Vervallen woning is weer up-to-date | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Vervallen woning is weer up-to-date

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Paula Mariasch - Juana Grichener - Iris Grosserohde Arquitectura Modern
Loading admin actions …

Kom met ons mee naar Buenos Aires, we laten je daar een vrijstaande villa zien, die in 2007 aangekocht om er weer nieuw leven in te blazen. Het was jaren lang in een deplorabele toestand, maar door de inspanning van de architecten van Augustine Mariasch Paula Vital is het een supermooie woning voor de huidige bewoners geworden. Deze woning is geschikt voor een jong stel dat de ruimte wil, je weet overigens maar nooit hoe snel de gezinsuitbreiding zich aandient. De woning moest voldoen aan de hoogstaande criteria die tegenwoordig voor een woning gelden. Als bewoner heb je hier alles tot je beschikking: een garage, grote tuin en een schitterende studiekamer. En wat te denken van de leefruimtes, zoals de woonkamer en keuken. We gaan het hieronder aan je laten zien! Kijk met ons mee en be inspired!

Oude staat

We werpen hier een blik op de voorkant van de woning. Dit was nog voor de renovatie en uitbreiding. De toestand van de woning was slecht en daarom was het nodig om een grootschalige renovatie uit te voeren, zodat het huis in zijn oude staat hersteld kon worden. Het ziet er toch, ondanks de slechte staat, idyllisch uit, dat is het potentieel dat we in de woning kunnen herkennen. Deze moest door een upgrade van het huis naar voren gehaald worden. Het is een karakteristiek huisje, zoveel is zeker.

Achterzijde

Aan de achterzijde is het niet veel beter. Een vervallende staat is hetgeen we hier zien. Toch is het geen verloren strijd, de bewoners zijn vast besloten om er een prachtige woning van de maken. Hieronder gaan we je laten zien hoe een woning kan transformeren.

Nieuwe stijl

De woning die ons nu wordt voorgeschoteld is totaal anders dan de vorige de we zojuist hebben gezien. Toch hebben we het over hetzelfde huis. Wat een gedegen renovatie niet kan bereiken! Het raadplegen van een expert heeft de bewoners zeker geen windeieren gelegd, want zo ging de verbouwing voorspoedig en vlot. Ook op het terrein van de creatieve ideeën is het goed om met een expert te sparren, zo ben je altijd verzekerd van een creatieve blik op de zaken.

Oude keuken

Dit hok mag nauwelijks een keuken genoemd worden. Deze ruimte is aan het einde van zijn Latijn. We zijn niet snel onder de indruk (in negatieve zin) maar dit slaat alles. Het was zekere geen overbodige luxe om een expert in de arm te nemen, want deze keuken was rijp voor een professionele beurt. De wil was er, talent ontbrak niet. Kortom, mouwen opstropen en aan het werk!

Strakke keuken

De keuken baadt nu in het licht, dit zorgt voor een fijne sfeer. En wat een verschil met het hok dat we zojuist zagen. Deze keuken is efficiënt ingericht, zodat de keuken ruimtelijk blijft. Het meubilair is modern en minimalistische van vormgeving. Let eens op het slimme design, daar kun je eenvoudig al je pannen en keukengerei in kwijt. Meer mooie ideeën voor een mooie keuken kun je hier vinden!

Tuin

Hier hebben we zicht op de tuin in de oude staat. Het was een buitenruimte die niet echt gebruikt werd, dit is het gebied ook aan te zien. De onverzorgde staat doet zeer aan de ogen. Tijd voor een herindeling, waarbij dit deel van het perceel weer een volwaardige bestemming krijgt. Als je je tuin een mooie inrichting wilt geven, die echt uniek is, raadpleeg dan een expert.

Prachtige binnenruimte

De tuin die we zojuist zagen is niet meer. Tijdens de renovatie koos men voor een rigoureuze aanpak, de tuin werd betrokken bij de woning. Deze werd in feite bij het grondplan van het interieur betrokken, waardoor het laatste een aanzienlijke uitbreiding kreeg. We zien nu ook een mooie stalen trap, die voor veel transparantie in de woning zorgt. Tevens kun je je nu op een stijlvolle wijze naar de bovenste verdieping begeven. Een van de mooiste zaken van deze nieuwe binnenruimte is de ruimtelijkheid en diepte die je hier kunt ervaren. Je kijk zo door de openingen naar de hypermoderne keuken. Een renovatie met supermooie resultaten die de woning weer helemaal geschikt maken voor de komende twintig jaar

Hier vind je 7 handige tips bij het kiezen van een woning.

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!