Verbazingwekkend herstel van een herenhuis! | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Verbazingwekkend herstel van een herenhuis!

Stoa. Stoa.
Moderne eetkamers van homify Modern
Loading admin actions …

Steeds vaker zien we prachtige renovatieprojecten voorbijkomen die voor veel inspiratie kunnen zorgen. Natuurlijk willen we al deze voorbeelden laten zien, gewoon om deze mooie ideeën met je te delen. Een renovatie is al snel een goede investering in je huis, daarom is inzicht in deze zaken zeker geen slecht idee. Het project dat we je vandaag laten zien is een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is. Dit herenhuis in Povoa do Varzim onderging een totale renovatie van het interieur en de tuin. Deze villa uit de jaren zeventig heeft authentieke elementen die voor een prachtige sfeer zorgen. Het doel was om deze oude aspecten te laten samenvloeien met een moderne look. Kijk met ons mee en doe de nodige inspiratie op!

Modern

Moderne balkons, veranda's en terrassen van homify Modern

De gevel van het huis is op en top modern. Deze witte tint geeft de woning die minimalistische look waar we zo van houden. Ook de tuin heeft een update gehad waardoor er nu meer ruimte voor de bewoners is. Let ook op de mooie connectie tussen de hedendaagse keuken en het terras. Dat bruine zithoekje heeft het helemaal. Dit is nu echt zo´n buitenruimte waarin je heerlijk kunt genieten. We gaan even binnenkijken.

Woonkamer

Moderne woonkamers van homify Modern

In de woonkamer treffen we een uiterst moderne inrichting met een gastvrije uitstraling. Een van de belangrijkste doelstellingen tijdens de renovatie was de aanpassing van de ruimtes, om deze zogezegd een stuk functioneler en eigentijdser te maken. De woning was lange tijd niet onderhouden, waardoor de staat nogal deplorabel was. Het was een slimme strategie om de ruimte rond een centraal punt te verenigen, waardoor deze een bijzonder transparante look kreeg. Deze kamer laat zien dat een renovatie veel waarde toevoegt aan je woning. Daarbij is de woonsfeer stukken verbeterd! Wil je meer inspiratie voor je woonkamer? Klik hier!

Eetkamer

Moderne eetkamers van homify Modern

Dezelfde kamer, maar vanuit een andere hoek gekiekt. Deze kamer is helemaal gespitst op de woonwensen van de bewoners. Het is een ruimte waarin de familie samenkomt om te genieten. En zeg nu zelfs, kan het gezelliger? De inrichting is eenvoudig en sfeervol. daarbij is veel van de oude woning is bewaard gebleven. Er is enkel een update gedaan, die dan wel voor een geheel nieuwe look zorgt! En wat dacht je van de prachtige haard? Subliem! Centraal staat de keukentafel, een hotspot van gezelligheid en vrolijke tijden. De ingetogen sfeer in deze ruimte maakt deze elke keer geschikt om te genieten van de geneugten des levens. Supermooi!

Keuken

Moderne keukens van homify Modern

We zien hier de geweldige details van het aanrecht, nu wordt het concreet duidelijk hoe de gebieden communiceren in de ruime kamer. Dit gebeurt op een natuurlijke en organische manier. Let op het prachtige aanrechtblad en het unieke rek voor de wijnflessen. Deze keuken is het toonbeeld van topdesign. Alles in deze keuken lijkt te stromen in een vloeiende visualiteit. Een kamer om in weg te dromen, een parel voor de woning waarin je culinaire dromen waar worden. Meer mooie ideeën voor de keuken vind je hier!

Slaapkamer

Moderne slaapkamers van homify Modern

Het leek ons goed te eindigen in de kamer waarin dikwijls het grootste comfort gevonden wordt, omdat het de ruimte is waarin we elke dag in slaap vallen. We hebben het natuurlijk over de slaapkamer van de woning. Het is een interieur met een zachte touch. Let op het warme hout, het schitterende kleed onder het bed, de grijze vloer en de continuïteit van de ruimte. Dat laatste zien we in de aaneengeslotenheid van de slaapkamer en de douche. Dit is de ideale plek om te rusten, reflecteren, wakker te worden en elke dag opnieuw fris te ontmoeten. De houtenwand is verschuifbaar, dit zorgt voor een bijzondere woonervaring, want de ruimte is zowel open als gesloten.

Oude boerderij wordt modern woonhuis. Check de resultaten hier!

Wat vind je van deze stijl? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!