Een droomhuis met een schitterende tuin | homify | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3566:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een droomhuis met een schitterende tuin

Johan van Dijk Johan van Dijk
Surrey Garden Klassieke tuinen van Elks-Smith Landscape and Garden Design Klassiek
Loading admin actions …

Krijg jij nu de zomer begonnen is elke keer weer de kriebels als je een mooie tuin ziet en weet je nog steeds niet precies hoe jij je eigen tuin zou willen (her)inrichten? Bij homify doen we er alles aan om je zo veel mogelijk inspiratie te geven! En wat dat betreft hebben we nu een absoluut hoogtepunt voor je opgezocht. We willen je namelijk laten genieten van een eclectische tuin. En dat mag je gerust genieten met een hoofdletter G noemen! Kijk maar lekker met ons mee naar dit schitterende project dat is vormgegeven door de Britse experts van Elks-Smith Landscape en Garden Design.

Huis en tuin

Voor we je de inspirerende achtertuin gaan laten zien, willen we je het huis waarbij de tuin hoort ook zeker niet onthouden. Een fraaie landelijke en vrijstaande woning in een prachtige boomrijke omgeving. De voortuin geeft met alle bloemenpracht alvast een heel erg mooi voorproefje van het schitterende geheel dat je aan de achterkant aan kunt treffen. Maar je zou al bijna geneigd zijn om ook van de voorkant van het huis gebruik te maken, want hoe leuk zou het zijn om van een zomerse regenbui te genieten als je op de schitterende veranda bij de voordeur zit?

De kruidentuin

De ruimte achter dit huis is heel erg groot en er is dan ook voor gekozen om de tuin in verschillende compartimenten op te delen. Deze mooie kruidentuin is een mooi punt om onze rondleiding te starten. Het ziet er gelijk al heel inspirerend uit. Landelijk en modern gaan hier al direct hand in hand met elkaar. En wat is het bovendien ook fijn dat je lekker kunt koken met kruiden uit eigen tuin!

De lounge

Veel ruimte in de tuin betekent dat je ook heel veel plekjes hebt om lekker te gaan zitten. Er zijn hier dan ook meerdere terrassen te vinden waar je heerlijk kunt ontspannen. We zien hier een mooie lounge die zich als een eilandje uit het gazon lijkt te rijzen. Met zo’n mooie vijver en de prachtige natuurstenen tegels de ideale plek om ook ’s avonds lekker te genieten van de tuin en mooi weer. Wie weet val je hier op een mooie zomeravond wel in slaap met de sterrenhemel als deken…

Wilde bloemen

Natuurlijke en moderne elementen lijken hier haast een beetje met elkaar in strijd te zijn en juist dat levert zo’n aantrekkelijk beeld op. Kijk maar hoe mooi het effect van de wilde bloemen hier is. En toch past dat strak aangelegde tuinpad daar opvallend goed bij!

Nog een terras

We hadden je al beloofd dat hier meerdere terrassen te vinden zijn en we laten je deze plek dan ook erg graag zien. Je ziet een terras waar een combinatie van loungen en eten mogelijk is. Eerst lekker ontspannen op het bankje met een lekker zomers drankje en vervolgens heerlijk aan tafel om te genieten van een lekkere maaltijd. Een lekker visje of stukje vlees van de barbecue is dan zeker ook niet verkeerd!

Bij de tuinhaard

Wordt het ’s avonds toch een beetje koud? Zet dan de tuinhaard maar aan! Daar hou je het vast wel een paar uurtjes extra uit! En ook daarvoor is weer een apart terras ingericht. Ondertussen zitten wij te denken hoe leuk het is om hier een tuinfeest te organiseren.

Hortensia’s

We sluiten af met een foto van deze prachtige hortensia’s. Deze prachtige bloemen komen overal in de tuin weer terug. Het grote voordeel is dat ze pas relatief laat gaan bloeien, maar wel de hele zomer en zelfs nog een gedeelte van het najaar voor heel veel kleur in de tuin zorgen. En dan kun je nog meer van dit schitterende geheel genieten!

Wil je nog zo’n mooie tuin bekijken? Sla dan dit project ook niet over!

Wat vind jij van deze tuin? We horen je mening graag!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!