Een prachtige woonkamer voor 2016 | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3644:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een prachtige woonkamer voor 2016

Stoa. Stoa.
Grote woonkamer voor groot gezin Moderne woonkamers van Hemels Wonen interieuradvies Modern
Loading admin actions …

In dit artikel laten we je zien hoe je de woonkamer anno 2016 op een verbluffende manier kunt inrichten.Vandaag laten we je een gevarieerd ontwerp zien, waarin kleur, textuur en een boeient spel van lijnen de hoofdrol spelen. Vaak zien we door de bomen het bos niet meer, er zijn ook zoveel interieurideeën in omloop. Natuurlijk is homify voor jou de trendwatcher die de spreekwoordelijke krenten uit de pap haalt, gewoon voor de inspiratie. Het project van vandaag staat in het teken van huiselijkheid, gezin en groei. Hoe al deze zaken met elkaar samenhangen kun je hieronder waarnemen. Kijk gewoon even met ons mee en doe je eigen creatieve ideeën op!

Hout

Een eye-catcher in deze woonkamer is natuurlijk de industriële houten barndoor, deze zorgt voor een mooie scheiding tussen de woonkamer en de keuken. In feite gaat het erom dat je een duidelijke structuur creëert, een duidelijke verdeling van het woonoppervlak, waardoor ook een zekere rust ontstaat. Als je goed kijkt kun je zien dat alle elementen in dit interieur (meubels, tafeltjes kleden etc.) qua kleur en textuur op elkaar afgestemd zijn, hierdoor ontstaat er een prachtig spel van kleur en lijnen dat ons direct overtuigt.

Sfeer

De grote leren banken met stoere houten salontafels heeft het helemaal. Het is de ideale plek om te genieten van een ontspannen tijd. Tv-kijken, muziek luisteren of een gezellig gesprek; het is allemaal mogelijk in deze huiselijke setting. Op de wand staat een tekst die de essentie van deze huiskamer (en van deze woning) raakt, namelijk: ´Alles wat je aandacht geeft groeit´. Dit heeft betrekking op de sfeer in de woning en ook op het wooncomfort, maar zeker op de kinderen die in deze kamer opgroeien. Het is een echte familiekamer geworden. Let ook op de frisse kleuren blauw en groen, deze gaan een mooie dialoog met het bruin aan. Samen met een expert creëer je al snel een droominterieur.

Moderne haard

Het is een eeuwenoud concept, maar het werkt nog steeds. In deze kamer zien we de prachtige samenwerking tussen het warme vuur en de bruine schouw. De tv valt bijna niet meer op! Je hebt dus de keuze om ook eens de TV uit te laten, zodat je kunt genieten van de rustgevende vlammen, zoals het honderden jaren geleden ook al was. De mooie salontafels maken het je wel heel makkelijk om je kamer leuk in te richten. Geheel anders dan bij de klassieke salontafel heb je nu de vrijheid om je kamer veel speelser in te richten. Jij bepaalt nu hoe je het tafeloppervlak verdeelt.

Lichtval

Groen blauwe draadjes tapijt Landelijke woonkamers van Hemels Wonen interieuradvies Landelijk
Hemels Wonen interieuradvies

Groen blauwe draadjes tapijt

Hemels Wonen interieuradvies

In deze woonkamer heerst een knusse sfeer, die de grote ruimte vult met huiselijkheid. Het is mooi om te zien hoe de banken met hun rustgevende bruine tint mooi matchen met het tapijt. Wonderlijkenwijs werken deze elementen goed samen. En wat te denken van de grote lampen achter de bank, deze zorgen voor een verbluffende lichtsfeer in deze woonkamer. Een ander aspect waar we je echt op willen wijzen is de schitterende dialoog tussen de inrichting van de kamer en de mooie lichtval, die de hele setting tot leven brengt. Gewoon supermooi! Meer mooie ideeën vind je hier.

Decoratie

We sluiten af met deze prachtige flessen. Deze blauwe en groene accessoires maken de sfeer in de kamer compleet. Vanuit deze positie in de ruimte krijgen we voor de laatste maal een mooie kijk op het kleurenschema van de kamer, waarin blauw, wit, groen en bruin een centrale rol spelen. Het zijn kleuren die elkaar versterken en zo een familiaire sfeer in de woonkamer weten te scheppen. In deze woonkamer hebben jong en oud het naar hun zin. Al was het alleen al vanwege de luxe en het comfort die hier te vinden zijn. Een woonkamer waaraan je veel mooie ideeën kunt ontlenen. So be inspired!

Kies het juiste huis: hier vind je 7 tips!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!