10 kleine huizen met een waanzinnig mooie look

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

10 kleine huizen met een waanzinnig mooie look

Stoa. Stoa.
 Huizen door CABRAL Arquitetos
Loading admin actions …

We hebben meerdere malen gezegd dat grootte niet van belang is en deze keer zullen we deze gedachte verdedigen met een paar voorbeelden, om te laten zien dat dit principe ook voor een huis geldt. Natuurlijk, veel mensen hebben de neiging om dat gevoel van huiselijk comfort associëren met het idee van de grote ruimtes met meerdere kamers, maar de waarheid is dat kleine huizen ook de perfecte woonplek kunnen zijn, die je alles te bieden. Dat is waarom we 10 prachtige huizen onder elkaar gezet hebben die met liefde gemaakt zijn en waarbij grote geen rol speelt. Loop even met ons langs deze schitterende huizen, die klein zijn, maar elke liefhebber van bijzondere woningen een goed gevoel geven.

Zomers huisje

Een zwart-wit kleuren schema is gehanteerd om de muren van de woning een moderne tint te geven. De ramen en ingangen zijn allemaal gerealiseerd aan de oostzijde van het pand, waardoor de aangename ochtendzon optimaal genoten kan worden. Een zonnige woning dus!

Bamboe look

 Spa door BAMBU CARBONO ZERO
BAMBU CARBONO ZERO

Beiral com Bambu

BAMBU CARBONO ZERO

We trappen af met dit mooie huis is gelegen in Sao Paulo en het ontwerp is helemaal uit bamboe opgetrokken. Dat ziet er heel natuurlijk uit. Het gebruik van dit materiaal is ook heel ecologisch omdat bamboe snel groeit en vernieuwbaar is. Een goed alternatief voor hout. In dit huis is zelfs een douche te vinden. Het design is eenvoudig en milieuvriendelijk. Een expert kijkt met jou naar de mogelijkheden voor de bouw van een nieuwe woning. 

Speciale charme

Echt een charmante woning! Het is gebouwd op een schitterende binnenplaats met een aangrenzende tuin. Het huis is beschilderd met grijze en witte tinten. Het terras geeft je meteen de status van een gastheer/ -vrouw. Het heeft een lichte look waar je gasten zich direct goed zullen voelen. Een pro richt graag met jou het interieur van je woning in. 

Heerlijk huisje

 Huishouden door Myotte-Duquet Habitat
Myotte-Duquet Habitat

Maison de plain-pied, petit volume (100m2)

Myotte-Duquet Habitat

Dit kleine huis is gebouwd op een fundering van ijzer en hout. De lambrisering heeft een moderne look en zorgt voor een uitstekende verduistering. Deze grote glazen schuifdeuren maken de sfeer hier licht en open. Je kunt zo vanuit huis de tuin in lopen! Een heerlijke manier om de zomer te vieren!

Flair

Een eenvoudig huis is gewoon een fijne plek om te genieten. Zo is het ook met dit huis gesteld. Twee terrassen, een overdekte entree en een pad van rechthoekige stenen zorgen voor een bijzondere flair.

Oosterse stijl

 Huizen door arc-d

Voor de liefhebbers van de oosterse cultuur is dit huis een snoepje. Het heeft een piramidevormig dak en heeft een licht interieur. Er is een patio met een kleine overdekte ruimte die je gemakkelijk toegang geeft tot het interieur van de woning. Je komt hier toch helemaal tot rust! 

Glimlach zonder zorgen

 Bungalow door Mihm Thermohaus
Mihm Thermohaus

Winkelbungalow Terrassenansicht

Mihm Thermohaus

Duurzame designoplossingen zijn in belangrijke mate een element dat een trend is onder de kopers en bouwers van woningen. Zonnepanelen op het dak maken deze woning helemaal up-to-date. Echt fijn om te genieten én een bijdrage te leven aan een beter milieu.

Klassiek hout

Deze klassieker doet het helemaal! De houttonen zorgen voor een tijdloze schoonheid, comfort en elegantie. En ook heel mooi is dat deze woning totaal niet duur is!

Industrieel

 Huizen door Ferraro Habitat
Ferraro Habitat

Loft-Container 20'

Ferraro Habitat

Een nog woning die nog meer industrieel is, zijn wij nog niet tegengekomen. Deze woning is gemaakt van oude zeecontainers. Dat ziet er niet alleen spectaculair uit ook zijn deze containers hergebruikt, dat is veel beter voor het milieu. Wat een sfeer ook door dat mooie licht en de planten rond de woning. Alles wat je nodig hebt is erin aanwezig! 

Droomhuisje

We sluiten af met dit schitterende huisje. Het is echt wat we noemen een droomhuisje. De ingang alleen al, die pergola met klimplant is toch direct een vrolijke begroeting voor jezelf en je gasten. Het gazon sluit perfect aan bij de ingang. Echt nice! We zijn aan het einde gekomen van de reeks kleine huizen. Heb jij iets gemist aan deze pandjes. Wij zeker niet! Hopelijk ben je net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer gave ideeën voor in de tuin.  

Deze mooie woning mag je niet missen. 

Wat vind je van deze huisjes? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!