Rustiek slaapkamer meubilair | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3654:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Rustiek slaapkamer meubilair

Jip Klompenhouwer Jip Klompenhouwer
van Goldstein & Co. Industrieel
Loading admin actions …

De slaapkamer is een plek van rust en ontspanning. Waar de lading van de dag van je af kan vallen, om jezelf vervolgens in bed te laten ploffen. Het is voor velen de fijnste kamer van het huis, alsook de meest lastige om in te richten. Ontspanning en rust luisteren nauw en zijn per persoon compleet verschillend in voorkomen. Zo zal de één pas rustig slapen als het er stikdonker is, terwijl de ander het liefst slaapt tussen felrode muren. 

Zij die het liefst slapen tussen rustiek slaapkamer meubilair zijn hier aan het juiste adres. Robuust, ruw en onvervalst materiaal in diepe en donkere kleuren. Rauw en kalm, voor ontspanning van een ander kaliber.

Rustiek in Eenvoud

Voor velen staat rustiek gelijk aan drukte: een overdaad aan hout en natuurlijk materiaal. Deze ontwerper vindt rustiek slaapkamer meubilair in leegte en subtiliteit. De kamer is leeg, open en licht en centraal staat het lichthouten bed. De reflectie van natuurlijk licht op het houten frame geeft een ademend gevoel aan het bed, wat zich vrij laat vertalen naar een ontspannen kamer. 

Door rustiek slaapkamer meubilair dusdanig te positioneren neemt men de druk er vanaf. Een prachtig stuk slaapkamer meubilair voor liefhebbers van eenvoud.

Altijd op Reis

van homify Landelijk

Kasten zijn er in soorten en maten, ook als rustiek slaapkamer meubilair. Maar wat zegt nu meer rustiek dan een uitvouwbare, houten kast dat op eerste zicht meer weg heeft van een reiskoffer? Ik bedoel maar. Deze kast leent zich uitsluitend voor sieraden, parfum en bijvoorbeeld stropdassen. Een opbergplek voor al je attributen die jouw outfit completeren. Rustiek slaapkamer meubilair in een notendop, perfect passend bij een diepbruine kast of een robuust bed.

Daarnaast is het ook nog een uiterst praktische opbergplek, makkelijk te sluiten om zo een opgeruimde kamer te behouden.

Symmetrie en Zweven

Alsof je verloren bent in een donker woud, zo oogt deze slaapkamer. Het rustiek slaapkamer meubilair is in harmonie met de vloer, wanden en plafond waar de tinten bruin prachtig in elkaar overvloeien. Door het bed centraal op te stellen in de kamer ligt de nadruk op de rust. Men komt hier om te slapen en te ontspannen, niets meer en niets minder. Het uitstekende frame kan dienst doen als nachtkastje, en creëert de illusie dat het bed zweeft. 

Uitgedachte symmetrie, dit rustiek slaapkamer meubilair omsluit je in een zucht.

Leef in het Detail

Het is een vreemde ironie om te zien hoe goed industrie en natuur samen gaan. De ijzeren kasten steekt bleek, doch prachtig, af tegen het ruwe hout van de krukjes en het bijzettafeltje. Wederom rustiek slaapkamer meubilair dat een duik neemt in het detail. Een bed is mooi, een grote kast is praktisch maar we weten allemaal dat echte sfeer leeft in het detail

Implementeer het kleine zoals dit in al het rustiek slaapkamer meubilair en wees verzekerd van een compleet plaatje.

De Industrie is Rustiek

Een welkome verademing tussen al het diep, donkere bruin is het frisse voorkomen van dit bed. De raakvlakken met rustiek slaapkamer meubilair zijn er zeker. Het felle blauw refereert aan beschadigde spijkerstof, verweerd ijzer en de melancholie van industrie die we zo vaak terug zien in rustiek slaapkamer meubilair. Ook de lampen aan weerszijden van het bed zijn simplistisch op zijn zachtst gezegd. Geen onnodige poeha. 

What you see, is what you get.

Kunst & Kitsch

Landelijke slaapkamers van homify Landelijk

Wat het is met zolders dat men associeert met rustiek moge duidelijk zijn: de sterke draagbalken en het onbewerkte hout geven een sfeervol gevoel aan de ruimte. Op deze foto wordt des te meer duidelijk hoe rustiek slaapkamer meubilair een kamer kan doen opleven. Een rond bed, aan weerszijden grenzend aan een dieprood Perzisch tapijt oogt zowel exclusief als ontspannen. De lichtbruine stenen in de muur tillen deze (voor velen) wat kitscherige combinatie naar een modern en lichtvoetig niveau.

De kamer is ongetwijfeld open, groots en breed uitgemeten. Door het dakraam komt zowel overdag als 's nachts natuurlicht binnen. Vooral 's ochtends zal dit zorgen voor een kalme en uitgeruste ontwaking uit de slaap.

Rustiek Licht

Bobbie van Allossa Industrieel
Allossa

Bobbie

Allossa

De slaapkamer hoort een baken van rust te zijn. Felle verlichting is vaker dan niet een onwelkome gast en daarom zijn er vele ontwerpers die zich bekommeren om zacht, natuurlijk licht. Deze lamp weet het rauwe van rustiek slaapkamer meubilair perfect te combineren met het verwarmend gevoel van een kaars. De bolle gloeilamp hangt precies in het midden van de constructie wat een symmetrisch beeld geeft. 

Plaats deze aan weerszijden van het bed en breng wederom een verfijnde touch aan op het rustiek slaapkamer meubilair.

Alles is Sfeer

Double Canadian Hunting Horn iPhone van Baltazar's Barn Eclectisch
Baltazar's Barn

Double Canadian Hunting Horn iPhone

Baltazar's Barn

Er is niets ter wereld wat ons zo diep weet te raken als muziek. Het roert ons, brengt bezinning of energie en wanneer nodig helpt het ons te ontspannen. Naast de gebruikelijke voorwerpen in iemands slaapkamer is dit een ware must-have. Speciaal ontworpen voor de iPod & iPhone, om al je favoriete muziek van af te spelen. De koperen speakers zullen perfect staan bij het rustiek slaapkamer meubilair.

De ietwat gebutst uitziende speakers zijn prachtig in hun imperfectie, zoals het rustiek ook betaamt. Niet enkel het slapen zelf, ook het wakker worden zal nu voortaan geheel in sfeer gebeuren.

Adem in

Heijmans ONE Minimalistische slaapkamers van MoodBuilders Minimalistisch
MoodBuilders

Heijmans ONE

MoodBuilders

Een perfect uitgekiend en strak ontworpen rustieke slaapkamer is lang niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig zijn er veel meer opties om jezelf in dergelijke sferen te wanen. Rustiek slaapkamer meubilair komt namelijk in allerlei vormen en maten, zo blijkt uit deze foto. Door middel van zachtere, diepere kleuren te vermengen met hout op de vloer, wand en plafond wordt een rustiek gevoel aangewakkerd. Deze kamer ademt, mede dankzij zijn diepte en het grote open raam aan het eind. 

De plant is hier een fijne, natuurlijke toevoeging wat voor een welkom en fris kleur verschil zorgt.

Het Totaalplaatje

Garage Loft Industriële slaapkamers van BRICKS Studio Industrieel
BRICKS Studio

Garage Loft

BRICKS Studio

Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: detail is de sleutel naar het totaalplaatje. Op deze foto wordt meer dan eens duidelijk dat een gedetailleerde kijk alsmede een zo minimaal gebruik van producten een sterker resultaat geeft. Het bed ligt, geheel volgens de stijl van rustiek slaapkamer meubilair, op pallets. De boxspring zal zelf voor de nodige vering zorgen dus wees niet bang voor een zere rug. 

De enorme landkaart aan de wand staat in prachtig contrast met de groene, gebutste kastjes aan de rechterzijde. Toevallig het modelschip al gezien? Het geeft een geheel nieuwe beleving aan het rustiek slaapkamer meubilair.

Een kast met karakter

van RENACEX Rustiek & Brocante

Een prachtige blauwe kast als deze kan uiteraard niet ontbreken tussen uw rustiek slaapkamer meubilair. Geenszins is het te heftig of zachtzinnig, maar vindt het midden tussen sierlijk en stoer. De zachte blauwe kleuren maken dat de kast rust brengt, terwijl het verloop in kleur doet denken aan een ruwe achtergrond. Voor zij die zich niet willen binden aan hard staal en diepe, donkere kleuren. Een kast met karakter, onbuigzaam en verwelkomend. Precies wat je zoekt in rustiek slaapkamer meubilair.

Tips of hints naar even mooi (of misschien zelfs nóg mooier) rustiek slaapkamer meubilair? Laat het weten in een reactie.
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!