Voor & Na: kaal terras werd sfeervolle terrastuin | homify

Voor & Na: kaal terras werd sfeervolle terrastuin

Stoa. Stoa.
van Febo Garden landscape designers
Loading admin actions …

Het is altijd zo leuk om je mooie projecten te kunnen laten zien. Voor & Na in het bijzonder geeft je mogelijkheid om met eigen ogen te zien wat er allemaal nog bereikt kan worden in huizen of tuinen waarvan je niet veel bijzonders meer verwacht op het eerste gezicht. Vandaag hebben we een tuin voor je in de aanbieding die op een bijzondere plek gerealiseerd is: op een groot terras met een fantastisch uitzicht. De eigenaren van de tuin hebben nu echt een mooie plek tot hun beschikking. Kijk met ons mee naar deze geweldige nieuwe terrastuin. 

Kale vlakte

Het terras is echt een kale vlakte, maar wat een ruimte hebben de bewoners hier. Je ziet echt hoe veel er mogelijk is. Een expert zou z'n vingers erbij aflikken. En dat hebben ze ook gedaan, in figuurlijke zin dan natuurlijk. Binnen en buiten liggen vanzelfsprekend dichtbij elkaar. Zo kun je snel een mooie huiselijke sfeer realiseren hier op het grote terras. Het idee is om er een gave terrastuin van te maken, precies zo'n buitenruimte waar je met familie en vrienden gezellig kunt genieten van de zomer. We zijn trouwens in Peru, dus met die zomerse sferen moet het wel goed komen! Laat een expert eens kijken naar de plannen voor je nieuwe tuin. 

Work in progress

De werkzaamheden zijn eindelijke begonnen! Er is een plan gemaakt voor de indeling en dat krijgt nu gestalte. We kunnen al zien waar de tuin gaat komen en hoe er straks langs deze tuin gelopen kan worden over een sfeervol terras. Moet je dat uitzicht zien! Een ideale plek voor de bewoners. Een droomland, dat Peru, daar kunnen we echt niet meer omheen. Vanuit je luie stoel kijk je straks uit over de sprookjesachtige omgeving. Maar zo ver is het nog niet. We zijn nu al helemaal fan van deze plek! 

Eerste echte vorderingen

Wow, nu zien we de eerste echte vorderingen. De eigenaren van het terras worden met de minuut enthousiaster en wij volgen ze wat dat betreft op de voet. Het rode deel is een ondergrond voor de tuin. Je kunt nu dus zien hoe groot de bewoners het aanpakken. Zo fijn dat ze experts in de arm hebben kunnen nemen die deze klus snel en vakkundig voor hen gaan klaren. Nog even en het droomterras is hier een feit! 

Ongelooflijk

In deze buitenruimte kan het genieten beginnen. De tuin en het schitterende terras zijn helemaal af. We kijken uit op de omgeving, zien door de struiken de wijk rondom de woning van een ander perpectief. De bewoners voelen zich nu veel meer een met de natuur. Grappig om te zien hoe de bergen en de bomen in de buurt nu echt deel geworden zijn deze privéruimte. Dat terras is erg slijtvast. Gewoon af en toe even schoonmaken met de tuinslang. That's it. Lekker makkelijk en sfeervol!

Binnen en buiten

Hebben we teveel gezegd? De prachtige tuin loop gewoon door in de droomkeuken, waarin je heerlijke gerechten kunt maken voor je gasten. In Peru is het buitenleven heel belangrijk, het zit gewoon helemaal verweven in de cultuur. Met een deze nieuwe setting komt het helemaal goed deze zomer. Het witte design van de keuken zorgt voor een heldere ambiance, hier kun je lekker ontspannen als je met je favoriete gerechten bezig bent. De metamorfose van het terras is enorm, we herkennen de kale vlakte van vroeger echt niet meer terug. Dit project bewijst maar weer eens wat er allemaal mogelijk is als je gave concepten hebt en de beschikking over kennis en kunde. Een expert in de arm nemen is dus altijd een goed idee. We zijn met deze foto aan het einde van onze Voor & Na gekomen. Blijf ons volgen voor meer gave projecten, nieuwe woonconcepten en de leukste designtrends! 

Wat vind je van deze make-over? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!