Verborgen huisje in Londen

Stoa. Stoa.
Douro Street, London, GPAD GPAD Moderne huizen
Loading admin actions …

We komen met homify op de meest wonderlijke plekken. Vandaag nemen we je mee naar Londen, naar een verborgen woning achter een terras. Je verwacht de woning hier niet, dat is nu juist de charme van dit kleine huisje. Wonen in Londen is soms duur, erg duur. Maar als je woning klein is ga je zeker op de woonkosten besparen. Deze sfeervolle woonstee is een van de leukste huisjes die je hier in de buurt kunt vinden. Vanaf het terras heb je een schitterende view over de buurt. Je hebt echt het gevoel op een geheime locatie te wonen, tussen de duren huizen, stiekem je gevestigd te hebben en nu te kunnen profiteren van al het moois dat de stad te bieden heeft. Kijk even met ons mee naar dit topdesign!

Subtiel

Douro Street, London GPAD Moderne balkons, veranda's en terrassen

We staan hier op het terras en zijn direct fan van de woning. Wat een ruimte en een interssant design! Precies de plek waar je wilt genieten in je vrije tijd. Het subtiele van deze boom in een bak geeft dit terras een bijzondere look. Je kleine woning is van alle kanten te betreden. We vinden de zwarte kozijnen erg leuk, heel modern en passend bij de eenvoudig bakstenen die voor een industriële look zorgen. Dit is precies de uitstraling die we bij het Londen van nu verwachten!

Geheimzinnig

Douro Street, London GPAD Moderne huizen

Als je het niet zou weten dan kijk je er zo overheen. Maar een getraind oog valt dit huisje direct op. Een erg sfeervolle plek om te wonen. Londen swingt, dat kwam sterk naar voren in de jaren ’60, en is sinds die tijd een toonaangevende stad gebleven. De laatste jaren zijn de huizenprijzen flink gestegen en die waren al redelijk hoog. Veel mensen zoeken nu oplossingen in verschillende alternatieven. Een daarvan is een klein huis of flat zo inrichten dat je er op een grootse manier in kunt wonen. Wil je weten wat het kost om te bouwen aan je droomwoning?  Check de expert: watkostbouwen.nl, dat werkt lekker makkelijk bij het realiseren van je droomhuis! Samen met deze expert bereken je met een paar klikjes van de muis wat je droomhuis gaat kosten. De site werkt erg makkelijk, je kunt je droomhuis samenstellen aan de hand van scherpe foto's van topdesign. Voor je het weet heb jij een idee klaar en kan de expert aan de slag. Watkostbouwen.nl houdt het gewoon simpel. 

Openheid

Douro Street, London GPAD Moderne woonkamers

Een stap in het interieur laat ons zien waarom de bewoners zo blij zijn met hun nieuwe onderkomen. De woonruimte is hartstikke groot en open. Binnen en buiten lopen door elkaar heen en dat zorgt voor een supergoed gevoel.

Eettafel

Douro Street, London GPAD Moderne keukens

Deze riante eettafel is de sociale hotspot in de avond. Gewoon gezellig samen eten kan hier heel goed. Een donkere houtvloer werkt hier heel goed in combinatie met de witte wanden en meubels. Er moet tenslotte een beetje contrast in een interieur zitten anders krijgt het een monotone look.

Douche

Douro Street, London GPAD Moderne badkamers

In een kleine woning verwacht je maar al te vaak een net wat te krappe douche. Dat is zeker geen ruimte waar je in de avond graag wilt relaxen. Eerlijk gezegd wil je daar het liefste zo snel mogelijk weer uit weg. In deze badkamer is het interieur zo slim gerealiseerd dat je echt alle ruimte hebt, deze badkamer is niet supergroot, maar klein en krap kunnen we hem ook niet noemen. De inloopdouche is echt een uitkomst, let ook op de wastafel, deze hangt aan de wand en zorgt voor gemak bij het schoonmaken. Wij vinden de spiegel in deze douche heel erg mooi. Een perfecte manier om je douche groter te laten lijken.

Andere kant

Douro Street, London GPAD Moderne badkamers

Dit is echt een verrassing: er is hier zelfs een bad waar je lekker in kunt genieten! Hoe heerlijk is het om na een dag in hectisch Londen hier helemaal tot jezelf te komen en te genieten van de rust. Een absolute aanrader voor in de badkamer!

Slaapkamer en terras

Douro Street, London GPAD Moderne slaapkamers

En we zijn al weer aangekomen bij de laatste foto van deze reportage. We werpen hier een blik in een van de slaapkamer van het huis. Erg fijn dat de deur naar buiten open kan, fijn die frisse lucht, maar ook erg handig, want nu loop je zo het terras op en hoef je niet door het hele huis heen. Nou ja, zo groot is het ook weer niet, dat zou je bijna vergeten! 

Blijf ons volgen voor meer mooie woonideeën!

Wat vind je van deze woning? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine