Moderne droombungalow aan het water | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Moderne droombungalow aan het water

Stoa. Stoa.
“G-house, villa met gastenverblijf aan de Reeuwijkse Plas” Moderne huizen van Lab32 architecten Modern
Loading admin actions …

Vandaag ga je een prachtige villa zien. Eentje die je nog even bij blijft. Deze schitterende woonstee vinden we aan de Reeuwijkse Plas in een dorp bij Reeuwijk. De charme van deze locatie zit hem in de relatieve afzondering en de mogelijkheid om heerlijk te wonen bij het water. Deze villa vormt een eiland in het water. Echt een plek waar je helemaal tot jezelf kunt komen. Door de bouw van deze woning is een droom in vervulling gegaan, een droom die de bewoners vandaag even met je willen delen. Als waterliefhebbers zijn ze helemaal iin hun element. Ga met ons mee en kijk je ogen uit, want er vallen heel wat mooie woonideeën op te doen! Be creative!

Gevel

Een van de belangrijkste aspecten in en rond deze woning is de natuurlijke setting. Boven alles heeft deze woning een schitterende dialoog met het water er rond omheen. Je zou kunnen zeggen dat de tijdloze en abstracte vormgeving juist door zijn minimalisme prachtig matcht met de omgeving. Natuurlijk zijn de gebruikte bouwmaterialen hoogwaardig en slijtvast waardoor deze villa bijzonder onderhoudsarm is. Je kunt niet zomaar bouwen aan een plas als deze, daarvoor zijn vele voorschriften in het leven geroepen. Toen aan alle regels voldaan was kon er uiteindelijk gebouwd worden. He resultaat was deze villa, compleet met buitenberging, vrijstaand gastenverblijf, dubbele garage en boothuis. Een woning met vele faciliteiten voor het hele gezin. We gaan je het interieur even laten zien.

Interieur

Eenmaal binnen in de woning wordt het direct duidelijk dat de minimalistische stijl binnen gewoon wordt voortgezet. Het is een woning die precies voldoet aan de wensen van de bewoners, want deze pure stijl straalt een zekere rust uit. Dit laatste past helemaal bij de natuurlijke setting. In dit interieur lijken we in een abstract kunstwerk te wandelen, een sculptuur, die met de precisie van een laser lijkt gesneden uit een blok graniet. Ook het daglicht speelt hier een belangrijke rol, want het stroomt van alle kanten de woning binnen. Let ook op het scherpe contrast tussen de zwarte kozijnen en de witte wanden. Dit contrast zorgt voor variatie en evenwicht!

Andere hoek

De woonkamer laat een opvallende variatie in de vormgeving zien. De glazen wand, die ons het prachtige uitzicht gunt, heeft een organische, golvende vorm. Wat een contrast met de strakke, veelal vierkante en rechthoekige vormgeving die we elders in de woning aantreffen. Zo speelt de architect met de ruimtelijke beleving van de bewoners. Het mag geen verrassing zijn dat deze golvende glaswand (want van een raam kunnen we eigenlijk niet meer spreken) het uitzicht biedt op de grote plas. De architectuur becommentarieerd hier in feite de omgeving. Een expert heeft de kennis en kunde om je droomwoning te realiseren.

Minimalistische haard

Woonkamer met open haard Moderne woonkamers van Lab32 architecten Modern
Lab32 architecten

Woonkamer met open haard

Lab32 architecten

Dezelfde kamer, andere hoek. We kijken naar de schitterende open haard, van oudsher een warmtebron die voor een grote mate van gezelligheid en huiselijkheid zorgt. Hier heeft hij een zen-achtige vorm, waarbij de basis wordt gevormd door een grijze plaat, terwijl de schouw een rechthoekige vorm heeft en monochroom wit is. Let ook op het uitzicht, de fijne stoel en het schitterende kleed, zo creëer je sfeer anno 2016!

Eetkamer

Als we de eetkamer onder de loep nemen kunnen we zeggen dat deze relatief leeg is. Dat is bewust zo gedaan, want in de leegte krijgt de rust de ruimte. Soms zoek je naar de stilte, gewoon om bij te komen van de hectiek. In deze eetkamer krijg je daarvoor de kans. Natuurlijk kan het hier ook bruisen, vooral als er kinderen zijn. Kortom, een kamer met veel mogelijkheden. Ideeën voor je eetkamer vind je eenvoudig hier!

Eigen zwembad

We sluiten af met zo´n beetje het beste wat deze woning aan zijn bewoners te bieden heeft, namelijk het schitterende zwembad, dat in de kelder gevestigd is. Niet dat je buiten een tekort aan water hebt, maar zwemmen in het comfort van je eigen woning is voor veel mensen toch het summum van genieten. Let op de prachtige strakke vorm, de hypermoderne verlichting en niet te vergeten de abstracte kunst aan de wand. In deze ruimte komen alle zintuigen tot hun recht. We besluiten de tour door deze woning en wensen je veel inspiratie toe.

7 handige tips om je woning te kiezen vind je hier!

Wat vind je van deze watervilla? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!