12 x betaalbare en leuke planken voor aan de wand

Stoa. Stoa.
AH, RIMA Arquitectura RIMA Arquitectura Moderne gangen, hallen & trappenhuizen Hout
Loading admin actions …

12 voorbeelden van planken voor in huis, 12 kansen om je te laten inspireren. Gewoon even je woning een beetje mooier en ordelijker maken! De rommel in je woning ook zo zat? Een aantal planken kunnen de oplossing zijn voor je chaotische interieur. Ze passen overal, ze nemen geen ruimte in en met een beetje creativiteit zien ze er ook erg tof uit. Je kunt je ook door een expert laten inspireren. Kijk met ons mee en be creative!

Keuken

homify Eclectische keukens

Dit is een keuken met een mooie conceptuele, industriële look. De planken zijn mooi eenvoudig en hebben een prettige houtkleur die de nodige warmte geeft aan dit koele interieur.

Meer ruimte in de badkamer

homify Rustieke badkamers

Gewoon net even een stukje handiger zo. In deze badkamer is er niet veel ruimte dus is het snel een rommeltje. Je kunt jezelf echt een groot plezier doen om deze sfeervolle planken te installeren. Je zet de spullen erop en ze staan direct voor je klaar als je ze nodig hebt. Dat scheelt enorm veel opbergruimte. Qua look staan ze heel mooi bij de natuurstenen wastafel!

Subtiel

homify Moderne badkamers

Hier zien we hoe subtiel planken in de badkamer kunnen ogen. Je zet hier de douchebenodigdheden als zeep en shampoo in te zetten, ook erg handig om doeken in te leggen. De badkamer heeft een minimalistische look, maar is zeker niet kil te noemen, want het warme hout zorgt voor een fijne look. Echt prettig om in deze douche te staan, want deze heeft een ruimtelijke opzet.

Oosters

De minimalistische vormgeving van deze planken aan de muur geeft de badkamer een oosterse look. Tegen de achtergrond van de grijze wand komen ze heel mooi naar voren. Ook bijzonder dat het allemaal witte blokjes zijn, unieke look voor een badkamer met weinig ruimte, maar waarin je je wel vrij voelt.

Pallet

Palettenmöbel - Regal - No.-06 "Natur", starg starg Rustieke gangen, hallen & trappenhuizen Opbergen

We kennen de pallet nu wel een beetje, maar zijn nog steeds niet uitgekeken op deze vriend in huis. Een materiaal waar je alle kanten mee op kunt. Hier zien we weer een leuke toepassing met dit materiaal: een rekje of plank voor aan de muur!

Dozen en kratten

Dozen en kratten maken hier een interessant interieur. Hoe meer hipster wil je het hebben! Zijn we hier in Alice in Wonderland beland? Het interieur lijkt wel uit een trip gesprongen waar de hippies u tegen zouden zeggen. Je kunt echt zoveel doen met deze hergebruikte materialen! Ze passen zelfs heel goed bij strakke apparatuur en interieurs.

Aparte vorm

Het lijkt wel of we hier in een schilderij van Piet Mondriaan beland zijn, maar niets is minder waar: dit is een kast met plank in een moderne keuken. Het lijkt wel of de maker ervan geïnspireerd is door de kunst van de late Mondriaan. Hoe het zij, dit is een plank met een artistieke look!

Kinderkamer

De kinderkamer is de ideale plek voor planken aan de muur. Je creëert meer ruimte en daardoor is er gelegenheid om meerdere foto’s, boeken en leuke accessoires neer te zetten.

Lichtkast

In deze lichtkast compleet met planken zet je de mooiste dingen die je hebt: sculpturen, potten en andere verzamelobjecten. In de hal past deze kast het beste omdat juist daar de plek is om mensen te verbazen met een gave sfeer. Dat is pas een echte binnenkomer!

Een nis

Sinds eeuwen is de nis een veel gebruikt element in de binnenhuisarchitectuur. Dit platvorm geeft de bewoners van deze ruimte de kans om een gezellige sfeer op te roepen met minimale middelen. 

Persoonlijke sfeer

homify Minimalistische gangen, hallen & trappenhuizen Hout Geel

Ook hier staat er een kast in de hal. De glazenplank draagt de verschillende lijstjes. Zo geef je de hal een persoonlijke twist. Let ook even op Maria Icoon aan de wand. Prachtig

Warmte

We sluiten af met deze bijzondere wand: links de warme houtlook, rechts de koele planken met daarop de wetenschappelijke boeken. Dit is een kamer waar je heel fijn kunt studeren. Een design dat succesvol werkt met een contrast tussen warme en koude materialen. We hopen dat je veel inspiratie opgedaan hebt! Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën! 

Wat vind je van deze ideeën? Zeg het met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine