De 15 Meest Indrukwekkende, Comfortabele en Praktische Tuinmeubels

Marjolein Leenstra Marjolein Leenstra
A Stunning Penthouse Terrace Project in London, Urban Roof Gardens Urban Roof Gardens Moderne balkons, veranda's en terrassen
Loading admin actions …

We weten wel dat je je tuinmeubels niet koopt om indruk te maken op je vrienden en al helemaal niet op de buren. Maar het kan helemaal geen kwaad om wat meer aandacht en zorg aan te besteden aan de keuze van je tuinmeubilair want dit vormt een belangrijk onderdeel van je tuin! Vraag het elke tuinarchitect en die zal je vertellen dat geen enkele buitenruimte compleet is zonder die comfortabele en mooi uitziende zithoek. Want je wilt natuurlijk graag ergens de effecten van al je tuinieren kunnen bewonderen! We hebben een prachtige selectie voor je gevonden met de meest unieke zitmeubels. Want ja, zo'n zithoek is allesbepalend voor de schoonheid voor je tuinen je zit er vaak en dus wil je daar graag de allermooiste set plaatsen!

1. Wow, hoe indrukwekkend en eigentijds is dit geweldige zwart wit tuinmeubilair. Zo opvallend en al helemaal op die witte ondergrond omlijst met hout!

2. Deze set met meubels ziet er zo uitnodigend en comfortabel uit! Elegant en luxueus en vooral dat overdekte ligbed hmm!

homify Aziatische tuinen Meubels

3. Wanneer de ruimte beperkt is dan werken ingebouwde banken zo goed op een terras en het ziet er bovendien verrassend gestileerd uit!

4. Waarom zou je je sofa binnen laten staan wanneer hij ook zo fraai staat op je terras? Je gasten zullen er urenlang willen zitten, zo comfortabel!

5. Een kleine charmante sofa ziet er zo supermooi uit op een verhoogd houten terras, vooral als romantisch knus hoekje!

6. Een eclectische mix van meubels in verschillende stijlen ziet er zo supermooi uit! Wat een unieke manier om een design inrichting buiten te creëren!

NAHARRO SHOWROOM, Naharro Naharro Moderne balkons, veranda's en terrassen Meubels

7. Het valt niet te ontkennen dat dit prachtige fijne ijzerwerk er supermooi uitziet! En dan al helemaal op een dak met zo'n uitzicht!

8. Het doet denken aan Toscane of de Provence deze prachtige lange familietafel. Een genot om aan te dineren met je gezin of vrienden!

9. WOEAAHH! Zelfs op een klein balkon kun je zo'n coole kleurrijke oriëntaalse zithoek plaatsen voor je gasten. Zo stijlvol!

10. Deze donkerbruine rotanset straalt klasse en verfijning uit en we durven te wedden dat hij net zo comfortabel als mooi is!

11. Een bank rondom de vuurplaats? Wij zijn er bij! Heerlijk warm en je hebt alleen nog maar een gitaar en wat goede wijn nodig!

Stealth Boat Fire Table - Southampton Rivelin Moderne tuinen Vuurplaatsen & barbecues

12. We willen ECHT dit ronde ligbed in onze tuin!!! En zeker nu we dit voorbeeld hebben gezien. Dat ziet er zo prachtig en comfortabel uit!

13. Bestaat er iets fraaiers dan zo'n mooie kleurrijke hangende stoel in je tuin? Kies niet voor alleen maar een sofa of ligbed maar maak verschillende relaxhoekjes in je tuin!

14. Waarom zou je stoelen of een bank plaatsen wanneer je ook superdeluxe loungebedden kunt kiezen die alle andere modellen ver achter zicht laten?

15. Wat een voorbeeld om mee te eindigen! Tuinzit-/ligzakken voor volwassenen! We weten nu al dat we nooit meer gewone harde tuinstoelen willen!

Heb jij het liever chique of moet het vooraal lekker zitten?

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Hoogtepunten uit ons magazine