Voor & Na: deze tuin kreeg compleet nieuwe look! | homify

Voor & Na: deze tuin kreeg compleet nieuwe look!

Stoa. Stoa.
Moderne tuinen van Constans Paysage Modern
Loading admin actions …

Het is heel erg tof om zelf je tuin in te richten. Vandaag laten we je een DIY tuin zien waar de eigenaren erg blij mee zijn deze zomer (en alle seizoenen die daar op volgen) Hoe mooi wil je het hebben: deze tuin is goedkoop en makkelijk zelf in te richten. De nieuwe look is echt opvallend. We laten je de mooie resultaten van de make-over zien, maar ook de oude staat van de tuin. Kijk met ons mee en laat je inspireren. 

Beetje sleets

Deze buitenruimte is niet anders te kwalificeren als sleets. De stenen links, het gazon rechts en de rommel in deze tuin maken dat de sfeer alles behalve moderne is. Dat laatste wilden de eigenaren wel graag. Dus kwamen ze met een aantal rigoureuze oplossingen die het aangezicht van de tuin behoorlijk veranderd hebben. Kijk met ons mee naar de resultaten. 

Oude stijl

Het is echt geen wondertuin, dat kunnen we direct zien. Natuurlijk is het fijn om een tuin te hebben en de bewoners waren daar dan ook wel blij mee. Maar er waren een aantal dingen, zoals de sfeer in deze buitenruimte, die ze toch graag anders zagen. Ze hebben uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en de hele tuin een DIY look gegeven. Het mooie van deze stijl is dat je zoveel elementen goedkoop in handen kunt krijgen. Vaak bestaan meubels of hekwerken uit industriële materialen. Deze zijn slijtvast en handig te plaatsen. Voor tips kun je ook altijd een expert raadplegen.  

Nieuwe indeling

We kunnen het bijna niet geloven dat dit de tuin van net is. Toch is het waar. Je kunt zien dat het een totaal nieuwe indeling geworden is. Echt een stuk netter. Het is nog niet af, maar we zien al wel hoe mooi het gaat worden. De eigenaren van de tuin hebben gekozen voor een DIY schutting, die is gemakkelijk te plaatsen en is slijtvast. Het mooiste is dat het bijna niets kost. Een uitstekend idee ook voor starters die graag een nieuwe look voor hun tuin willen, maar geen kruiwagen met geld te besteden hebben. Kijk samen met een pro naar nieuwe concepten voor je tuin.

Gezellig

Wat er niet was in de tuin, was een stukje gezelligheid. Die is nu wel in de tuin te vinden! Dit hoekje is geschikt om gezellig samen te zetten en te genieten van de zomerzon. Deze bank en terras zijn gemaakt van pallets. Echt heerlijk om zo goedkoop een mooie tuin te kunnen realiseren. 

Close-up

Hebben we te veel gezegd? Dit ziet er toch schitterend uit! De schutting en het terras passen perfect bij elkaar! Er is hier zoveel moois te zien! 

Schilderachtig

We genieten van dit schilderachtige tafereel. Verschillende planten roepen hier een veelzijdig beeld op. Alsof we naar een impressionistisch schilderij kijken. De DIY schutting staat er mooi op de achtergrond bij. Een ideale tuin voor iedereen die van een eenvoudige stijl houdt. De mooie dingen in het leven hoeven niet veel geld te kosten! 

Laatste beeld

We zijn al weer aangekomen bij het laatste voorbeeld van deze reeks. We geven je hier een mooi overzicht van de tuin. De oude wand, rechts achter op de foto, hebben ze zo gelaten, ziet er toch lekker industrieel en basic uit! Het nieuwe gazon ziet er zoveel beter uit dan de oude gras mat die er lag. De tuin is een stuk ruimer en meer open. Een plek waar de bewoners nog vele jaren van kunnen genieten. Dit is het einde van de reeks voorbeelden. We hopen dat je enthousiast bent en net zo geïnspireerd als wij. Blijf ons volgen voor meer mooie woontrends en ideeën. 

Wat je ook doet, vandaag mag je deze schitterende woning niet missen!   

Wat vind je van deze tuin? Laat het weten met een comment!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Moderne huizen van Lab32 architecten Modern

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!