Prefab woning door Maqet

10 x meer plezier in je tuin door deze gave tuindesigns!

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

Even weg van de hectiek en gewoonweg genieten van je eigen plek onder de zon. Wil jij ook graag zo nu en dan even in verbinding staan met moeder natuur? In dit artikel lees je hoe jij de ideale tuin voor jezelf kunt realiseren, zodat je kunt genieten van de zomer als nooit te voren. De meeste van deze ideeën kosten allemaal niet zoveel en zijn eenvoudig te realiseren. Je kunt er zoveel plezier van hebben. Het tuindesign dat we je vandaag laten zien is superpopulair en eigentijds. Laten we samen kijken naar deze toffe voorbeelden!

Pergola / terras

Pergola terrassen zijn kick… ! Je kunt je wel voorstellen dat hier de leukste feesten gehouden kunnen worden. Door het strakke design past hij in alle moderne tuinen. Moet je die bank zien. Echt een enorm aantal plekken voor de vrienden en familie om te zitten! Dit terras en vlonder past perfect in deze mooie tuin! Laat een expert kijken naar je mooie nieuwe tuin! 

Zitplek in huisje

 Prefab woning door Maqet
Maqet

Casa Modular – Alpendre

Maqet

Als je hier zit heb je het gevoel in een hut te zitten. Dan krijg je weer even het gevoel van vroeger. Wat grappig dat je hier lekker kunt zitten in een hangende stoel. Hoe verzinnen ze het! We vinden de lamp ook heel bijzonder in deze setting. 

Badhuisje

moderne Tuin door Morganland
Morganland

Ein Gartenhaus aus Deluxe-Betonzaun-Material

Morganland

Hoe bijzonder is het om een zwembad in je tuin te hebben! Toch kan het nog luxer, namelijk met dit badhuisje. Heel handig bij het omkleden en fijn voor je gasten. Dan hoef je niet met natte voeten het huis binnen te lopen. 

Kunst

Dit is een kunstige installatie. Een glasplat over een steentuin als onderdeel van een brug over een vijver. Het moet niet gekker worden! 

Lounge

Gewoon even lekker lunchen in je eigen lounge. Kan het relaxter? Wij durven het te betwijfelen. De planten en bomen hier geven de setting een tropische vibe. Precies waar je naar opzoek bent als je een liefhebber van de warme streken op deze aarde bent. 

Rust en relaxen

Wanneer we water horen vallen ontstaat er een rust en een relaxt gevoel. Natuurlijk niet bij een enorme waterval, want dat kan eng zijn. We bedoelen een waterval zoals deze op de foto. Dat kan heel mooi zijn in een zen-tuin. Daarin geniet je gewoon van een ontspannende setting. 

Beeldig

Dit is een magische vijver met waterval. Zo kom je toch helemaal in the mood. Wat voor mood mag je zelf verzinnen. Het centrum van de vijver is de kleur paars, daar omheen vormt moeder natuur een lijst van levend groen. Prachtig, beeldig! 

Tropische hut

De temperaturen in Nederland kunnen ook echt wel tropisch worden. Hier zien we een mooi voorbeeld van een hutje voor in de tuin dat er helemaal bij past. Je zou het ook een tuinhuisje kunnen noemen. Gaat erom dat je lekker kunt schuilen tegen de felle zon, chillen in de schaduw. Neem er dan een cocktail bij. Dat alles in je eigen tuin! 

Helemaal zen

Helemaal relaxt. Gewoon ontspannen en luisteren naar het vallende water. Dit is een fijne waterval. Helemaal zen! Moet je die stenen rond de vijver zien. Dat geeft deze tuin een beetje een wilde look. Alsof ze er al eeuwen liggen. De bomen boven de vijver zorgen voor een romantische en geheimzinnige setting. Een expert kijk met je naar de mooiste ideeën voor je woning. 

Wilde tuin

Sommige mensen houden niet zo van tuinieren, of kunnen er niet zoveel tijd voor vrij maken. Toch willen ze wel vaak een tuin om van te genieten. Hoe los je dit dilemma op? Nou gewoon door een wilde tuin aan te leggen. Hier zien we daar een uitstekend voorbeeld van. De natuur mag schijnbaar gewoon haar gang gaan, terwijl je heus wel af en toe wat aan de tuin moet doen. Maar de looks zijn niet strak en daarom mag het allemaal wat rommeliger zijn. Het ontwerp van deze tuin past ook heel mooi bij het ietwat rustieke huis aan de rechterkant van de foto! Blijf ons volgen voor meer mooie tuinen en woontrends

Welke tuin wil jij hebben? Zeg het direct met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!