21 kasten die je moet zien voor je er een koopt!

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
İç mekan tasarım ve Görselleştirme, fatih beserek fatih beserek Moderne slaapkamers
Loading admin actions …

Ben je op zoek naar een nieuwe kast? Dan is het belangrijk om er één te kiezen in een ontwerp die past bij de stijl van je slaapkamer en naar je smaak is. En soms kan het handig zijn om je van te voren alvast te laten inspireren door wat voorbeelden zodat je beter weet wat je wilt. Vandaag zetten we 21 voorbeelden voor je op een rij van zeer unieke maar tegelijkertijd ook zeer verschillende designs kasten. Zo kun je goed bepalen welke stijl kast het beste bij jou past!

1. Kies je kast bij voorkeur zo ruim mogelijk en gebruik ook de hele wand. En wat dacht je van een prachtig contrast zoals hier met zwart & hout?

homify Moderne keukens

2. Een ander praktisch idee is om de gehele ruimte rondom je bed als kastruimte te gebruiken. Bovendien heb je zo een zeer knus bed in een nis!

3. Kleine of donkere slaapkamer? Denk dan aan een spiegelkast waarbij de deuren het daglicht reflecteren en de ruimte twee keer zo groot lijkt. Ook fraai zoals hier in afwisseling met hout!

homify Moderne slaapkamers Accessoires & decoratie

4. Een slaapkamer in een monochroom zwart wit thema maak je helemaal af met een prachtige zwart wit kledingkast!

5. Ook een zeer goed idee: maak een walk in closet door een extra muur toe te voegen in je slaapkamer waarachter je deze kast maakt. Zeer fraai!

6. Prachtig deze opbergruimte onder de trap in dezelfde stijl als de trap. Zorg er altijd voor dat een kast qua stijl perfect past in de ruimte waar je hem plaatst.

7. Een kast hoeft niet altijd massief te zijn. Juist de afwisseling tussen spiegels en open en gesloten delen houdt het speels en ruimtelijk.

homify Moderne slaapkamers

8. Of gebruik je kast als scheidingswand in je slaapkamer en creëer erachter een apart zitgedeelte.

9. Een kast in een hoek biedt een zee aan opbergruimte en je gebruikt deze hoek zo op een nuttige manier. Een paar jaloeziedeuren ervoor en klaar is je garderobekast met landelijke look.

10. Fraai en bovendien onopvallend: kasten rondom je deuropening. Bovendien creëer je zo een extra diepe en spannende entree naar je slaapkamer

homify Moderne kleedkamers Houtcomposiet

11. Heb je weinig ruimte? Denk dan eens aan een verhoogd bed met kastruimte eronder.

Main space homify Eclectische slaapkamers

12. Hou je van TV kijken in bed? Waarom zou je dan geen televisie inbouwen in je kastenwand. Twee in één!

13. En bekijk vooral of je ook de loze hoeken slim kunt gebruiken zoals bij deze kast die om de hoek doorloopt tot aan de deur.

Vestidor, fabrè fabrè Minimalistische kleedkamers

14. Moet een kast altijd neutraal zijn? Nee hoor, een frisse kleur kan wonderen doen zoals we hier zien. Met een kastenwand kun je ook een fraaie accentmuur maken.

Çatı katı alanınızı genişletin, CABINET CABINET Moderne studeerkamer Glas

15. En als je heel veel spullen hebt kun je ook een kastenwand langs twee muren inrichten. Zo ben je alle spullen die je wilt opbergen in huis in één keer kwijt.

16. Een grote kast kan te massaal zijn in een kleine slaapkamer. Gladde schuifdeuren lijken dan net op een muur waardoor je kast nauwelijks opvalt.

17. Wil je eens wat anders dan wit of hout? Deze kast met doorzichtig glas en witte randen heeft zeker een zeer fraai en spannend design!

homify Moderne kleedkamers

18 Zeer flashy en luxueus deze kamer en uiteraard is de kast hier in dezelfde stijl als de kamer met gouden krulranden en zwarte glansdeuren. Zoek de perfect match voor jouw interieur!

homify Moderne slaapkamers

19. Wil je meer opslagruimte? Zorg er dan voor dat er ook open planken zijn met de juiste bijpassende sfeerverlichting.

.

20. Of integreer het basisdesign van de ruimte in je kast zoals hier met deze speelse zwart wit paars accenten. Zo ontstaat een mooi harmonieus geheel.

21. Kies voor een ingebouwde kast in een muur en het is net of deze er altijd al was. Bovendien valt je kast minder op zo.

Zoveel creatieve en slimme ideeën, zeer uniek allemaal! 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine