Prachtig familiehuis met een innovatieve look | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Prachtig familiehuis met een innovatieve look

Stoa. Stoa.
Moderne huizen van Architekten Spiekermann Modern
Loading admin actions …

In een woonwijk in Rheda-Wiedenbrück treffen we een moderne gezinswoning met innovatieve looks. Het is een moderne tegenhanger voor de historische kerk van St. Clement´s, die achter de woning voor een authentieke plaatje zorgt. De architecten van Spiekermann hebben een bijzonder resultaat bereikt door de nieuwe architectuur zo smaakvol voor de oude te plaatsen. We zien een modern droomhuis met een verfijnde vorm. Een spel van lijnen en materialen streelt het oog. Wat een innovatief design! Je raakt direct onder de indruk van dit visuele charmeoffensief. De eigenaren zijn dol blij met hun nieuwe woning. Het had wat voeten in de aarde, maar het is toch gelukt, deze woning is een ideale woonstee geworden. Kijk hieronder met ons mee en doe de nodige inspiratie op.

Eerste blik

Het moderne platte dak bestaat uit twee gestapelde blokjes, deze zijn wit gepleisterd. De L-vormige begane grond dient als basis voor de grijze woonvolumes boven. Dit is nu echt wat je noemt een moderne look! De trap leidt de bewoners naar de tuin en de frisse lucht. Bij het ontwerpen van de woning is er gekozen voor een ingetogen vorm en puristische materialen. Zo ontstond het spel van heldere lijnen en tinten van subtiel wit en grijs. Het moderne glas geeft deze woning de nodige lichtheid en transparantie. Echt een woning van onze tijd!

Tuin

We kijken nu naar het huis vanuit de achtertuin. Zo wordt het duidelijk dat de historische kerk een grote rol speelt in de sfeer van deze buitenruimte. De architecten hebben bewust het contrast opgezocht tussen de Romaanse architectuur van de kerk en de moderne stijl van de eigentijdse woning. Maar ondanks deze tegenstellingen is er toch een harmonisch geheel ontstaan dat een unieke vibe met zich meebrengt. De grijze looks van het familiehuis matchen perfect met de torens van de kerk. Wat een geweldig plaatje is dit. Echt een droomwoning! Samen met een expert creëer je snel een ideale buitenruimte. Laten we even binnen gaan kijken!

Strak

Het interieur van het huis weerspiegelt het moderne minimalisme. Er wordt hiermee duidelijk een verbinding tussen de gevel en het interieur gelegd. Dezelfde kleuren, vormen en materialen zien we ook binnen terug. Een goed voorbeeld van deze stijl is de minimalistische trap die fungeert als de heldere verbinding tussen de verschillende verdiepingen. Zuiver wit en ietwat abstract, precies de look die past bij deze moderne woning. Daarbij wordt de woning overspoeld door een stortvloed aan daglicht, zodat de lichtsfeer binnen perfect is. Dit heeft natuurlijk invloed op je wooncomfort en vooral op het plezier dat je van je huis hebt. Een fijn interieur begint dan ook met een gedegen lichtplan. Vanuit de woonkamer heb je een mooi uitzicht op de tuin en de omgeving. Erg sfeervol!

Multifunctioneel

Op de begane grond is er een grote ruimte gerealiseerd om te wonen, eten en koken. Het is wat je noemt een multifunctionele ruimte waarin de verschillende functies gecombineerd worden. Zo ontstaat er een mooie eenheid tussen de verschillende gebieden. De gezelligheid in deze woning is nooit ver weg: eten, genieten en converseren, het is in deze ruimte allemaal mogelijk. Door de slimme plaatsing van de meubels wordt er een duidelijke structuur gecreëerd, die ordelijk en mooi aandoet. De eetzone gaat over in een open keuken. Rechts zien we de entree en het trappenhuis. Dit open ontwerp geeft deze woning een royale sfeer. Daarbij is de ruimte transparant en gevuld met licht. Deze lichtsfeer wordt versterkt door de dominantie van het wit. Het meubilair steekt daar mooi bij af door de donkere tinten. Meer mooie ideeën voor je living kun je hier vinden!

Woonkamer

In de woonkamer treffen we een hoogwaardige houten vloer. Niet alleen is het materiaal slijtvast, maar tevens geeft deze de ruimte de nodige visuele warmte. Het ziet er gewoon eens stuk gezelliger uit met zo´n vloer. Vanuit je luie stoel heb je een mooi uitzicht op de omgeving. En wat te denken van het prachtige monochrome tv-meubel. Echt een luxe look die helemaal van deze tijd is!

Tot zover de tour door de woning. We hopen dat je veel inspiratie opgedaan hebt! Blijf ons volgen, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Bekijk deze bijzondere huizen samen met ons!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!