Een droomhuis op het platteland

Stoa. Stoa.
Circular atrium lit from above forms central circulation space to this Italian inspired mansion, Des Ewing Residential Architects Des Ewing Residential Architects Klassieke huizen
Loading admin actions …

De landelijke sfeer, veel woonruimte en helemaal in tune zijn met de natuur. Dat zijn zomaar drie dingen die meespelen als mensen kiezen voor een woning op het platteland. Vandaag laten we je in dit artikel iets heel bijzonders zien: een kast van een huis waarin de bewoners heerlijk genieten van het leven op het platteland. Het is gebouwd in een Engelse stijl en heeft een luxe inrichting. Kijk met ons mee en laat je inspireren! 

Eerste blik op het huis

Echt een woonpaleis dit. Geen wonder dat de bewoners trots zijn op hun huis. En wel zo trots dat ze ons de kans gunnen om lekker te kijken naar deze schitterende foto's. Daar zijn wij hen erg erkentelijk voor. Dit pand valt op in de landelijke setting, het is een huis waar de meeste mensen alleen maar van kunnen dromen. Hier zien we de oude tijd weer terugkeren een plek om te genieten van het leven. De looks passen helemaal in het hokje van de Engelse stijl. We zien zo de ouderwetse koets voorrijden. Staan we hier nu in 2017 of honderd jaar eerder? Het is niet te filmen zo mooi! Een expert kijkt graag met je mee bij het ontwerpen van je nieuwe woning. 

Oprijlaan

Deze oprijlaan is als de eerste kennismaking met het huis. Op die manier is het een eitje om je gasten te imponeren. Wat een luxe! Natuurlijk is het niet alleen maar pochen geblazen met zo'n laantje, want het is ook erg makkelijk om zo je bolide het perceel op te rijden en deze te stallen in de garage. De bomen rond de woning zien er geweldig uit en laten je woning beschut in de omgeving opgaan. De verschillende kamers van het landhuis kijken allemaal uit over de prachtige omgeving. Door de veelheid aan ramen is de lichtsfeer binnen door voldoende daglicht prettig, hierdoor voelen de bewoners zich goed. Ook de mogelijkheid tot ventileren van de kamers helpt een handje. Probeer altijd te zorgen voor voldoende lichtval en een goede ventilatie! 

Lichtval

Niet alleen de ramen in de gevel zorgen voor een schitterende lichtsfeer. Ook de koepel in het dak zorgt hiervoor. Deze prachtige vide neemt ons mee terug naar vervolgen dagen verborgen in het verleden. Deze lichtval is tijdloos en druk een stempel op de ambiance van dit interieur. De wenteltrap is een ander aspect van deze woning dat we erg prachtig vinden. Let ook op de spotjes in het plafond. Alles beweegt mee in een cirkel. 

Entree

Ja, dit noemen we een entree. Je krijgt direct de indruk aan te kloppen bij een paleis. Donkere zwarte deuren en daarboven een schitterende overkapping. Gasten zijn direct onder de indruk, zoveel is zeker! Een expert helpt je met de realisering van je unieke hal

Gezellig

In deze woonkamer herkennen we de gezelligheid van vroeger. Precies de juiste samenstelling van meubels, stoffen, kleur en textuur. De grote kast heeft een ouderwetse look, maar de lichte tint maakt hem uiterst modern. Ook de rest van het interieur is door het gebruik van veel wit eigentijds te noemen. Via de deuren rechts stap je zo het terras op. Een fijne plek om buiten te genieten. 

Verschil in hoogte

Deze laatste foto laat zien waarmee je extra sfeer aan je interieur kunt geven: het verschil in hoogte zorgt voor een mooie dynamiek in de woning en verdeelt de woonruimte in duidelijk te onderscheiden gedeeltes. Dit laatste zorgt voor een bepaalde intimiteit in deze zones. Links en rechts zijn wel met elkaar verbonden op een open wijze, de pilaren ondersteunen de eerste verdieping. Dit suggereert niet alleen openheid, maar ook een speelste lichtheid. Samen met de sofa voor het hekwerk doet dit interieur denken aan een gebouw uit de klassieke oudheid. Met de nodige fantasie natuurlijk. Dit is een huis waar we erg van zijn gaan houden. Laat je inspireren door het gave design. Blijf ons volgen voor meer trends en stay creative! 

Wat vind je van deze woning? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine