Voor en Na: de prachtige transformatie van een verlaten tuin | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Voor en Na: de prachtige transformatie van een verlaten tuin

Johan van Dijk Johan van Dijk
Moderne tuinen van Taffin Modern
Loading admin actions …

Een verlaten tuin bij een schitterend oud huis. Dat is de ideale locatie om iets mee te gaan doen! De Franse hoveniers van Taffin moeten dat ook hebben gedacht toen ze deze locatie voor het eerst zagen. En we moeten toegeven dat het eindresultaat er echt eentje is om je vingers bij af te likken. Daarmee is het direct een ideale inspiratiebron voor je eigen tuin. Laten we snel eens een kijkje gaan nemen om de oude en uiteraard vooral de nieuwe situatie te zien.

Voor: geen aandacht voor de tuin

van Taffin

Voor we je alleen maar gaan overspoelen met foto’s van de nieuwe situatie, richten we onze blik voor het laatst op de oude situatie. In gedachten zie je vast nu alle veranderingen al uitgevoerd.

Voor: een laatste blik op de oude situatie

van Taffin

Zoals je hier goed kunt zien, is er aan het huis heel wat gedaan om het er mooi en stralend uit te laten zien. Er is echter (nog) geen aandacht voor de tuin geweest. En dat is natuurlijk ontzettend jammer als je zo’n mooie woning hebt. Maar als je goed naar het gehavende gazon kijkt, dan zie je dat de eerste voorbereidingen al getroffen zijn om verandering in deze situatie te brengen. Let trouwens vast ook even op het schuurtje dat je kunt zien, want daar gaat ook wat leuks mee gebeuren.

Na: een fantastische tuin

van Taffin

Waar moeten we beginnen met kijken? Er is een fantastische tuin ontstaan waar je bijna ogen tekort voor komt. Laten we achterin beginnen met het oude schuurtje dat omgetoverd is tot een schitterend tuinhuis. Wat een ontzettend leuk plekje om heerlijk van te genieten! Dat geldt ook zeker voor het fraaie verhoogde terras. En wat dacht je van die leuke vijver die is aangelegd samen met al die fraaie vlonders? Een schitterend eclectisch geheel is ontstaan!

Na: waterlelies

Moderne tuinen van Taffin Modern

Wat past er nou beter bij Frankrijk dan lelies? Die waterlelies in de vijver houden dat Franse gevoel dan ook heerlijk vast. En wat ziet het er toch aantrekkelijk uit om op dat verhoogde terras lekker te gaan genieten van je kopje koffie in de ochtend…

Fraaie struiken

Moderne tuinen van Taffin Modern

De fraaie struiken die zijn gepland dienen eigenlijk een dubbel doel. In de eerste plaats geven ze de tuin een zeer aangenaam natuurlijk gevoel. Maar het zorgt er ook vooral voor dat je de nodige privacy krijgt. Zoals je kunt zien is het huis van de buren niet ver en is het op deze manier toch wel erg fijn dat je lekker beschut in de tuin kunt lopen zonder dat je de buurman steeds aan moet kijken.

Het tuinhuis

van Taffin

Het tuinhuis hebben we al eerder in beeld gezien, maar nu zie je het in volle glorie. Een heerlijke plek om te zitten als het regent en je ondertussen toch van de buitenlucht wilt genieten. Maar het is ook een ideale locatie om te gebruiken als gastenverblijf!

Moderne garage van Taffin Modern

De vijver

Moderne tuinen van Taffin Modern

We willen je nog even weer laten genieten van de vijver. En tegelijk willen we je ook zeker op goede ideeën brengen. Het is namelijk zo dat je tuin helemaal niet zo groot hoeft te zijn om een vijver als deze aan te leggen. Dat kun je hier heel goed zien.

Moderne tuinen van Taffin Modern

Plaatje in het donker

Moderne tuinen van Taffin Modern

Is het geen plaatje in het donker? In het avondlicht willen we dan ook afscheid nemen van deze tuin. Maar niet zonder te genieten van de prachtige kleine waterval en alle andere verlichte elementen. Wat een prachttuin is dit geworden!

Ben je benieuwd geworden naar nog zo’n tuintransformatie? Neem dan ook bij dit project even een kijkje!

Ook zo aangenaam verrast? We horen het graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!