Italiaanse badkamers met een adembenemende luxe | homify

Italiaanse badkamers met een adembenemende luxe

Stoa. Stoa.
Baden - whirlpools: modern door Novellini , Modern
Loading admin actions …

Strak en vol zuidelijk temperament, de stijl van de Italianen mag er zijn! Novellini legt zich toe op strak en Italiaans badkamerdesign. Je creatieve ideeën zijn te realiseren met de opties die Novellini je biedt, zoals producten voor de badkamer en wellness. Denk daarbij aan douchewanden, stoomcabines, baden, whirlpools, douchebakken en radiatoren. Wat je ook zoekt, bij deze designspecialist vind je modern en minimalistisch design met een hoogwaardige luxe look. Hieronder laten we je zien wat dit alles concreet inhoudt. Dus kijk met ons mee naar deze betoverende badkamers!

Warme gloed

Sense Dual: modern door Novellini , Modern
Novellini

Sense Dual

Novellini

In een eigen spa of wellness voel jij je opperbest. Deze Italiaanse badkamer is helemaal van deze tijd. Het prikkelende contrast tussen warm en koud haakt aan bij de ideale temperatuur van het badwater. Een harmonie is wat deze badkamer aan ons laat zien. Het koele beton draagt het bad waarin je alleen of met je geliefde kunt genieten van het heilzame bruisende water. Alles aan deze kamer ademt een moderne sfeer, het is wat je noemt een badkamer van onze tijd. Het Italiaanse creatieve vernuft geeft met dit design een nieuwe betekenis aan de badkamer, dit wordt een plek van bezinning, een eigen oase van rust.

Modern

Kuadra: modern door Novellini , Modern
 • De moderne strakke stijl is tijdloos, maar gaat toch steeds met zijn tijd mee. In dit ontwerp wordt dit eens te meer duidelijk. Let eens op het rustgevende kleurenschema, de bijzondere wanden en de eenheid die uit dit ontwerp spreekt. De douchecabine is transparant en heeft een mooi raster- of strependesign dat voor een futuristische look zorgt zonder een karikatuur van zichzelf te worden. Let eens op de matte wand links en het bijzondere ruitpatroon. De vloer is ook een beauty, het gaat hier om een gietvloer die watervast is en eenvoudig is schoon te houden. Juist die gietvloer geeft de vloer een extra industriële vibe. 
 • Eon

  Een topstuk met een welhaast etherische naam, Eon, betovert onze ogen. Wat is dat eigenlijk een eon? We vinden het begrip in de geologie (leer van de aarde) het gaat dan om een aanduiding van een tijdperk dat  miljarden jaren kan omvatten. Ook in het boeddhisme komt de term voor, waarbij men op een kosmologische cyclus doelt. De keuze van de naam voor dit ontwerp is niet verwonderlijk, want de helderheid en het tijdloze karakter van het design haakt aan bij de beide betekenissen van Eon.

  Zwart-wit

  Revolution: modern door Novellini , Modern
  Novellini

  Revolution

  Novellini

  In deze badkamer is duidelijk voor de eenvoud gekozen. Zwart-wit maakt het design tot een afgemeten en uitgebalanceerde verschijning. De douchecabine heeft een zwarte wand en samen met het gladde staal krijgt deze een speciaal Italiaans temperament. Let eens op de vloer, dat is de ingetogen (grijs) basis voor de rest van het interieur. Een ander opvallend stijlvolle toevoeging aan de badkamer is het toilet: wat een bijzondere vorm! Ook de spiegel en wastafel hebben een prikkelende look, daarbij zijn ze zeer praktisch, want je kunt er direct met z'n tweeën bij. Gezellig en mooi toch! 

  Tot zover de prachtige ontwerpen van Novellini. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

  Zoek je prachtige ideeën voor je woonkamer? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

  Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

  Met pallets en kisten maak je snel een sfeervolle inrichting voor weinig!

  Welke badkamer heeft jouw voorkeur? Laat een reactie achter bij de comments!
  Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

  Hulp nodig bij uw woonproject?
  Neem contact met ons op!

  Doe wooninspiratie op!