6 Creatieve en Wondermooie Designs met Krijtverf!

Carla Wilhelm Carla Wilhelm
Escritório de Arquitetura Passo3, Passo3 Arquitetura Passo3 Arquitetura Industriële studeerkamer
Loading admin actions …

Er zijn verschillende manieren waarop je je creativiteit kunt uitdrukken. Met schrijven, tekenen of met beeldhouwen bijvoorbeeld. Voor veel mensen is creativiteit gewoon iets dat stroomt en niet stop kan worden gezet. Ben jij zo'n creatieveling en zit je het grootste gedeelte van de dag in een flow van creëren? Wij hebben een nieuwe uitlaatklep voor je bedacht waarmee je je naar hartenlust kunt uitleven. 

​1. Eetkamer

Op de muur in deze eetkamer hebben de bewoners met krijtverf verschillende soorten kruiden getekend. De tekeningen zien er niet alleen mooi uit, maar geven ook informatie over de eigenschappen van de kruiden en de toepassing ervan. De groene tinten van het krijt geven deze ruimte een heel frisse uitstraling.

2. Keuken

Zwart-wit doet het altijd goed in een interieur. Gebruik een witte kleur om afbeeldingen van eten en keukengerei weer te geven. De muur maakt deze keuken eigenzinnig en uniek, zonder dat het rommelig oogt.

Wil je ook een muur met schoolbordverf in je keuken, maar weet je niet zo goed op welke manier? Laat je adviseren door een van onze interieurontwerpers.

3. Placemats en onderzetters

Planken met schoolbordverf kun je ook gebruiken als placemats om grappige anekdotes of misschien een lief bericht te schrijven. Handig ook om de tafelschikking op een klein bordje te schrijven. Zo weet iedereen waar hij moet zitten. Persoonlijke berichten geven je bezoek ook een welkom gevoel!

4. Studiekamer

Waarom niet plezier hebben terwijl je werkt of aan het studeren bent? Op een groot zwart bord kun je tekeningen maken en teksten schrijven. Zo onthoud je alles beter en het ziet er nog mooi uit ook.

5. Knutselhoek

Door alle sociale media van tegenwoordig hebben kinderen vaak maar kort aandacht voor alles. Laat ze lekker spelen met krijt. Zo leren ze op een andere manier spelen met plezier 

​​​6. Slaapkamer

Met een agenda op je muur houd je je huishouden en leven georganiseerd. Kijk er elke morgen even op en houd je to-do-lijst bij.

Kijk ook eens in dit Ideabook voor meer schoolbordverfinspiratie.

Heb jij al schoolbordverf in je huis? Laat het ons hieronder weten!

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine