Een onweerstaanbare Nederlandse woning | homify
Error: Cannot find module './CookieBanner' at eval (webpack:///./app/assets/javascripts/webpack/react-components_lazy_^\.\/.*$_namespace_object?:3688:12) at at process._tickCallback (internal/process/next_tick.js:189:7) at Function.Module.runMain (module.js:696:11) at startup (bootstrap_node.js:204:16) at bootstrap_node.js:625:3

Een onweerstaanbare Nederlandse woning

Stoa. Stoa.
Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne huizen van GeO Architecten Modern
Loading admin actions …

Een landhuis is al helemaal geweldig, maar zo'n huis gebouwd in een prachtig terpenlandschap neemt ons mee naar de next level! We zijn helemaal enthousiast om je dit project te kunnen laten zien. Een typisch Nederlands huis in een Oudhollandse landschap. Zin in een stukje onvervalste inspiratie? Kijk dan snel met ons mee naar de schitterende voorbeelden die we hieronder voor je op een rij gezet hebben. Het belooft echt een bijzondere tour in en rond de woning te worden. Dat mag je echt niet missen! 

Hypermoderne, Nederlandse architectuur

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne huizen van GeO Architecten Modern Hout Hout
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

Dit prachtige huis in een oud terpenlandschap gebouwd. Het is een eigentijds landhuis dat de bewoners in de gloria brengt, geen wonder, moet je zien hoe gaat het er uitziet! Dit fantastische landhuis gaat heel natuurlijk op in deze landelijke setting. Het is gebouwd op een terp en sluit op deze vorm aan. Duurzaamheid is ook belangrijk, daarom is het woonhuis bekleed met een verduurzaamde materialen, zoals Zweeds rabat (hout). De PV-cellen zijn in het dak van vlakke leigrijze keramische dakpannen geïntegreerd. De voorgevel van deze woning heeft een open look, zo heb je vanuit je woning een fantastisch uitzicht op het oude landschap tot aan de kustlijn. Een expert neemt je mee naar een wereld van vernieuwende woonconcepten!

Supermooi

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne gangen, hallen & trappenhuizen van GeO Architecten Modern
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

We zien niet vaak van dit soort uitzichten! Deze woning is gebouw in een uniek landschap en de bewoners zijn zich er erg goed van bewust dat ze een buitengewoon landhuis tot hun beschikking hebben. Vanuit deze kamer kijken we ver uit naar de horizon. Wat een rust geeft dat. Met zo'n uitzicht weet je zeker dat je in je werk-/ studeerkamer tot je beste werk en inzichten komt. Of wat dacht je van de woonkamer, waarin je je helemaal een met de natuur voelt als je dit zo buiten ziet. Hier wordt wonen weer leven! Kijk samen met een expert naar de plannen voor je droomhuis. 

Een plaatje

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne huizen van GeO Architecten Modern
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

We zien wel vaker gave huizen, maar deze heeft toch echt wel een beetje extra sfeer. Dat komt omdat we zo van het terpenlandschap houden. Het frisse gras past zo goed bij de minimalistische looks van deze woning! En let op de openheid van de gevel. Links van de woning zien we een handige oprijlaan, zo is het heel gemakkelijk om je bolide te stallen. Rechts zien we de strakke veranda waarin je lekker beschut kunt zitten met vrienden en familie. Gewoon een woning die zijn bewoners alles te bieden heeft wat ze zich maar kunnen wensen. 

​Zuiver design

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne woonkamers van GeO Architecten Modern
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

Dit mooie huis is niet alleen heel schitterend van design aan de buitenkant, ook het interieur straalt door het zuivere design. We zien hier een prachtig voorbeeld van de mooie kamers. Links de keuken met het minimalistische design waarin de bewoners op culinair gebied uitstekend uit de voeten kunnen. Moet je die verlichting zien onder het keukenblok! Echt een schitterende manier om sfeer aan de ruimte te geven. 

Licht hout

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne woonkamers van GeO Architecten Modern
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

In de woning zien we een mooie verdeling tussen donker en licht. Dat zien we terugkomen in het zwart-wit design, maar ook in het lichte hout. Deze stijl heeft die specifieke Scandinavische sfeer. In combinatie met het zwart-wit schema krijgt de gevel een heel bijzondere sfeer. 

Oud en nieuw

Woonhuis Bonkelaarsdijk Moderne huizen van GeO Architecten Modern
GeO Architecten

Woonhuis Bonkelaarsdijk

GeO Architecten

Als we dit schitterend plaatje zien, kunnen we niet anders dan verbaast zijn over de geweldige resultaten die hier behaald zijn. De hypermoderne woning past precies bij het terpenlandschap. Dat komt door de minimalistische look van het landhuis. Oud en nieuw gaan hier dus heel goed samen. Als je hier in de mooie tuin zit kijk je uit over het tijdloze landschap, of moeten we misschien zeggen het Oudhollandse landschap. Je ervaart de natuur hier van heel dichtbij. Dit is voor de eigenaren een droomhuis, niet heel verwonderlijk natuurlijk. Dit droomhuis is echter niet uit de lucht komen vallen, je moet echt wel wat zaken regelen. Voor iedereen is er een droomhuis weggelegd, in wat voor vorm dan ook. Raadpleeg gewoon eens een expert. En het allerbelangrijkste: blijf vooral dromen en geïnspireerd. Hoe je dat doet? Blijf ons volgen! We zijn aan het einde van de tour in en rond de woning gekomen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij. 

Kijk ook even met ons mee naar deze schitterende ideeën!

Wat vind je van dit landhuis? Laat het weten met een comment! 
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!