Stoere houten meubels voor maximaal effect | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3648:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Stoere houten meubels voor maximaal effect

Stoa. Stoa.
Teak meubelen van Teak & Wood Landelijk
Loading admin actions …

Teak & Wood is op en top Nederlands, gevestigd in Achtmaal, een plaats bij bij Zundert. Het bedrijf beschikt over een luxe showroom waarin je altijd welkom bent om eens wat inspiratie op te doen, de teak meubelen te zien, te voelen en zelfs te ruiken. De geur van natuurlijk, hoogwaardig hout is hemels. Bij Teak & Wood kun je terecht voor vakkundige advies en prachtig maatwerk. Als je op vrijdag en zaterdag zin hebt in een bakje verse koffie kun je zo even bij ze binnenlopen! Dit bedrijf werkt vanuit een onstuitbare passie voor meubels en design, twee sterke punten die steevast tot uitdrukking komen in het unieke assortiment van het bedrijf, dit is altijd bijzonder qua vormgeving, materiaal keuze en kwaliteit. In dit artikel hebben we een aantal toonaangevende voorbeelden voor je op een rijtje gezet, om je bekend te maken met het design van Teak & Wood. Kijk even met ons mee en laat je inspireren!

Bijzondere combi

Stoelen met teakhouten lamp van Teak & Wood Landelijk
Teak & Wood

Stoelen met teakhouten lamp

Teak & Wood

Deze moderne stoelen maken je interieur helemaal van deze tijd, maar de staande lamp van Teak & Wood doet er nog een schepje boven op. Door zijn unieke vorm, materiaal en afwerking is het een mooie toevoeging aan je interieur. De lampenkamp heeft die moderne donkere, gladde look, terwijl het hout sterk en chic oogt. De perfecte combinatie! Dit voorbeeld geeft aan dat robuust hout en fleurig strak design goed samen kunnen gaan, zelfs al staan de meubels in een onorthodoxe setting!

Familietafel

Teakhouten tafel met comfortabele stoelen van Teak & Wood Landelijk
Teak & Wood

Teakhouten tafel met comfortabele stoelen

Teak & Wood

Aan tafel met de familie is een fijne activiteit en zorgt voor de nodige sfeer. Deze robuuste teak tafel heeft daarin een groot aandeel, want zowel qua ruimte als sfeer maakt deze familietafel een grote indruk. Let ook even op de donkere stoelen rond het warme hout, zo creëer je direct een ontwerp waarin warm en koud elk hun plek hebben. We mogen deze setting wel als harmonisch typeren, omdat ze op alle mogelijke manieren de zintuigen op een aangename, weloverwogen manier prikkelt, zowel qua look als door de textuur van de gebruikte materialen.

Duurzaam

Stoere teakhouten tafels van Teak & Wood Landelijk
Teak & Wood

Stoere teakhouten tafels

Teak & Wood

Het duurzame teakhout staat garant voor een ultieme weesbestendigheid en een beter milieu. Deze tafel is bedoeld om vele jaren mee te gaan en als we op zijn looks afgaan zit dat wel goed. Het dikke tafelblad en de poten dragen met gemak het servies en de benodigdheden om de sociale activiteiten in de tuin tot een grote sensatie te maken. In de zomer of het najaar genieten we van het buitenleven, de natuur en elkaar. Een tafel als deze wordt al snel het centrum van je tuin en biedt je de mogelijkheid om extra te genieten van fijne momenten.

Thuis

Teakhouten TV-meubel van Teak & Wood Landelijk
Teak & Wood

Teakhouten TV-meubel

Teak & Wood

Als je thuis komt van je werk wil je vaak maar één ding, even genieten van het comfort van je huiskamer. De sofa en het kleed zijn daarbij belangrijke factoren. Ook de televisie is een factor van belang, want het nieuws en het amusement is in de avonduren niet te versmaden. Een stijlvol tv-meubel is dan natuurlijk belangrijk. Op de afbeeldingen zien we een teakhouten meubel waarop een moderne tv staat. Dit alles zien we tegen de achtergrond van een rustieke wand. In dit interieur mogen we rustig spreken over een geslaagde combinatie tussen de moderne strakke en robuuste rustieke stijl, waarbij het meubel het midden houdt tussen deze stijlen. 

Tot zover de prachtige ontwerpen van Teak & Wood. We hopen dat je geïnspireerd bent en net zo enthousiast als wij. Blijf ons volgen, dan ben je telkens op de hoogte van de nieuwste trends. 

Zoek je prachtige ideeën voor je eetkamer? Klik dan hier voor de nodige inspiratie!

Deze professionals helpen je om je droomhuis te realiseren!

Tuinbeelden zorgen voor een levendige tuin!

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!