Designwoning met prachtige eigentijdse elementen | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Designwoning met prachtige eigentijdse elementen

Stoa. Stoa.
Project together with Paul Rijs Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Dauby Landelijk
Loading admin actions …

We nemen je mee op tour door een villa. Deze heeft een excellente vormgeving en herbergt interieurelementen met een tijdloos design, waar onder andere Interior Design Paul Rijs voor verantwoordelijk is. De wandeling in en om het huis geeft je een goed beeld wat er anno 2016 allemaal mogelijk is in termen van inrichting en design. Deze villa heeft wat je noemt een moderne look, met Scandinavische elementen die zich op een harmonieuze wijze tot de minimalistische ontwerptrant van de woning verhouden. Kortom, een villa met een woonconcept waarin het beste op het gebied van interieurdesign samenkomt. Gaat deze woning je inspireren? Wij denken van wel. Kijk gewoon even met ons mee… .

Ingang

Pure PPH-350 outside doorpull in White bronze (WB) Landelijke huizen van Dauby Landelijk
Dauby

Pure PPH-350 outside doorpull in White bronze (WB)

Dauby

We beginnen bij het begin, dat wil zeggen bij de voordeur, een aanblik die ons direct al een goed gevoel geeft. De voorgevel bestaat uit baksteen met een frisse lik verf. Zo heeft de woning die moderne look waar we zo van houden. Het is typisch zo´n gevel waardoor je je als bezoeker direct welkom voelt. Let ook op het groen (het gras en de boom) dat hier al te zien is, en onze blik naar de achterkant van de woning leidt, daar waar de tuin te vinden is. De voordeur laat direct zien wat deze villa in huis heeft, deze is namelijk uitgerust met een bronzen deurklink, een luxere manier om de ingang van je woning uit te voeren is bijna niet denkbaar. We gaan even binnen kijken.

Hal

Pure Ph1920 doorhandle in White bronze (WB) Landelijke gangen, hallen & trappenhuizen van Dauby Landelijk
Dauby

Pure Ph1920 doorhandle in White bronze (WB)

Dauby

Het kleurenschema in deze hal is ingetogen en daardoor rustgevend. Een prima setting om in thuis te komen of als gast welkom geheten te worden. Op de achtergrond zien we het gebruik van grijs, dat een complementaire functie op het wit heeft. Zo ontstaat een eigentijdse ontwerptaal met een tijdloze look. Je zou kunnen zeggen dat deze een zekere mate van tijdloosheid in zich draagt. Let ook op de fraaie vormgeving van de deuren. De houtvloer steekt er met zijn natuurlijke kleur mooi bij af. Op de deuren is de doorpull van zojuist ook aangebracht. Dit creëert herhaling en eenheid in de woning. Raadpleeg een expert voor mooie ideeën!

Keuken

Pure PMQ-96 in Aged iron (VO) Landelijke keukens van Dauby Landelijk
Dauby

Pure PMQ-96 in Aged iron (VO)

Dauby

We werpen nu een blik in de eetkamer annex keuken. De eenheid tussen deze twee functies is van oudsher bijzonder groot. Koken en eten horen gewoon bij elkaar. Het keukeneiland neemt in deze ruimte een centrale plek in. Wat een werkruimte heb je hier! De meubels in deze keuken hebben ijzeren handvaten (doorpull) waardoor de excellente look een feit is. Deze ruimte heeft een functionele indeling, er is maar een klein loopje nodig van de keuken naar de eettafel. Zo ontstaat dat huiselijke gevoel. Functie en sfeer liggen dus in elkaars verlengde. Het voordeel van de verbondenheid tussen de twee functies is precies de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar te kunnen communiceren. De kok staat letterlijk naast de gasten (familie of collega´s), zodat direct die sfeer van verbondenheid ontstaat. Check hier meer mooie keukenideeën!

Badkamer

Pure PML-32 furniture handle in White bronze (WB) Landelijke badkamers van Dauby Landelijk
Dauby

Pure PML-32 furniture handle in White bronze (WB)

Dauby

Veel mensen komen tot rust in hun badkamer. Het is een ruimte die dikwijls overzichtelijk en minimalistisch vormgeven is. Weinig poespas en veel ruimtelijkheid en transparantie. Dat zijn de zaken waar mensen van nu van houden. In deze badkamer treffen we zo´n minimalistische look ook aan, het is echt een oord waarin je volkomen kunt ontspannen. Daarbij is de vormgeving van deze badkamer bijzonder luxe. Let maar eens op de wand achter de dubbele wastafel. Dat laatste is vrij praktisch, want dan kun je fijn samen van de badkamer gebruik maken. En let ook even op de grote spiegel, deze voegt extra ruimtelijkheid toe aan deze kamer.

Bad

Pure PML-32 furniture handle in White bronze (WB) Landelijke badkamers van Dauby Landelijk
Dauby

Pure PML-32 furniture handle in White bronze (WB)

Dauby

Geheel in stijl met de rest van de badkamer treffen we hier het prachtige bad. Gewoon even een half uurtje dobberen in je eigen kuip, dat is waar veel mensen na een dag hard werken voor tekenen. Om de nodige ruimte te bespraken zijn er slimme voorzieningen in de badkamer aangebracht, zoals de geïntegreerde wandkasten en de sfeervolle witte plankjes. Juist in de beperking (qua ruimte en kleurgebruik) schuilt het grote comfort dat deze badkamer herbergt. Aan de details is ook gedacht, te zien aan de oosters aandoende badmatjes van hout, die de meditatieve ambiance van deze badkamer onderstrepen. ´Less is more´, zeker in deze ruimte.

Deze tips helpen je bij het kiezen van een woning!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!