Luxe woning in de duinen van Bergen aan Zee

TILL BEHNE TILL BEHNE
Villa in de duinen: met uitzicht op zee zijn alle dromen vervuld, BNLA architecten BNLA architecten Mediterrane huizen
Loading admin actions …

Dit is een van die huizen die het allemaal mee heeft. Een geweldige locatie, prachtige architectuur en ook nog eens een smaakvol interieur. Je zou er bijna een beetje jaloers van kunnen worden. De architecten van BNLA hebben in de duinen van Bergen aan Zee in ieder geval een knap staaltje werkt verricht.

Aankomst

Wat een plaatje is dit huis! Deze moderne villa is gebouwd met de beste materialen en is tot in de details uitgewerkt. Veel elementen zoals de natuursteen of de houten schuttingen komen vaker terug, waardoor er een mooi samenhangend geheel ontstaat. De villa staat op een duin en kijkt zo uit over het strand en de zee. Er is een privé garage en de grote ramen ogen, zeker als het licht aanstaat, zeer uitnodigend.

Terras

Aan de zijkant van het huis is dit een geweldige terras gerealiseerd. Met diverse zitplekken en een grote schuifpui voor de connectie met binnen. Heb je dus even geen zin in het strand, is het ook hier bijzonder goed toeven.

Entree

Bij deze entree zien we de schuine houten schuttingen alweer terug komen. Deels voor de sier maar ze houden ook de duinen op hun plaats. Er zijn diverse balkons en als de deur zo open staat, is er  een prachtige doorkijk naar de achterkant van het huis.

Keuken

Het hart van dit huis is deze open leefkeuken. Voorzien van alle moderne gemakken, inclusief kookeiland. Meteen daar achter is de grote eettafel. Zeer in het oog springend is natuurlijk de natuurstenen muur, van hetzelfde materiaal dat we buiten ook al zagen. Het geeft dit strakke en moderne huis toch net dat stoere randje. Ook de boom is absoluut het vermelden waard.

Eetkamer

En hier zien we het geweldige uitzicht dat de eettafel biedt. Het is werkelijk adembenemend, zeker als de schuifpui open staat. Bij mooi weer kan de tafel ook nog een paar meter naar rechts verplaatst worden. Links zien we nog een prachtige betonnen trap die naar de woonkamer en de slaapvertrekken voert.

Meer geweldige huizen kun je hier bekijken. Wil je specifiek naar villa's kijken, kan dat natuurlijk ook. Zelf ook in een villa wonen? Ga dan eens praten met een van deze professionals. En of je wel of geen architect moet inhuren, lees je in dit artikel.

Valt er nog iets aan te merken op dit huis? Niet echt toch?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine