Top 5: slimme opbergtrucs waar je niet snel aan zou denken.. en meer…

Nachhaltig, stilvoll, vielseitig: moderner Sichtschutz aus Bambus, GH Product Solutions GH Product Solutions Mediterrane tuinen
Loading admin actions …

Ook deze zondagmorgen presenteren we je de vijf toppers van afgelopen week. Mocht je er een paar gemist hebben, ga er dan lekker voor zitten en neem ze op je gemak door. 

Lees bijvoorbeeld ons populairste artikel over slimme opbergtrucs waar je niet snel aan zou denken. Het artikel met tuinideeën was ook super populair, check meteen of er ook iets voor jou tussenzit. De overige artikelen mag je zeker niet missen, deze gaan onder andere over keukenmuren, de perfecte keuken voor je sterrenbeeld en meer!                    

Waar wacht je nog op? Lees ze allemaal! 

1. Slimme opbergtrucs waar je niet snel aan zou denken

Ruimte is steeds zeldzamer. Huizen lijken kleiner en kleiner te worden, of verzamelen we gewoon steeds meer spullen? Ruimtegebrek is geen probleem maar een uitdaging. Daarom laten we je 11 creatieve manieren zien waarop je een beetje meer opslagruimte in je huis kunt creëren, of het nu in de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer is.
Bekijk ze snel!

2. Inspirerende ideeën voor je keukenmuren

Saaie of outdated keuken? Met een accentmuur maak je je keuken weer sprankelend en levendig! Of je nu kiest voor tegels in verschillende kleuren, texturen, hout of een frisse accentkleur, je zult versteld staan hoe dit je keuken in 1 keer totaal kan transformeren. Het verschil is soms zelfs zo groot dat het lijkt alsof je een nieuwe keuken hebt. We laten je 13 prachtige manieren zijn om je keuken weer chic en aantrekkelijk te maken. Een ideale oplossing voor een succesvolle en budgetvriendelijke make-over van je keuken. Laat je inspireren!

3. Deze keuken past bij jouw sterrenbeeld!

Geloof je in horoscopen en dat je wordt beïnvloed door de energie van de kosmos? En ben je op zoek naar een passend ontwerp voor je keuken? Zoek niet langer! We hebben gezocht naar de keuken die het beste past bij jouw sterrenbeeld! Ontdek de briljante designs van onze ontwerpers als inspiratiebron voor een uniek huis. 

Kijk mee en geniet!

4. Simpele ideeën voor een perfecte tuin

Nee, nee, nee: het is echt niet moeilijk, duur of tijdrovend om de perfecte tuin aan te leggen. In dit artikel hebben we 7 extreem simpele ideeën onder elkaar gezet waarmee jij snel en vakkundig je tuin naar een hoger niveau kunt tillen. Sterker nog, die tuin van jou wordt echt perfect. Veel mensen vinden het ontspannend en leuk om in de tuin bezig te zijn. En wie geniet er nu niet van een zomertuin! De perfecte zomertuin heb je zo gerealiseerd met behulp van deze tips. Kijk met ons mee en laat je inspireren.

5. Topideeën voor een perfecte woonkamer

De woonkamer is meestal de enige plaats in het hele huis waar we onze bezoekers ontvangen. Het is niet alleen belangrijk dat je zelf tevreden bent over deze ruimte, maar het is ook de plek die anderen iets vertelt over je smaak en je karakter. Veel mensen denken dat een goede zithoek de woonkamer maakt, maar je kunt nog veel meer doen. Maak 'm perfect! 

Hier wat voorbeelden om je woonkamer stijl en persoonlijkheid mee te geven.

Welk artikel is jouw nummer 1? 

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine