moderne Eetkamer door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Klassiek en modern in een heerlijke gezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
Loading admin actions …

Er zijn heel wat Duitse bouwondernemingen die de meest mooie gezinswoningen voor je kunnen bouwen. Vandaag laten we daar een zeer fraai voorbeeld van zien dat is gebouwd door de experts van Kitzlingerhaus. Klassiek en modern komen zowel aan de buitenkant als in het interieur op een hele mooie manier bij elkaar. En zoals je van ons gewend bent, nemen we je graag mee voor een rondleiding door dat fraaie geheel. Wie weet dat jij ook wel zo’n nieuw huis gaat laten bouwen als je dit alles hebt bekeken.

Een stijlvol huis

moderne Huizen door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Klassisches Dreigiebelhaus in warmen Cappuccinobraun und sahnigen Weiß

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Wat is jouw eerste indruk als je deze woning van de buitenkant bekijkt? Wij zien een stijlvol huis! Een prachtige plek waar je met het hele gezin van kunt genieten. En dat geldt ook voor de tuin! Een groot gazon en een beschut terras zijn ideale plekken om in de zomer te verblijven. Maar we zijn hier natuurlijk voor het huis zelf. Een fraai symmetrisch geheel volgens een klassiek model, maar dan in een hedendaagse en moderne uitvoering. Zonnepanelen mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken om het geheel wat energiezuiniger te maken.

Eclectische keuken

Modern en klassiek zou een beetje te kort door de bocht zijn om als omschrijving voor deze eclectische  keuken te gebruiken. Het zijn hier de rustieke en minimalistische stijlen die op een prachtige manier bij elkaar komen. Je hebt hier heerlijk de ruimte om een gezonde en voedzame maaltijd voor je gezin op tafel te toveren.

De klassieke touch

moderne Eetkamer door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Kommunikationsbereich fürs Kochen, Essen und Wohnen

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

De klassieke touch van het interieur is duidelijk als je het geheel bekijkt. Het is uiteraard wel een hele moderne interpretatie van de klassieke stijl. De sfeervolle open haard in de woonkamer zorgt dat dit stijlvolle interieur ook gezellig wordt, zeker in combinatie met de prachtige houten vloer. Erg mooi is ook de aandacht die aan de verlichting is besteed. Vooral de lamp boven de eettafel zouden we zo mee naar huis willen nemen.

De kinderkamer

In zo’n gezinswoning mag de kinderkamer natuurlijk niet ontbreken. En zo’n ruimte is meer dan een slaapkamer alleen. Lekker spelen op de grond en al het speelgoed binnen handbereik. Dat is voor elk kind toch een droom? En erg slim is ook de aanschaf van een groot aantal blauwe plastic bakken: het speelgoed is in een mum van tijd opgeruimd. Ook erg fijn voor de ouders trouwens dat dat speelgoed niet allemaal in de woonkamer rond blijft slingeren…

Multifunctionele ruimte

Op de bovenverdieping is ook deze multifunctionele ruimte te vinden. Handig om als kantoor te gebruiken en later kunnen de kinderen als ze wat groter zijn hier rustig studeren en leren. Maar als er gasten zijn dan kun je het door middel van de slaapbank in een mum van tijd omtoveren tot een logeerkamer. En dat is ook wel een erg fijne luxe om in huist te hebben. Maar afgezien van deze leuke ruimte is het toch vooral het prachtige uitzicht wat ons zo aanspreekt. Vind maar eens een huis dat zo prachtig landelijk gelegen is!

Ruime badkamer

moderne Badkamer door KitzlingerHaus GmbH & Co. KG
KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

Wand in T-Form trennt Dusche und Toilette, gleichzeitig als Träger für zwei moderne Waschbecken

KitzlingerHaus GmbH & Co. KG

We sluiten onze rondleiding af in de ruime badkamer. Had je verwacht dat die zo groot zou zijn? Wij eigenlijk niet! Je kunt trouwens ook direct zien dat deze ruimte echt bedoeld is voor gebruik door meerdere personen tegelijk. De dubbele wastafel is daar een duidelijk voorbeeld van. Zo ontstaat er in de ochtend geen drukte bij de spiegel! De douche kun je hiervandaan niet zien en dat is ook ideaal voor de privacy. Zo kan het hele gezin in een mum van tijd gedoucht en wel de deur uit gaan.

Heb je de smaak te pakken gekregen en wil je nog zo’n leuk huis zien? Bekijk dan ook dit artikel even.

Wat is jouw mening over dit huis? Wij horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa: moderne Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Vraag uw gratis consult aan

Doe wooninspiratie op!