Met deze 11 superslimme designs creëer je prachtige opslagruimtes!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
homify SlaapkamerBedden en hoofdeinden
Loading admin actions …

In de ideale wereld leven we allemaal in grote landhuizen met eindeloze ruimte voor al onze spullen. Maar de realiteit is vaak anders want meestal is er verre van genoeg opslagruimte voor onze spullen en hebben we een dagtaak aan het opruimen van onze keukens, badkamers, woonkamers en zelfs tuinen om een rommelige look te voorkomen. Ja, je zou minder spullen kunnen kopen maar je kunt ook even kijken op de onderstaande lijst met tips & trucs die de look van je interieur enorm zullen verbeteren en je huis minder vol laten lijken…

1. Open houten planken met manden zijn ideaal om alles zo uit te pakken en per soort in op te slaan. Een zeer goed idee bijvoorbeeld voor in je hal, de kinderkamer of berging zo'n open houten stellingkasten voor alle losse spullen. Makkelijk opruimen ook!

2. Deze slaapkamerkast gebruikt alle ruimte langs de volledige muur en heeft bovendien fraaie open ruimtes voor wat boeken en andere spullen. Ook zeer praktisch om een kast zo om een deur heen te bouwen!

3. Opslagruimte in je traptreden een zeer slim idee, bijvoorbeeld voor al je schoenen! Of wat dacht je van een verhoogde vloer met opslagruimte eronder?

4. Wat een praktisch idee om je kleding van die week of dag aan een simpel houten rek te hangen. En wow, het lijkt wel designerkleding zo!

Clapham Common Flat 2 YAM Studios Scandinavische slaapkamers
YAM Studios

Clapham Common Flat 2

YAM Studios

5. Een open stellingkast is een ideale plek voor extra opslagruimte en bovendien kun je er een fraaie scheidingswand mee creëren.

6. We zijn verliefd op deze superslim ingedeelde ingebouwde voorraadkast die plek biedt aan al je keukenvoorraad en onzichtbaar is wanneer je hem sluit!

7. Een gestoffeerde lade onder je bed geeft je bed die luxe look en biedt een zee aan (stofvrije) opslagruimte. Je trekt hem eronder uit en kunt zo al je spullen pakken!

Shortbread Headboard homify SlaapkamerBedden en hoofdeinden
homify

Shortbread Headboard

homify

8. Zwevende kastjes en ladeblokken zien er optisch echt veel mooier uit en bieden meer dan voldoende plek aan al je badkamerspullen.

Summit collection Mastella Design BadkamerOpbergen Houtcomposiet Hout
Mastella Design

Summit collection

Mastella Design

9. Handig zo'n bankje in de tuin dat direct plaats biedt aan al je tuinkussens…

garden storage wayne maxwell Moderne tuinen
wayne maxwell

garden storage

wayne maxwell

10. Prachtig deze open kast met vakken in allerlei verschillende vormen. Ook een goed idee zo'n open witte kast met een fraaie contrasterende kleur erachter!

Rectangular Living Room Furniture Casa Più Arredamenti
Casa Più Arredamenti

Rectangular Living Room Furniture

Casa Più Arredamenti

11. Wie had er gedacht dat een gat in de muur (nis) er zo elegant uit kan zien. En al je toiletspullen grijpklaar tijdens het douchen!

Prachtig dat kledingrek en ook super praktisch!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!