Trappen en ballustrades zijn een sieraad voor je hal | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Trappen en ballustrades zijn een sieraad voor je hal

Stoa. Stoa.
EeStairs® Glazen trappen: modern  door EeStairs | Stairs and balustrades, Modern
Loading admin actions …

Vaak wordt de trap louter gezien als een weg van boven naar beneden, een doorgang tussen a en b, waarbij het decoratieve effect onderbelicht blijft en de kans gemist om een geweldige indruk te maken op je gasten! EeStairs heeft een geheel andere kijk op de trap als onderdeel van het hedendaagse interieur. Met innovatieve ontwerpen maken ze direct indruk, zo zeer zelfs dat we vandaag een aantal topstukken aan je alten zien. Deze trappen tref je aan in winkels, bedrijven en woningen. Het bedrijf weet steeds met hun ontwerpen de spijker op de kop te slaan, simpelweg vanwege het feit dat ze luisteren en meedenken met de klant. Hieronder hebben we een aantal treffende voorbeelden voor je op een rijtje gezet. Kijk met ons mee!  

Glas

Vrijwel niets maakt zo veel indruk als een glazen trap, de uitstraling van het materiaal is niet te evenaren. Je kunt je met gemak deze trappen voorstellen in een woonhuis of in een hedendaagse bedrijfspand. In een modern of klassiek interieur staan ze goed. Glas is een materiaal dat goed met staal of beton te combineren is. Dit laatste komt natuurlijk door de industeriële look die deze materialen allen bezitten. Dit is wat je noemt een trap die de aandacht van je gasten weet te trekken, je maakt als bedrijf direct een professionele indruk.

Helical Stairs

De trappen van EeStairs zijn zeer slijtvast, duurzaam en veilig.  Ze komen in vele vormen en kunnen dienen als hoofdtrap of als exclusieve siertrap. Het is zelfs mogelijk om je persoonlijke- of bedrijfslogo in het glas te laten verwerken, samen met de eventuele ledverlichting creëer je een grandiose ambiance waarin iedereen zich goed voelt. Deze Helical Stairs heeft de vorm van onze tijd, de vorm van een streng DNA, een techniek en wetenschapsgebied waar we veel aan hebben en in de toekomst nog kunnen verwachten. Let eens op de combinatie tussen het staal en het glas. Schitterend!

Buitenwerelds

De wenteltrap is al sinds eeuwen een geliefde vorm, in een sierlijke beweging brengen ze de elite in een oogwenk naar boven. Deze trappen zijn tegenwoordig ook te vinden in luxe winkels, flagship kantoorpanden en belangrijke publieke ruimtes. Met een trap als deze heb je geen kunst meer nodig (bij wijze van spreken) want de sculpturale kwaliteiten van dit topstuk liegen er niet om. Het ontwerp is schitterend, heeft een prachtige kleurstelling en abstracte lijnen. De ruimtelijkheid die we ervaren bij het zien van deze trap ontstaat mede door het ontbreken van de centrale kolom. Als het gaat om de realisering van deze trappen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt, de verschillende materialen waaruit de trappen vervaardigd zijn, geven veel creatieve vrijheid. De trappen zijn realistisch geprijst en bedoeld om lang van te genieten, vandaar ook het tijdloze design.

Bijzondere combinatie

TransParancy by EeStairs® - Glazen balustrades: modern  door EeStairs | Stairs and balustrades, Modern
EeStairs | Stairs and balustrades

TransParancy by EeStairs® – Glazen balustrades

EeStairs | Stairs and balustrades

Op deze afbeelding zien we een transparante trap van EeStairs, vooral de combinatie tussen de rustieke stenen, het warme hout en de transparante leuning valt op. Het is een ontwerp dat duidelijk de contrasten tussen de materialen als uitgangspunt genomen heeft, hetgeen voor uitzonderlijke artistieke resultaten zorgt. Deze trap is echt iets voor in een woning of vakantiehuis, juist in een pand met een beperkte ruimte doet deze trap het goed, dit vanwege de ruimtelijkheid die de glazen leuning genereert. Natuurlijk is deze trap ook zeer geschikt voor een exclusieve shop. Let ook even op de prachtige ledlampen in de houten vloer onder de trap. Een subtiele toevoeging! 

Tot zover de prachtige ontwerpen van EeStairs. We hopen dat de voorbeelden je geïnspireerd hebben! Als je ons blijf volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je woonkamer? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Onze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Een luxe tuin creëer je zo!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!