Een betoverende eengezinswoning | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een betoverende eengezinswoning

Johan van Dijk Johan van Dijk
van AD+ arquitectura Modern
Loading admin actions …

Ben je een beetje uitgekeken op het concept van de eengezinswoning en denk je dat er niets nieuws meer onder de zon is? Gelukkig heb je het helemaal mis! Dit project betreft namelijk ook een eengezinswoning, maar dan heel erg verfrissend en modern. Kortom: een betoverend geheel! Kijk mee langs strakke en kubistische lijnen en laat je vooral verrassen door verfrissende landelijke elementjes die in het ontwerp opduiken. De experts van AD+ Arquitectura hebben bewezen dat een eengezinswoning nog steeds op vernieuwende manieren kan worden vormgegeven.

Huis met carport

De grote carport die bij dit huis hoort is het eerste wat opvalt op deze foto. En wat natuurlijk de meeste aandacht trekt is de natuurstenen muur die zo’n groot contrast vormt met de rest van het bouwwerk. Een leuke speelse manier van de architecten die interesse wekt om meer van de woning te gaan bekijken!

Veel buitenruimte

Deze woning beschikt over heel veel buitenruimte. De twee balkons op de bovenverdieping zijn hier een voorbeeld van, maar ook het prachtige terras zorgt ervoor dat hier optimaal van mooi weer genoten kan worden. En ook als je wat meer beschutting nodig hebt in de tuin dan is dat in een handomdraai voor elkaar te krijgen: het terras kan helemaal overdekt worden! De moderne, kubistische, architectuur valt ook hier heel erg op. Zal het binnen ook zo mooi zijn?

Bijzondere entree

Het landelijke tintje dat bij de carport al te zien was komt bij de voordeur overduidelijk weer terug. De natuurstenen muur is de grootste vertegenwoordiger van het landelijke aspect, maar ook de vloer en de houten deur zorgen voor een landelijk gevoel. Uiteraard wel zeer strak vormgegeven! De grote voordeur zorgt voor een bijzondere entree: de deur lijkt al te willen zeggen dat dit huis alles behalve een standaard woning is.

Sfeervolle woonkamer

Eenmaal in de woonkamer kun je duidelijk zien dat de natuurstenen muur een vaste waarde in het huis is. Het zorgt voor een heerlijke eclectische sfeer. Aan de ene kant heel huiselijk en aan de andere kant ook heel erg modern. De grote schuifpui zorgt voor een gemakkelijke overgang naar de tuin en garandeert ook heel veel licht in de woonkamer. Aangezien de woonkamer verder nog niet is ingericht, heb je vast wel ideeën over de inrichting zoals die hier zou kunnen zijn. Het ontwerp van het huis maakt op het gebied van inrichting heel veel mogelijk.

Halfopen keuken

De halfopen keuken laat ook weer zien hoeveel het daglicht de sfeer in deze woning bepaalt. De keuken is in z’n geheel als kookeiland aangebracht en geeft daardoor een bijzonder ruimtelijk effect. Ook hier zie je weer een toevoeging van een landelijk tintje: het houtmotief op het opstaande gedeelte van het aanrecht zorgt daarvoor. En onder het koken is het ook geen probleem om zo even de tuin in te kunnen lopen!

Verrassende kleuren

Beneden was wit een leidende kleur. Eenmaal boven blijkt dit huis weer voor verrassingen te zorgen! De verrassende kleurenkeuze zorgt daarvoor. Het felle blauw geeft een artistiek tintje aan deze slaapkamer. En net zoals beneden is hier een soepele overgang naar buiten mogelijk door middel van het balkon. Het ontbijt op bed kan hier mee naar buiten genomen worden!

Stijlvolle badkamer

Stijl en artistieke inspiratie ontbreken ook in de badkamer niet. De eclectische sfeer wordt hier weer zonder meer opgeroepen. Landelijke en moderne stijlkenmerken zijn hier in een perfecte balans aangebracht. Dit geldt net zo voor de kleurencombinatie waarvoor hier gekozen is. Deze badkamer mag gezien worden als een mooie kroon op het werk van de architecten.

We durven nu haast wel te wedden dat je anders bent gaan denken over een eengezinswoning. Is je interesse gewekt in meer bijzondere familiehuizen? Vergeet dan ook zeker niet dit project te bekijken.

Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!