De grote verandering voor een bouwval | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3646:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

De grote verandering voor een bouwval

Stoa. Stoa.
Industriële huizen van NonWarp Industrieel
Loading admin actions …

We nemen je mee naar Mexico om je de geschiedenis van een klein huis te laten zien. De recente geschiedenis wel te verstaan. Het was lange tijd vervallen en verlaten, maar gelukkig werd het recentelijk grootschalig gerenoveerd, waardoor het weer een pareltje genoemd mag worden. Het is direct duidelijk dat de woning veel potentie heeft, dat zie je direct als je er een blik op werpt. De architecten zagen deze mogelijkheden duidelijk ook en maakten een droomhuis waar. Uit de ruïne werden twee mooie lofts gevormd (42,5 en 62,1 vierkante meter) die nu bewoonbaar zijn volgends de huidige woonnormen. Het is bijzonder om te ontdekken hoeveel woonruimte er nog gecreëerd kan worden uit een oude woning. Zeker als je de juiste ideeën hebt voor de renovatie! Kijk ons mee en doe zelf de nodige inspiratie op! Er is geen twijfel over mogelijk, elke woning kan een nieuw leven krijgen!

Terras

Industriële huizen van NonWarp Industrieel

Ooit was dit terras de trots van de woning, nu staat deze buitenruimte symbool voor de vervallen staat waarin dit huis zich bevindt. Het roestige hekwerk, de beschimmelde muren en de vuile vloer zeggen ons genoeg; er is werk aan de winkel! Als men dit huis nog wil redden moet er per direct tot actie worden over gegaan. Een gedegen plan werd daarom ook opgesteld en snel tot uitvoering gebracht. Nu is dit terras nog een vervallen rommel, straks is het weer de trots van de woning. Laten we snel binnen gaan kijken.

Kaal

Industriële woonkamers van NonWarp Industrieel

We werpen een blik in het interieur en komen tot de conclusie dat de woning wellicht kaal is, maar daarnaast ook veel potentie heeft. Deze open ruimte laat nog veel aan de verbeelding over. Qua inrichting lijken we hier te maken te hebben met een opslaghok. Het ziet er niet fraai uit. Maar de ruimtelijkheid en de lichtval geven al wat prijs van de mogelijkheden in dit interieur. Let ook even op het sfeervolle plafond. Mooie elementen voor een unieke interieur.

Binnenplaats

Industriële huizen van NonWarp Industrieel

Deze buitenruimte spant toch wel de kroon als het gaat om de vervallen staat van de woning. Vooral het golfplaat dakje is buitengewoon triest. En wat te denken van de muren, daar heeft de tand des tijds telang aan geknaagd. Toch zien we ook hier de mogelijkheden, want hoe vervallen de zaak ook is, er is altijd hoop. We vinden de authentieke ramen en deuren erg mooi, die zullen zeker bewaard blijven tijdens de renovatie. Het is een buitenruimte die voor veel plezier zal zorgen als alles af is. Met hulp van een gedreven expert creëer je al snel een ideale patio of binnenplaats. 

Nieuwe look

Industriële huizen van NonWarp Industrieel

Hebben we teveel gezegd, deze look laat de woning weer stralen! Wit tegenover zwart maakt deze gevel uniek. En wat dacht je van de immense raampartijen, wat een licht laten deze in het interieur door! Vanuit je lichte woning heb je een schitterend uitzicht op de omgeving, deze is al even mooi als de woning zelf. Het mediterraanse Mexico heeft veel te bieden, maar de architectuur behoort toch wel tot de meest toonaangevende zaken die er te vinden zijn! Meer mooie ideeën voor je woning kun je hier vinden!

Binnen

Industriële ramen & deuren van NonWarp Industrieel

Het mooie aan een loft is dat ze altijd zo hoogverheven zijn boven de andere gebouwen in de stad. Ook de lichtval, het comfort en de ruimtelijkheid van het interieur zijn aspecten die vaak door liefhebbers van dit type woning genoemd worden. In dit interieur zien we een aantal eigenaardigheden: de rustieke stenen (naast het raam) worden gecombineerd met de egale wand, de schitterende balken aan het plafond en de immense raampartij. Oude en nieuwe architectuur vormen hier binnen een geheel eigen sfeer, je zou kunnen zeggen dat het interieur van zijn eigen tijd is, of tijdloos. Vooral in de winter het hier erg gezellig. Een ideale woning voor een jong gezin. Meer mooie ideeën voor een interieur kun je hier vinden!

Wat vind je van deze woning? Laat een reactie achter bij de comments!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!