te maken van diverse kleuren is een zeer gezellige en kleurrijke kinderkamer ontstaan. Een klein speelparadijs voor de kleintjes als ze niet buiten kunnen spelen. Zeer creatief is vooral de schildering van een wereldkaart op de muur. Een prachtige combinatie van een decoratief en bovendien educatief element. 

Ben je het met ons eens dat dit een echt thuis geworden is? We nodigen je uit om ook bij dit project te bepalen of het een thuis is!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!