Ultramoderne woning met een schitterende achtertuin

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Ultramoderne woning met een schitterende achtertuin

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
 Zwembad door Ecologic City Garden - Paul Marie Creation
Loading admin actions …

Wie zegt er dat ultramodern en een natuurlijke omgeving niet goed samengaan? Dat kan zeker! Onze schitterende woning van vandaag is daarvan het bewijs. Met als unieke feature een aan het huis grenzende infinity vijver met panoramische ramen en een zonneterras. Een tuin om van te dromen! En niet alleen dat, ook de samensmelting van de ultramoderne architectuur en natuurlijke omgeving is zeer geslaagd in dit project. Kijk zeker even mee en laat je verrassen!

Een zeer strakke moderne architectuur

Het moderne karakter van onze woning valt direct op. De grote asymmetrische openingen en de moderne gevelbekleding zijn hiervan het bewijs. De tuin ligt er als prachtige omhulling omheen waardoor alle unieke details van de architectuur van deze woning op fraaie wijze naar voren komen. En kijk ook even mee naar hoe onze woning eruit ziet in de avondschemering…

Warm en sfeervol verlicht in de avond

Door de smaakvolle en goed gekozen soorten verlichting ontstaat een zeer sfeervol beeld in de avond waarbij de landscaping van de stenen voortuin met grind en grote betonplaten op zeer fraaie wijze naar voren komt.

Wie droomt er niet van zo'n uitzicht?

Op deze woonkamer is maar één woord van toepassing: Wow! Dit prachtige grote panoramische raam met uitzicht op de vijver is zeker de belangrijkste feature van deze woning. De samensmelting tussen binnen en buiten wordt hier zeer concreet: het voelt alsof je buiten zit in deze woonkamer. Dit wordt nog eens versterkt doordat het wateroppervlak zich op vloerhoogte bevindt.

Prachtig die aan het huis grenzende infinity vijver!

De weerspiegeling van het water geeft op elk moment van de dag een andere sfeer die ook in de woonkamer aanwezig is. In de ochtend is er een prachtige rust en sereniteit. Dat is pas heerlijk wakker worden op dit zonneterras met uitzicht op de vijver in de ochtend! Een instant vakantiegevoel in je eigen huis… Er is wat ruimte tussen het houten vlonderterras en de waterspiegel waardoor dit terras lijkt te zweven. Een fraai detail!

Een sprookje om hier in de avondschemering te genieten… .

En hier zien we nog beter dat de vijver direct uit de woonkamer lijkt te komen. En in de avond zorgt de prachtige onderwaterverlichting hier voor een sprookjesachtige sfeer. Een plek waar je direct tot rust komt na een lange dag. Uiteraard is voor de aanleg van een dergelijke vijver een expert nodig. Het gebruik van alleen waterdicht materiaal is hier niet voldoende. Het vocht van de vijver kan zich namelijk verspreiden in de fundering van de woning. Maar het is de moeite meer dan waard om hierin te investeren! Wil je zelf ook graag een vijver aanleggen in je tuin? Lees dan ook even dit artikel.

In ons volgende huis willen wij dit ook!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!