Een uniek en betoverend huis met zwembad | homify

Een uniek en betoverend huis met zwembad

Johan van Dijk Johan van Dijk
Agence CréHouse Moderne huizen
Loading admin actions …

Hou je wel van een inspirerende houten woning? Dan is het nu tijd om er even lekker voor te gaan zitten! We laten je namelijk een schitterend natuurlijk eclectisch huis met zwembad zien. Heb je al een idee wat dat precies moet zijn? De beelden spreken wat dat betreft voor zichzelf! De Franse aannemers van Agence Créhouse zijn verantwoordelijk geweest voor de bouw van dit ruim opgezette onderkomen. Het is prachtig om te zien hoe natuurlijke materialen en moderne betonnen elementen op aangename wijze bij elkaar komen. Laten we daarom maar snel gaan kijken!

Een grote woning

Nog afgezien van de stijl en materialen, is een van de eerste dingen die je opvalt dat we hier te maken hebben met een grote woning. Een heerlijk vrijstaand huis in een mooie landelijke omgeving. Een goed begin waar je gelijk al een beetje ontspannen van wordt. Dat zal voor de bewoners ook zeker gelden als ze na een lange dag op hun werk hier weer de oprijlaan oprijden. Maar even over die materialen, bijzonder is om te zien hoe hout hier een grote rol speelt en dat de vorm als zodanig bijna naar een chalet neigt. In een eerste oogopslag denk je daarom dat je misschien te maken hebt met een traditionele woning, maar als je beter naar de entree van het huis kijkt, dan zie je dat beton ook zeker voor een modern randje zorgt.

Genieten op de veranda

Genieten op de veranda op een prachtige zomerdag? Hier kan dat! En die veranda is er dan gelijk eentje waar het water je van in de mond loopt: wat een schitterende plek! Vooral het prachtige schuine houten dak is een uitkomst. Het beschermt je tegen de meest felle zon en in via een dakraam wordt het daglicht toch op aangename wijze gebruikt. Maar ook als de regen met bakken uit de hemel valt, is het zeer aangenaam om lekker beschut op deze plek te zitten. Via de grote schuifdeuren loop je direct de woonkamer in. De grens tussen binnen en buiten is op deze manier heel erg fraai diffuus geworden!

Een duik in het zwembad

Zou jij ook zo graag een duik in het zwembad willen nemen? Wij wel! Het voordeel van dit zwembad is dat je er door de lengte ook echt baantjes in kunt trekken. Ideaal om je conditie op peil te houden en ondertussen lekker een kleurtje te krijgen. En wat heb je hier ook een heerlijke plek om lekker in de zon te liggen!

Lekker koken

Voor liefhebbers van lekker koken is het hier ook zeer aangenaam om te verblijven. En dat komt niet alleen door alle mogelijkheden die de keuken biedt, maar ook zeker door de sfeer die je hier aantreft. Het eclectische blijkt hier wel heel erg goed doordat je verrast wordt door een interieur dat eigenlijk veel moderner is dan je aan de buitenkant zou verwachten. Het is vooral heerlijk licht door al die witte muren. Toch is er voor gezorgd dat het zonlicht een beetje op afstand wordt gehouden. Erg fijn op zo’n zonrijke plek.

De trap

Dit is helaas al weer de laatste foto die we je kunnen laten zien. Maar wel een hele mooie! De trap is een prachtig stoer en modern element dat haast een industrieel randje heeft. Het contrast met de zwarte betonblokken in de muur is ook zo mooi om te zien. En dat geldt voor dit gehele huis waar je telkens weer verrast wordt door de meest fraaie combinaties.

Ben je op zoek naar een vergelijkbaar eclectisch onderkomen? Dit project mag je dan ook zeker niet missen!

Wat vind jij het mooiste van dit huis? Laat gerust een reactie achter!
Eigentijds wonen in een rietgedekte villa Lab32 architecten Moderne huizen

Hulp nodig bij uw woonproject?
Neem contact met ons op!

Doe wooninspiratie op!