Winkelruimten door Aralia

10 tips voor het opknappen van je tuin

Carla Wilhelm Carla Wilhelm

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.
Loading admin actions …

Het is moeilijk om de verleiding te weerstaan en je tuin niet vol te zetten met alle dingen waarvan je altijd gedroomd hebt. Zoals een zwembad, een stijlvol tuinhuis of een overkapping met hangmatten. Maak voordat je aan de slag gaat met de inrichting van je tuin eerst een plattegrond. Kijk wat de beste plek is voor je terras, hoeveel ruimte je nodig hebt voor de paden door je tuin en waar je het beste de planten neerzet. Vind je het moeilijk om te beginnen? Laat je inspireren door de ideeën van onze tuinprofessionals.

​Open haard met glazen wanden

Van Mierlo Tuinen | Exclusieve Japanse Watertuin:  Tuin door Van Mierlo Tuinen | Exclusieve Tuinontwerpen
Van Mierlo Tuinen | Exclusieve Tuinontwerpen

Van Mierlo Tuinen | Exclusieve Japanse Watertuin

Van Mierlo Tuinen | Exclusieve Tuinontwerpen

We houden er allemaal van in de vlammen van een vuurtje te staren. Niets zo fascinerend als de beweging van de vlammen en het wisselen van de kleuren. Met deze stijlvolle buitenhaard is het extra genieten, zonder dat je bang hoeft te zijn voor rondvliegend vonken.

​Moderne open haard op de patio

 Winkelruimten door Aralia
Aralia

Knightsbridge Roof Terrace – Aralia Garden Design

Aralia

Met deze open haard is het niet nodig om eerst uren hout te sprokkelen en dan met een hoop pijn en moeite een vuurtje te maken. Hoewel dit soms ook zijn charme hebben! Deze haard is een luxe om te hebben is in alle prijsklassen te koop.

​Buitenoven

 Tuin door Barbecue
Barbecue

Барбекю Добрая

Barbecue

Deze buitenhoven maak je makkelijk zelf! Even zoeken op internet en je hebt zo een bouwinstructie met voorbeelden gevonden. In een buitenoven als deze bereid je de heerlijkste pizza’s en andere gerechten. Tijdens lange zomeravonden met vrienden of met je familie.

​Prachtig zwembad met terrassen op verschillende niveaus

Het technische gedeelte van dit zwembad is weggewerkt onder het podium dat gelijk dienst als riant terras om te zonnebaden. Mooi is hoe het zwembad opgaat in de omgeving met het glooiende groen van het gras en de bomen in de verte.

​Toscaanse landelijke stijl

Cipressen, oleanders en eucalyptus bomen passen niet echt in onze tuinen, maar toch kun je makkelijk een Toscaanse sfeer in je tuin creëren. Met warme zomerkleuren als  okergeel en oranje. Wil je het hele jaar in je tuin zitten laat dan een serre bouwen door een van onze professionals. Je kunt dan heel het jaar van je tuin gebruik maken en ook tijdens koudere dagen heerlijk BBQ' en in de tuin.

​Stijlvol tuinhuisje

De ster van deze moderne tuin is het tuinhuisje, de perfecte plek om te zitten of te liggen dankzij de overkapping en de comfortabele blauwe kussens.

Kijk ook eens in dit Ideabook voor meer tuinhuisinspiratie.

​Oven in minimalistische stijl

Een mooie moderne versie van de klassieke koepeloven. Deze wit gepleisterde oven past prachtig in deze rustige en sfeervolle tuin.

Hangmatten

Wat is er prettiger dan heen en weer wiebelen in een hangmat en te luisteren naar het breken van de golven in de branding?

​Strandsfeer

Mooi, schoon, efficiënt en betaalbaar. De kleine keitjes, de beplanting en de lichte kleuren van de stoelen en de betonnen rand geven deze tuin een relaxte en rustige strandsfeer. Wil je ook een strandsfeer in je tuin creëren? 

​Plantenbak en bank ineen

 Winkelruimten door Aralia
Aralia

Knightsbridge Roof Terrace – Aralia Garden Design

Aralia

Deze bank is ideaal als je weinig ruimte hebt. Je kan er op zitten en je kunt er de mooiste planten in kwijt. Kies wel voor planten die niet alle kanten op groeien, anders heb je binnen de kortste tijd geen plek meer om te zitten.

Welk idee ga jij gebruiken? Laat het ons hieronder weten!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject? Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!