Terras door FAMWOOD 自然紅屋

10 belachelijk mooie ideeën voor een gezinstuin

Stoa. Stoa.
Google+
Loading admin actions …

We willen allemaal wel zo nu en dan graag weglopen van de bruisende stad. Ze zijn niet alleen opzoek naar privacy, maar ook naar een manier om te kunnen leven volgens onze eigen regels. We willen graag de connectie met de natuur voelen en even loskomen van de hectiek van de stad. In dit artikel laten we je graag zien hoe je de ideale tuin voor jezelf kunt inrichten, zodat je kunt genieten van het buitenleven. De meeste van deze ideeën kosten allemaal niet zoveel en zijn eenvoudig te realiseren. Je kunt er zoveel plezier van hebben. De tuinen die we je vandaag laten zien zijn geliefd bij jong en oud. Laten we samen kijken naar deze toffe ideeën!

Gazon

klasieke Tuin door RVB PAYSAGE
RVB PAYSAGE

jardin après travaux

RVB PAYSAGE

Een tijdloze aanvulling op de tuin is het gazon. Kinderen zijn er dol op, dan kunnen ze lekker ravotten of zonnen. Als je heggen plaatst hier en daar, dan kunnen ze ook lekker verstoppertje spelen. Deze strakke tuin past heel goed bij het boerderijtje waar we naar kijken. Het is een modern pand met veel charme. Wat een schitterende plek om te wonen! 

Huisje waarin je vrij bent

Dit is een heel bijzonder huisje in een tuin met daar omheen een mooi natuurgebied. Dit past ook heel goed in een tuin in een dorp of stad. Het gevoel dat we bij dit huis hebben is echt dat van de oude tijd, met een veranda, houten wanden en een charmante look. Er mist nog net dat de huifkarren voorbij rijden. Rond het houten huisje zien we de mooie tuin, grind, stenen en vegetatie zorgen voor een gevarieerde look. Een expert kijkt graag hoe een huisje als dit in je tuin gebouwd kan worden. 

Oude wand

In sommige steden vinden we in de tuinen nog delen van oude muren. Sloop deze niet! Je kunt er in je nieuwe tuin namelijk een schitterende sfeer mee maken. Op dit voorbeeld zien we hoe je dat heel makkelijk kunt doen, gewoon aan weerszijden van de muur een schutting plaatsen en je bent klaar. Dat ziet er mooi strak uit! Een professional helpt je met het ontwerpen van je nieuwe woning. 

Terras

Kies als het mogelijk is zeker voor een terras. Dat wordt dan al snel de sociale hotspot waar de familie samenkomt. Gewoon lekker genieten met z'n allen van een goede BBQ of andere maaltijd. Kletsen of een spel doen kan ook. Wat je maar leuk vindt. Leuk hoe de paden door het gazon lopen en een mooi patroon vormen. 

Lounge gedeelte

Een terras is heel relaxt, maar een lounge gedeelte erbij doet het fun-level een paar punten stijgen. Hier zien we het terras / lounge gedeelte een eindje van het huis af, dat is handig, want als gezinsleden gaan slapen en anderen nog niet, dan hebben ze geen last van het gepraat. Daarbij zorgt het voor een extra gevoel van ruimtelijkheid, dat je dus niet strak tegen de woning aanzit. 

Kleurvariatie

Kies voor variatie, dat is toch immers the spice of life! We zorgen voor kleurvariatie, hier is dat ook gebeurd. Geel, groen en zelfs fel rood. Superleuk! 

Subtiel

Soms schuilt een leuke look voor je tuin in een klein hoekje, net zoals je hier op de foto ziet. Gewoon simpel houden: leuke planten, stenen erop, potten ernaast etc. Echt een gezellige look zo! 

Lantaarn

mediterrane Tuin door Aster Garden
Aster Garden

Классический светильник в дизайне сада

Aster Garden

Heel grappig en ouderwets, een lantaarn die ons mee terug neemt naar de 19e eeuw. Je hebt in de avond gewoon behoefte aan een leuk lichtje, nou dan is dit precies wat je zoekt! 

Bankje

Dit is wel een riante tuin zeg! Echt een plek waar je in de avond een ommetje kunt maken. Dit bankje is echt een geniale toevoeging. Helemaal toegesneden op romantische momenten. 

Zwembad

Een zwembad spreekt tot de verbeelding. Maar dit maakt het nog even wat bonter! Wat een huis ook! Een explosie van licht en sfeer. Ja, een zwembad kan dus altijd, hoe je buitenruimte er ook uitziet! Met deze gave foto zijn we aan het einde van deze reeks gekomen. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden! 

Welk idee is je favoriet? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!