Je krijgt een hartverzakking: woning van 1.100 m² met decoratie! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Je krijgt een hartverzakking: woning van 1.100 m² met decoratie!

Stoa. Stoa.
House in Kloof Road Moderne woonkamers van Nico Van Der Meulen Architects Modern
Loading admin actions …

Excellente woningen komen we vaker tegen in Zuid-Afrika. Vandaag laten we je een waar meesterwerk zien. Deze moderne beauty heeft een ontspannen look en een eigenaardige eigentijdse vormgeving. Het pand is gebouwd door Meulen Architectes, in een natuurreservaat (Bedfordview) dichtbij Johannesburg. Deze woning draag de eigenzinnige naam Kloof Road House en komt prachtig naar voren tegen de achtergrond van de noordelijke horizon van Johannesbrug. Het is ontworpen als een typisch familiehuis. Het uitzicht, zowel binnen als buiten, is hier ongelooflijk en met geen pen te beschrijven. De verschillende ruimtes in de woningen zijn ruim en vol comfort. Juist een woning die veel leuke ideeën op het gebied van design kan genereren. Kijk met ons mee naar deze prachtige woning en doe zelf ook de nodige inspiratie op.

Buitenruimte

Vanuit deze positie kunnen we goed zien hoe bijzonder de woning is. De opzet is uniek en het pand ligt mooi in het landschap. Echt een plek waar je je verbonden voelt met de omgeving. Het is de architecten gelukt om er een waar kunstwerk van te maken. De stijl is open en elk facet heeft een hoogwaardige afwerking, er is dus duidelijk aan de details gedacht. Deze woning heeft een sterke horizontale gerichtheid, maar kent ook een mooie verticale dimensie. Je ziet ze niet vaak van dit kaliber! Geen wonder dat de bewoners zich hier helemaal thuis voelen. Tuin en interieur hebben een boeiende connectie, ze lijken zelfs in elkaar door te lopen, waardoor er een bijzondere eenheid tussen binnen en buiten ontstaat. Deze woning heeft een gebeeldhouwde uitstraling, alsof deze uit een stuk graniet gehakt is. Een gebouw dat volledig zichzelf is, maar toch op een natuurlijke wijze in de omgeving staat.

Vanaf de straat

Hier werpen we een blik vanaf de straat op de woning. We zien bijzondere volumes met een strakke en massieve look. Het is een woning die niets van zijn privacy prijsgeeft aan nieuwsgierige blikken van buitenaf. De rest van de wereld heeft dus geen idee wat zich binnen afspeelt. De voorzijde van deze woning heeft dus een veilige, beschermende en ultra sterke uitstraling. Voor de veiligheid is er gekozen voor een zware stalen schuifdeuren, deze beschermen je bolide in de achterliggende garage. Deze garage werd gebouwd op de woning. Door de pure vorm heeft dit bouwwerk wel iets van een immense sculptuur. Let ook even op de bijzondere verlichting, een magisch gezicht!

Relaxen

We zien hier een grote buitenruimte waarin wel zo´n beetje alles aanwezig is om te genieten. De bewoners wilden beslist een relaxzone om in bij te komen van hun drukke werk. Er is een zwembad en een gezellige zithoek om te ontspannen. Het entertainmentgedeelte ligt een beetje apart van het hoofdgebouw waardoor het een geheel eigen feel heeft. De architecten hebben gebruik gemaakt van staal, glas en beton, deze moderne materialen geven de woning een eigentijdse look die daarbij nogal transparant te noemen is. Zo ontstaat het spel van lijnen dat ons direct overtuigt. Diepte, ruimte en sprekende kleuren- het zit er allemaal in.

Woonkamer

We kijken hier binnen in de woning. Opvallend zijn de frameloze glazen, openslaande deuren en de veranda als verlengstuk van de woonkamer. Wat een contrast tussen licht en donker. En wat een comfort! De meubels zijn perfect toegesneden op de kleurstelling van de ruimte. In de lente is het extra fijn vertoeven in deze woonkamer, want je zet zeer eenvoudig de schuifdeuren open. Genieten is hier een vanzelfsprekendheid. De oranje kleur steekt mooi af bij de banken en de donkere salontafel. Het is een ultieme woonkamer die nauw aansluit op de patio. Ideeën voor je woonkamer kun je hier vinden!

Slaapkamer en binnenplaats

De slaapkamer in dit Kloof Road House komen uit op de tuin of de buitenruimte rondom het huis. Er zijn vier kamers met een eigen badkamer, een grote luxe natuurlijk! Deze kamers bevinden zich boven en beneden. We zien hier een slaapkamer die beneden is gerealiseerd. Daarbij grenst deze kamer aan de tuin van de woning, wat natuurlijk zorgt voor een prachtige sfeer in dit vertrek. Tevens heb je een schitterend uitzicht op de Koivijver in de tuin. De eigenaars zijn gek op deze vissen. Ook hier is de inrichting stijlvol, strak en modern. Het prikkelende kleurenpalet van zwart, geel en wit zijn prominent aanwezig in deze slaapkamer. Een mooi ontwerp realiseer je samen met een expert.

Terras

Natuurlijk mag een schitterend balkon niet ontbreken, zodat je een schitterend uitzicht hebt over de skyline van Johannesburg. Ook hier wordt de heldere overgang tussen binnen en buiten benadrukt. Dit grote balkon is helemaal toegesneden op het wooncomfort van de bewoners. Bedoeld om te genieten! In Kloof Road House menen we een glimp van de toekomst te hebben gezien, maar dan wel een hedendaagse variant daarop! Gewoon een droomhuis! 

Deze woning is echt een familiewoning. Je voelt je er helemaal thuis!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!