Loft Sixty-Four:  Huizen door EVA architecten

Top 5: deze schitterende open leefkeuken mag je niet missen.. en meer artikelen

Mandy K. – homify Mandy K. – homify
Google+

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over een schitterende open leefkeuken in Maastricht. De andere artikelen waarin 2 (uiteenlopende) interieurs besproken worden waren ook super populair, check meteen of er ook iets voor jou tussenzit. En mis nummer 5 niet, over superleuke decoratie-ideeën onder de 25 euro!             

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal!

1. Deze schitterende open leefkeuken mag je niet missen..

woonhuis R te Maastricht:  Huizen door CHORA architecten
CHORA architecten

woonhuis R te Maastricht

CHORA architecten

Soms kun je je heerlijk thuis voelen in een huis dat eigenlijk toch een beetje te klein is. Dan kan je twee dingen doen. Verhuizen of een andere oplossing zoeken. Een van die oplossingen is een aanbouw. Als je daar de ruimte voor hebt tenminste. In het voorbeeld dat we jullie vandaag laten zien, is die ruimte rondom het huis volop aanwezig en dus werd besloten grote open leefkeuken te realiseren in de vorm van een aanbouw. Bekijk 'm snel!

2. Supergave loft in een authentiek pand

Loft Sixty-Four:  Huizen door EVA architecten
EVA architecten

Loft Sixty-Four

EVA architecten

We zijn dolenthousiast, want we hebben een supergave woning gevonden waarin we je graag willen rondleiden. We nemen je mee naar een voormalig kantoor en werkplaats. Deze is recentelijk volledig gerenoveerd en omgebouwd tot loft. Het pand is 20 meter diep! Mede daardoor was het vroeger vrij donker in het interieur. Tijdens de verbouwing was het belangrijk dat de lichtinval zou verbeteren. We gaan zien of dat gelukt is! De opdrachtgevers wilden graag een loft in hun authentieke pand, een woning die aanvoelt als één ruimte. Een truc die dan gebruikt kan worden is de vide, het ontbreken van plafonds tussen de verschillende verdiepingen in het pand. We kunnen niet wachten je deze woning te laten zien. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren!

3. Dingen die interieur designers verschrikkelijk vinden

Liefde voor je raam:  Woonkamer door Vadain
Vadain

Liefde voor je raam

Vadain

Een verwelkomend huis heeft misschien de perfecte verwelkomende sfeer en de meest trendy meubels maar we denken dat een mooi huis een aantal zaken zeker niet heeft die de meesten van ons wel hebben. Daarom delen we 10 dingen met je die interieur designers verschrikkelijk vinden om zo je huis zo mooi en uniek mogelijk in te richten.

4. Achter deze gevel gaat een paradijs schuil!

 Huizen door meier architekten
meier architekten

Objekt 336 / meier architekten

meier architekten

Je komt soms woningen tegen die je soms verbazen. Vandaag hebben we er weer een voor je gevonden. Het is een woning met een bijzondere naam Objekt 336. Je vraagt je bij deze woning echt af of het nu een bunker is, want dat is de eerste gedacht die bij je opkomt als je het pand ziet. Vandaag gaan we uitzoeken hoe het in elkaar zit. Kijk met ons mee en laat je verrassen.

5. Superleuke decoratie-ideeën onder de 25 euro

Klassieke woning | Numansdorp:  Huizen door Groothuisbouw Emmeloord
Groothuisbouw Emmeloord

Klassieke woning | Numansdorp

Groothuisbouw Emmeloord

Het verfraaien van je huis hoeft je geen hoofdpijn te bezorgen of een gat in je huishoudbudget te slaan. De kunst van het decoreren vindt altijd plaats op een ontspannen en leuk moment waarin we even een lege ruimte creëren om iets moois te maken. En dat voelt dus niet als een moeten of verplichting maar als inspiratie en iets dat je energie geeft. Laat je inspireren!

Welk artikel ga jij meteen lezen? 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!