Fonkelend nieuwe look voor een villa uit de jaren tachtig! | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Fonkelend nieuwe look voor een villa uit de jaren tachtig!

Stoa. Stoa.
Casa Sol Moderne huizen van Atelier Data Lda Modern
Loading admin actions …

Vandaag presenteren we je een woning die nog bijna perfect was. Dat is best wonderlijk want het stamt uit de jaren tachtig. Recentelijk heeft het een proces van vernieuwing doorgemaakt waardoor het weer helemaal meedoet in de vaart der volken als het aankomt op de eigentijdse architectuur. Na enkele moderniseringen is het een droomvilla geworden voor onze tijd. Dat is dan ook direct de reden waarom we deze woning aan je laten zien. Echt een pand om van te dromen! En dromen kan altijd. Daarbij kun je zelfs behoorlijk geïnspireerd raken door dit pand. De huidige bewoners van deze villa hadden de behoefte aan meer ruimte en licht, aan deze wensen is gehoor gegeven door tijdens de renovatie juist op deze punten in te zetten. Kom met ons mee om zelf te zien hoe mooi de villa is. Elke woning kan weer modern worden, kijk met ons mee en be inspired!

Sfeervol

We zien de villa hier in de avonduurtjes liggen en zijn direct verkocht. Wat een sfeer! Tijdens de renovatie is er veel gebeurd, waardoor we het hier echt over een excellente woning hebben. Er werd een ontwerp gemaakt dat de authentieke elementen van de woning volgde, maar waar de eigentijdse look niet vergeten werd. Ook moest er een duidelijke verdeling komen tussen de verschillende privé-ruimtes met een algemeen karakter. De toevoeging van een kleine binnenplaats aan het grondplan was een andere aanpassing, deze zorgt voor veel licht en ruimte. Tot slot werd het zwembad qua stijl meer op de woning afgestemd. Een renovatie met prachtige resultaten.

Nieuw

Het werk tijdens de verbouwing was erop gericht om de authentieke looks van de woning naar voren te benadrukken, maar deze moesten wel gemixt worden met een eigentijdse uitstraling. De ruimten binnen vloeien in elkaar, dat zorgt voor een ultieme woonervaring. Precies wat we verwachten van een moderne villa.

Hal

Het huis is verdeeld in twee hoofdgebieden (wonen en slapen), deze sluiten aan op de ingang. De keuken, eet- en woonkamer hebben een dialoog met de buitenruimte door de grote ramen. Het slaapgedeelte strekt zich over de lange zijde van het huis uit. Deze gang grenst aan vier slaapkamers met een eigen douche. De laatste kamer is de master bedroom. Een kleine binnenplaats tussen de kleed- en badkamer zorgt voor een fabuleuze sfeer en de ventilatie van de ruimte. Let ook op de mooie lichtval! Superfijn! Samen met een expert geef je vorm aan de hal uit je woondromen!

Keuken

Hier zijn we in de prachtige keuken. De stijl is modern en minimalistisch in zijn strakke lijnen, deze zijn echt spectaculair. Wit is hier dominant en zorgt voor een ruimtelijk effect. Alleen de objecten zorgen voor de breking van het wit. Op de achtergrond zie je de eetzaal, daar treffen we een prachtige kroonluchter met een poëtische vorm. Het centrum van de kamer.

Strak

Hier hebben we een blik op de andere zijde van de keuken. Let eens op de schitterende minimalistische looks van het aanrecht, dit meubel lijkt toch net een sculptuur. Twee gootstenen maken het jou makkelijk, samen afwassen is zo een stuk praktischer. De planten zorgen voor veel sfeer en de grote raampartij zorgen voor een fijne lichtsfeer binnen. In een goede ambiance werk je nu eenmaal een stuk beter! Meer bijzondere ideeën voor je keuken kun je hier vinden!

Patio

Een andere zeer interessante ruimte is ongetwijfeld de mooie binnenplaats, deze grenst aan de kleedkamer. Licht, ruim en vervuld van een magische sfeer, zo omschrijven we deze fijne patio. Ook vanuit de badkamer kijken we de buiten buitenruimte in, zo ervaar je een unieke woonambiance als je van je eigen thuispa (badkamer) geniet. De immense raampartij zorgt voor een prachtige lichtval binnen. Ga lekker zitten op je relaxstoel, je hebt de tijd aan jouw kant staan! 

Vierkant maar verre van saai. Wandel met ons mee door deze uiterst gezellige villa.

Wat vind je van de stijl van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!