Kleur in je slaapkamer: welke kleur past bij jou? Kleur in je slaapkamer: deze wel en deze niet

Offerte aanvragen

Ongeldig nummer. Controleer de landcode, het kengetal en het telefoonnummer
Door op 'Verzenden' te klikken, bevestig ik dat ik de Privacy en cookiebeleid heb gelezen en ga ik ermee akkoord dat de voorgaande informatie zal worden verwerkt om mijn verzoek te beantwoorden.
Opmerking: u kunt uw toestemming intrekken door privacy@homify.com te e-mailen.

Kleur in je slaapkamer: welke kleur past bij jou?

Tekstbureau 't Kofschip Tekstbureau 't Kofschip
 Slaapkamer door LuxDeco
Loading admin actions …

Voordat we beginnen, willen we zeggen dat we alle slaapkamers die we in dit Ideabook laten zien, heel bijzonder vinden. Onze beoordeling van wel doen of niet doen is persoonlijk en niet wetenschappelijk. We geven onze mening, en het staat je vrij om je daar al dan niet iets van aan te trekken. Interieurontwerpers hebben ook ideeën over kleur en werken er graag mee. We laten je gewoon wat zien, kijk je mee?

Zilveren tinten kalmeren dankzij het metallic element. 

Deze wel

 Slaapkamer door The Cotswold Company
The Cotswold Company

Oakland 4ft 6 Double Bed

The Cotswold Company

Groen is een prachtige natuurlijke en ontspannende kleur. Bij een onlangs uitgevoerd kleuronderzoek bleek dat 22% van de mensen die deelnamen zich gelukkiger en meer uitgeslapen te voelen als ze wakker werden in een groene ruimte!

 Slaapkamer door LuxDeco
LuxDeco

SS16 Style Guide – Coastal Elegance – Bedroom

LuxDeco

Een blauwe slaapkamer zal, volgens studies, bijdragen aan de aanbevolen acht uur ononderbroken slaap. Je voelt je kalmer in een kamer met veel blauw, het schijnt zelfs een gunstig effect op de bloeddruk te hebben!

 Slaapkamer door Franko & Co.
Franko & Co.

Recamara Amarilla Franko & Co.

Franko & Co.

Natuurlijke kleuren stimuleren je zenuwstelsel. Van geel ga je je kalm, gelukkig en ontspannen voelen, een goede keuze voor je slaapkamer dus! Zo wordt je elke dag wakker worden met een zonnig gevoel.

Als we je vertelden dat oranje slaapkamers de spijsvertering bevorderen, verklaar je ons vast voor gek. Het is raar maar waar, en daarbij verwarmt oranje ook je spieren, zodat je heerlijk slaapt.

 Slaapkamer door AAMRAPALI BHOGLE
AAMRAPALI BHOGLE

Gold Bedroom

AAMRAPALI BHOGLE

Goud staat voor overvloed, rijkdom en vastberadenheid, daarom kiezen sommige succesvolle en rustige mensen het als primaire kleur in hun slaapkamer. Het levert vast ook fascinerende dromen op…

En deze niet

 Slaapkamer door ROEWUarchitecture
ROEWUarchitecture

Master Bedroom

ROEWUarchitecture

Volgens onderzoek krijgen mensen die in een paarse slaapkamer slapen de minste nachtrust van iedereen! Deze levendige tint is te veel een visuele stimulans waardoor de slaap weg blijft. De kleur zou zelfs nachtmerries oproepen. Dat is jammer, want het ziet er wel heel goed uit!

 Huizen door shahen mistry architects
shahen mistry architects

Earthy Brown Master Bedroom Design

shahen mistry architects

Bruin is gezellig in de slaapkamer, zou je misschien denken. Maar het maakt mensen ongemakkelijk en rusteloos. We denken dat het werkt, als je de donker en licht goed in evenwicht brengt. Maar te veel bruin en te donker, is waarschijnlijk niet aan te raden. 

 Slaapkamer door LEIVARS
LEIVARS

Marylebone

LEIVARS

Deze donkergrijze slaapkamer is wat saai. In combinatie met een zomerse kleur kan het mooi zijn. Maar er is in elk geval iets nodig om het geheel op te vrolijken.

Rood zou de kleur van de passie zijn, maar volgens onderzoek is een rode slaapkamer funest voor je liefdesleven! Wat een teleurstelling.

 Slaapkamer door Living in Space
Living in Space

Buckland Crescent

Living in Space

Een witte witte of crème slaapkamer kan tijdloos en chique kijken, maar het kan ook je geest uitschakelen. Voeg wat kleur toe voor een betere nachtrust! 

Kijk voor meer slaapkamertips eens naar dit Ideabook: Briljante budget ideeën voor de slaapkamer.

Welke kleur heeft jouw slaapkamer? Wij zijn benieuwd!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa:  Huizen door Lab32 architecten

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!