Een cool terras voor een saaie tuin!

Stoa. Stoa.
Taras drewniany. Realizacja w Chwalecicach koło Gorzowa Wlkp., PHU Bortnowski PHU Bortnowski
Loading admin actions …

Even lekker voor de zomer je tuin in orde maken. Dat kan best nog wel in de zomer, zeker als je experts inhuurt die je helpen met de bouw van een nieuw terras zoals de eigenaren van de tuin dit gedaan hebben. We laten je zien hoe zo'n aanleg gaat. In het begin lijkt het alsof de expert door de bomen het bos niet zien, maar geleidelijk aan zie je de tuin veranderen in het ideaal dat je voor ogen had! Kijk in dit artikel met ons mee naar de schitterende resultaten waardoor de bewoners deze zomer heel fijn kunnen genieten van hun tuin. 

Brakke bodem

Het zit er niet naar uit dat er hier genoten kan worden van een gezellige zomeravond… Het ligt hier een beetje braak natuurlijk is dit allemaal onderdeel van het grote plan: de make-over van de tuin / het terras. Voordat je iets nieuws kunt maken zul je toch echt het oude weg moeten breken. Hier zijn de expert dus al eventjes mee bezig geweest. Je kunt het misschien nog niet geloven, maar het gaat hier zeker komen, want verderop zijn ze al bezig om een prachtige terras vlonder te bouwen. Kijk even met ons mee. Laat je inspireren door een expert

Mooi!

Kijk dit is een tastbaar begin. De vlonder wordt door experts in elkaar gezet. Je kunt direct zien dat het een terras wordt dat meerdere decennia mee kan, omdat er gebruik gemaakt wordt van hoogwaardig hout dat zeer slijtvast is. Met de nodige kunde en kennis wordt zo'n terras met een fluitje van een cent geplaatst! Een expert weet precies hoe dat moet. 

Gaaf resultaat

We kijken nu naar het terras dat zo goed als klaar is. Er ontbreken nog een paar essentiële zaken: een laklaag en een mooie plek om te zitten, zo'n gezellige zithoek. Ook deze dingen moeten snel gerealiseerd worden omdat de zomer al even bezig is. Dus gas op die patat en snel verdere met de laatste zaken! 

Andere tint, beschermlaag

Nu de beschermende laag op het terras aangebracht is kunnen we aan andere dingen gaan denken, zoals de inrichting. Zo'n beschermlaag geeft het terras ook een totaal andere tint. Het ziet er nu best wel luxe uit eigenlijk. Niet alleen is deze een esthetisch aspect van het terras, het heeft namelijk ook veel van doen met de duurzaamheid, omdat een beschermlaag het hout beschermt tegen verkleuring door zonlicht en aantasting door water. Hangt ook een beetje van de samenstelling van de laag af. Laat je altijd even informeren door een expert! 

Tuinset

Qua tuinset kun je voor alles kiezen. Hier zien we een mooi voorbeeld van een tuinset die matched. Maar misschien vind je dat wel een beetje saai, dan kun je uit duizenden andere kleuren kiezen. In de tuincentra van tegenwoordig kun je zoveel verschillende dingen zien en de medewerkers zijn altijd behulpzaam. Je kunt je set bestellen bij expert waar je de vloer ook besteld hebt, maar een ander bedrijf is ook prima. In het laatste geval is het slim om een paar foto's te maken van je terras, dat helpt je bij het uitzoeken in de winkel, dan kun namelijk gemakkelijk kleuren vergelijken! 

Helemaal af

Het terras is helemaal af. Moet je dat uitzicht zien! Supergaaf. We weten zeker dat de bewoners van het huis hier lang zullen genieten. Een terras aanbrengen / vernieuwen is een goede investering in je huis. Als je toevallig en huisje in een mediterraanse land hebt is dat zeker ook een aanrader, want mocht je het willen verhuren voor een bepaalde periode in het jaar, dan is een terras echt een groot pluspunt voor potentiële huurders. Met deze laatste foto nemen we afscheid van het terras. Blijf ons volgen voor meer mooie voorbeelden en trends. Bekijk ook even dit mooie huis! 

Wat vind je van dit terras? Laat het weten met een comment!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!