11 trendy kleuren voor de slaapkamer

TILL BEHNE TILL BEHNE
Espacios decorados by Wallart, CUSTOMS handmade CUSTOMS handmade Moderne muren & vloeren
Loading admin actions …

De slaapkamer is een kamer waar je heerlijk tot rust wil komen. En daar hoort dan ook de juiste kleur bij. We hebben 11 trendy kleuren voor je op een rij gezet voor verschillende type slaapkamers. Doe er je voordeel mee!

​Koffie

Voor een romantische sfeer is deze koffiekleur zeer geschikt. Aangevuld met veel wit en hier en daar een vleugje rood is dit al met al een hele sfeervolle kamer.

Licht grijs

Deze slaapkamer barst van de subtiele kleuren. De witte basis wordt prettig aangevuld met lichte grijze tinten en zacht en subtiel roze. Een fijn plaatje.

Donker grijs

We zien hier bijna een kopie van de vorige slaapkamer. Alleen zijn de kleuren iets steviger aangezet en zijn deze aangevuld met een vleugje Scandinavisch design.

Modern hout

Deze slaapkamer heeft een hele moderne en minimalistische look. Voor de nodige sfeer zorgt de warme houten vloer en de andere bleke houttinten.

Neoklassiek

Wie van romantisch en neoklassiek houdt, zal als een blok vallen voor deze slaapkamer. We zien veel verschillende tinten, van wit tot bijna zwart en van beige tot licht olijf.

Mint

Mint groen is een zeker een trendy kleur, maar je moet er wel van houden. Het is rustgevend en pastelachtig, dus zeker geschikt voor de slaapkamer.

Modern

In deze moderne slaapkamer zien we hele duidelijke kleurpalletten. Verschillende tinten grijs en zwart, aangevuld met hout. Gelukkig zorgt de ondergaande zon voor een beetje kleur in deze kamer.

Donkerbruin

homify Eclectische slaapkamers

Deze moderne en elegante slaapkamer heeft een bijzondere blikvanger. En dat is het donkerbruine, bijna chocolade-achtige bed. Om op te eten zo mooi.

Licht blauw

Hier hebben we nog een prachtige klassieke slaapkamer gevonden, die een fraaie lichtblauwe kleur op de muur heeft. Dit gaat heel goed samen met de houten vloer en de grijze meubelen. Let ook op de kleuraccentjes bij het bankje en de lampen.

Chalet

Deze slaapkamer ademt de sfeer van een Oostenrijkse ski chalet. De rustieke houten balken passen erg goed bij de grijze wandtegels en het klassieke houthakkersbed.

Prints

Deze eclectische slaapkamer heeft diverse grijstinten die extra in het oog springen vanwege hun leuke prints. De warme houten vloer zorgt wat voor contrast, net als de leuke accessoires.

Meer gave slaapkamers kun je hier vinden. Kom je er zelf niet helemaal uit, raadpleeg dan de expertise van een van deze professionals. En in dit artikel krijg je nog een aantal handige tips voor de slaapkamer.

Welke kleur past het beste bij jouw slaapkamer?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine